Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AEG nízky hrniec A9ALLC01

5 4 hodnotení

AEG nízky hrniec A9ALLC01

Kvalitný riad je základom každej dobre vybavenej kuchyne. Využite na prípravu svojich obľúbených pokrmov tento hrniec od výrobcu AEG. Je vyrobený z niekoľkých vrstiev kvalitných materiálov. Povrch je vyrobený z magnetickej ocele, vďaka ktorej sa hrniec lepšie čistí a rovnomerne vedie teplo. Jadro tvorí trojvrstvový hliník a vnútro je vyrobené z ocele, ktorá je odolná proti korózii. Tento nízky hrniec je primárne určený na prípravu dusených pokrmov. Jeho vlastnosti využijete najlepšie na indukčných varných doskách, ale je vhodný pre varenie na všetkých typoch varných dosiek. Ďalej je tiež možné ho v pohode umývať v umývačke riadu. Hrniec je vybavený pokrievkou.

Kľúčové vlastnosti hrnca na vývar AEG A9ALLC01

  • Hrniec AEG je vybavený pokrievkou
  • Je vyrobený z niekoľkých vrstiev kvalitných materiálov
  • Je odolný proti korózii a rovnomerne vedie teplo
  • Hrniec AEG je vhodný na prípravu dusených pokrmov
  • Je vhodný pre všetky typy varných dosiek
  • Možno ho umývať v umývačke riadu

Priemer:
30 cm
Objem:
4,5 l

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ Hrniec

Vlastnosti súpravy

Počet hrncov/panvíc v súprave 1 ks
Kód:  AEGPRIS013
Produktové číslo:  902979485
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12