Obnoviť stránku

AEG Mastery SenseFry IAE84851FB

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AEG Mastery SenseFry IAE84851FB

Varte pohodlne, rýchlo a spoľahlivo s novou vstavanou varnou indukčnou doskou AEG Mastery SenseFry IAE84851FB, ktorá vám nebude klásť žiadne limity pri objavovaní nových kuchárskych možností. Neobmedzujte sa len na jednu veľkosť platničiek, jednoducho spájajte jednotlivé segmenty varnej dosky pomocou funkcie FlexiBridge podľa potreby a vytvorte rôzne veľké varnej plochy, ktoré sa prispôsobia vašim hrncom. Pomocou jednoduchého ovládania ľahko nastavíte optimálnu teplotu a vďaka hladkému odolnému povrchu ľahko odstránite všetky nečistoty. Nebojte sa poškriabania, alebo poškodenia, povrch varnej dosky AEG Mastery IAE84851FB odolá aj náročnej prevádzke.


Kľúčové vlastnosti indukčnej vstavanej varnej dosky AEG Mastery SenseFry IAE84851FB

  • Indukčná technológie na rýchle a efektívne varenie
  • Funkcia FlexiBridge na pohodlné spojenie varných plôch
  • Samostatný, plnofarebný dotykový displej MaxiSight
  • Varná doska AEG IAE84851FB je vybavená detským zámkom
  • Funkcia PowerSlide umožňuje prednastaviť teplotu
  • Funkcia SenseFry pre dokonale usmažené pokrmy
  • Časovač pre každú varnú plochu zvlášť
  • Indukčné zóny s funkciou zvýšenia výkonu
  • Detekcia hrncov a panvíc
  • Hob2Hood – automatické ovládanie odsávača pár
  • Šírka varnej dosky – 78 cm

Dokonalé smaženie so SenseFry

Pomocou funkcie SenseFry budú všetky vaše pokrmy dokonale usmažené. Stačí si na dotykovom ovládaní zvoliť pokrm a vami žiadaný výsledok. Varná plocha si zachováva rovnomerne rozložené teplo, takže nie je potrebné teplotu počas smaženia prenastavovať a upravovať. Dajte do varenia maximum a všetko ostatné prenechajte inteligentnej varnej doske AEG Mastery SenseFry IAE84851FB.



Varná doska AEG Mastery SenseFry IAE84851FB s intuitívnym dotykovým displejom

Súčasťou varnej dosky AEG Mastery SenseFry IAE84851FB je intuitívny farebný dotykový displej, ktorý vám pomôže s nastavením. Môžete v reálnom čase sledovať stav jednotlivých zón a podľa potreby upravovať nastavenia tak, ako práve budete potrebovať.

FlexiBridge – funkcia na spojenie varných zón

Na ešte pohodlnejšie varenie vašich obľúbených pokrmov, je varná doska AEG Mastery SenseFry IAE84851FB vybavená skvelou funkciou FlexiBridge, vďaka ktorej budete môcť spojiť ľtyri samostatné varné plochy do rôzne veľkých celkov. Príprava pokrmov i s väčším riadom tak nikdy nebola jednoduchšia.



Automatické ovládanie odsávača

Indukčná doska AEG Mastery SenseFry IAE84851FB je vybavená prepracovanou technológiou Hob2Hood. Bezdrôtovo sa prepojí s kompatibilným odsávačom pár a po zapnutí varnej dosky sa automaticky aktivuje osvetlenie. Technológia je taká vyspelá, že so stúpajúcou intenzitou varenia sa automaticky zvyšuje aj výkon odsávača.

Nastavte teplotu a dajte sa do varenia

Varná doska AEG Mastery SenseFry IAE84851FB je vybavená pokročilou funkciou PowerSlide, vďaka ktorej vytvoríte prednastavené plochy s rôznou teplotou. Nemusíte tak počas varenia prenastavovat celú dosku, stačí len posunúť panvicu z mierneho ohrevu na silnejší a bez prerušenia sa venovať pripravovanému pokrmu. S prehľadným ovládacím panelom MaxiSight budete mať všetky varné plochy neustále pod kontrolou a praktický detský zámok zabráni popáleniu vašich ratolestí.


Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Typ varnej dosky

Typ varnej dosky Indukčná

Funkcie a vlastnosti varnej dosky

Počet platničiek 4
Funkcie a vlastnosti Booster, Časovač, Detská poistka, Dotykové ovládanie, Flexi zóna, Hob2Hood
Prepojenie dosky s digestorom Áno

Rozmery varnej dosky

Šírka 78 cm
Hĺbka 52 cm

Vyhotovenie varnej dosky

Hrany Skosené hrany
Rámik S rámikom
Vzhľad Čierne sklo
Vyhotovenie Vstavaná

Pripojenie varnej dosky

Pripojenie 230 V
Kód:  AEGVD030
Produktové číslo:  IAE84851FB
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12