Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AEG ProSense L6FBG48SC

+ 10 rokov záruka na invertorový motor po registrácii
4,7 28 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AEG ProSense L6FBG48SC


AEG strážcovia oblečenia
 
 

Zverte vaše odevy strážcom oblečenia

AEG predstavuje pokrokové spotrebiče, ktoré sa starostlivo starajú o vašu bielizeň a uchovávajú ju dlho ako novú. Môžete počítať s tým, že vám práčka vaše módne kúsky vyperie vždy šetrne, ochráni každé vlákno, farbu i štruktúru tkaniny.


Vyskúšajte modernú práčku AEG L6FBG48SC ProSense

Táto samostatne stojaca práčka je majstrom svojho oboru. Ponúka špeciálnu technológiu ProSense a Fuzzy Logic, ktorá automaticky upraví spôsob prania podľa toho, koľko bielizne ste vložili do bubna a ako veľmi je špinavá. ProSense zabraňuje opotrebovaniu a chráni farby vašich obľúbených kúskov. Srdcom práčky je invertormotor s desaťročnou zárukou. Zaisťuje maximálnu účinnosť prania a výhodou je jeho tichý chod, vďaka ktorému vás práčka nebude rušiť ani pri nočnom praní. Rozhodne sa nezabúda na bezpečnosť, preto je práčka vybavená protipenovým systémom a ochranou proti pretečeniu so senzorom AquaControl. Samozrejme nechýba detská poistka.

Práčka AEG ProSense L6FBG68SC
 
 

Práčka AEG ProSense L6FBG68SC - technologie ProSense
 
 

Spoľahnite sa na automatiku

Práčka AEG ProSense L6FBG48SC disponuje technológiou ProSense, ktorá prispôsobí prací cyklus podľa hmotnosti aktuálnej várky. Nastaví optimálny čas, spotrebu vody aj elektrickej energie, vďaka čomu je cyklus maximálne efektívny a úsporný. Nemusíte vaše oblečenie zbytočne zaťažovať nadmerným praním. Technológia zníži opotrebenie vlákien a uchová tak vašu bielizeň dlhšie ako novú. Nerobte kompromisy a doprajte svojim odevom profesionálnu starostlivosť. Odmenou vám budú žiarivé farby a oblečenie nezmení svoj pôvodnýtvar. ProSense funguje aj pri tých najmenších (1 až 2 kg) dávkach.


Veľký výber programov

Špičková práčka ponúka široký výber pracích programov a nech už si zvolíte akýkoľvek, môžete počítať s jedinečným výkonom. Do výbavy patrí aj antialergický program a Wool Plus. Práčka je ocenená certifikátom Woolmark Blue za bezpečné pranie vlny určené výhradne na ručné pranie. Poradí si aj s tými najchúlostivejšími materiálmi. Nechýba ani extra rýchly 20-minútový program určený pre menšie dávky bielizne (do 3 kg). Program Jemné+ zlepšuje distribúciu aviváže a zanecháva odevy hodvábnejšie, mäkšie a hladšie. Špeciálny program na odolné škvrny pridáva extra žmýkanies použitím odstraňovača škvŕn. Navyše máte možnosť zároveň aktivovať funkcie TimeSave a Eco pre čo najrýchlejšie a energeticky efektívne pranie.

Práčka AEG ProSense L6FBG68SC - programy
 
 

Práčka AEG ProSense L6FBG68SC - buben
 
 

Spája v sebe to najlepšie

Iste oceníte intuitívne ovládanie pomocou prehľadného LED displeja s bielym panelom a českými popiskami, cez ktorý môžete zároveň sledovať všetky prebiehajúce pracie úkony. Práčke nesmie chýbať možnosť odloženého štartu, takže si môžete dopredu naprogramovať začiatok cyklu presne podľa vašej potreby. AEG tiež sľubuje minimálne vibrácie a hluk vďaka systému kontroly vyváženia náplne. Ten pred každým odstreďovaním rovnomerne rozloží bielizeň v bubne. Systém Aqua Control chráni pred únikom vody a pred poškodením vstupnej hadice. Pri poruche sa prívod vody automatickyuzavrie.


Vysoký výkon

Práčku poháňa invertný motor založený na bezkefovej invertnej technológii. Tá znižuje vibrácie aj opotrebenie a poskytuje maximálny možný výkon s minimom hluku. Vďaka tomu je tento motor najspoľahlivejší a najodolnejší na trhu. Pri odstreďovaní vyvinie až 1 400 otáčok za minútu.

Práčka AEG ProSense L6FBG68SC - motor
 
 

Práčka AEG ProSense L6FBG68SC
 
 
Práčka AEG ProSense L6FBG68SC
 
 
 

Parametre a špecifikácia

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice 1,5 m
Dĺžka odpadovej hadice 1,45 m (1,45 m)

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda C
Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia B
Emisie hluku šíreného vzduchom (program ECO 40-60) B

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky Bez sušičky
Plnenie Spredu
Typ modelu Samostatne stojací model
Počet programov 10

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Štandardná (nad 50 cm)
Hĺbka 60 cm
Šírka 60 cm
Výška 85 cm

Funkcie

Funkcie práčky Invertorový motor, Hmotnostná automatika, Odložený štart, Rýchly program, Displej, Detská poistka, Zvukový signál ukončenia programu
Technológie práčky Fuzzy logic

Farba práčky

Farba Biela

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda C
Doba trvania (program ECO 40-60) 210 min (3,5 h)
Emisie hluku šíreného vzduchom B
Vážená spotreba vody na cyklus 47 l
Kód:  AEGPR003
Produktové číslo:  L6FBG48SC
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03