Obnoviť stránku

AEG Mastery DVE5971HB

5 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
649,90 €

AEG Mastery DVE5971HB

Komínový odsávač pár AEG Mastery DVE5971HB na prvý pohľad zaujme minimalistickým dizajnom v šikmom obdĺžnikovom vyhotovení, ktorý sa stane atraktívnym doplnkom každého moderného kuchynského interiéru. Vertikálny digestor AEG Mastery disponuje výkonnou filtráciou a energeticky úsporným motorom, ktorý počas varenia účinne redukuje všetku mastnotu a výpary. Prevádzka je možná s odťahom do komína alebo v režime recirkulácie.


Kľúčové vlastnosti komínového odsávača pár AEG Mastery DVE5971HB

  • Elegantný čierny dizajn vo vertikálnom vyhotovení
  • Energetická trieda A
  • Maximálna hlučnosť sa pohybuje na úrovni 61 dB
  • Výkon odsávania 700 m3/h
  • Digestor AEG Mastery DVE5971HB ponúka 3 stupne výkonu + intenzívny režim
  • Bezdrôtová technológia Hob2Hood
  • 2× umývateľný tukový filter
  • 2× bodové LED osvetlenie sa postará o dobré osvetlenie varnej plochy
  • Indikátor zanesenia tukového a uhlíkového filtra
  • Režim recirkulácie

AEG Mastery DVE5971HB zaistí rýchle a účinné odsávanie

Vertikálny digestor AEG Mastery DVE5971HB disponuje maximálnym výkonom odťahu 700 m3/h s možnosťou nastavenia rýchlosti odsávania v 3 stupňoch a nechýba ani intenzívny režim. Vďaka dômyselnému dizajnu odsávacieho komína budú mastnota a pach odstránené veľmi rýchlo aj pri varení na všetkých 4 varných zónach.

Hob2Hood pre sviežu kuchyňu bez dotyku

Odsávač pár možno bezdrôtovo prepojiť s varnou doskou prostredníctvom systému Hob2Hood a užívať si výhody inteligentnej technológie. Hneď ako začnete variť, digestor AEG Mastery DVE5971HB automaticky rozsvieti svetlá a spustí odťah v zodpovedajúcej intenzite.

Komínový digestor AEG Mastery DVE5971HB s vysoko efektívnou filtráciou

Komínový digestor AEG Mastery DVE5971HB je vybavený dvoma vysoko funkčnými tukovými filtrami, ktoré sa postarajú o efektívne zachytenie a odstránenie mastnoty a pachov počas varenia. Vyberateľný filter možno ľahko vyčistiť v umývačke riadu, čím zaistíte vždy maximálnu účinnosť filtrácie.

Svieži vzduch s nižšou spotrebou energie

AEG Mastery DVE5971HB na odsávanie pár využíva výkonný motor s nízkou spotrebou energie (energetická trieda A), ktorý spoľahlivo odstráni nežiaduce pachy z kuchyne.

Intuitívne dotykové ovládanie

Digestor AEG Mastery DVE5971HB má elegantný sklenený panel s dotykovým ovládaním, ktorý vám umožní presné a komfortné nastavenie rýchlosti odsávania či zapnutie/vypnutie osvetlenia LED. Zbavte sa nežiaducich pachov jediným dotykom prsta a naplno sa venujte vareniu.

AEG Mastery DVE5971HB ponúka kvalitné LED osvetlenie varnej plochy

Vertikálny odsávač pár AEG Mastery DVE5971HB je vybavený kvalitným bodovým LED osvetlením, ktoré poskytuje zdroj jasného a príjemného svetla na zaistenie dokonalého prehľadu nad varnou doskou. Moderné osvetlenie LED navyše disponuje dlhou životnosťou a je energeticky úsporné.

Vertikálny digestor AEG Mastery DVE5971HB disponuje veľmi tichým chodom

Vďaka inovatívnej technológii je chod vertikálneho digestora AEG Mastery DVE5971HB takmer bezhlučný. Jedinečná technológia Breeze zaistí dokonalé a takmer nepočuteľné odsávanie nežiaducich pachov, čím vytvára príjemné a harmonické domáce prostredie.


Možnosť nastavenia recirkulácie vzduchu: recirkulácia vzduchu je nastavenie odsávača, kedy sa vzduch neodvádza z miestnosti komínom. Vzduch je cez uhlíkový filter zbavovaný mastnoty a nepríjemných pachov a vracia sa späť do miestnosti. Uhlíkový filter nie je súčasťou balenia, toto príslušenstvo musíte dokúpiť.


Parametre a špecifikácia

Energetické parametre digestora

Energetická trieda A
Trieda účinnosti prúdenia tekutín D
Trieda účinnosti osvetlenia A
Trieda účinnosti filtrácie tukov A

Typ

Typ Komínový
Umiestnenie Nástenný

Dizajn

Dizajn Klasický

Funkcie a výbava

Vlastnosti LED osvetlenie, Elektronické ovládanie
Funkcie Recirkulácia, Hob2Hood, Prepojenie dosky s digestorom
Počet filtrov 2
Typ filtra Uhlíkový, Tukový

Vývody

Max. výška vývodu 88,5 cm
Min. výška vývodu 53,5 cm
Počet 1
Priemer 15 cm
Umiestnenie vývodu Zvrchu
Priemer horného vývodu 15 cm

Výkon

Vhodné do Veľkej kuchyne (do 30 m²)

Rozmery

Šírka 89,8 cm

Farba

Farba Čierna
Kód:  ELXDG050
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  7332543810062
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08