Obnoviť stránku

AEG Mastery DVB4850M

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AEG Mastery DVB4850M

Dovoľte nám predstaviť vám kvalitný komínový digestor AEG Mastery DVB4850M, ktorý má ambície stať sa ozdobou každej modernej domácnosti. Ak ste priaznivcom poctivého spracovania produktov vyššie spomínanej spoločnosti a potrpíte si navyše na to, že za svoje peniaze dostane vždy úplné maximum, je tento spotrebič presne pre vás. Antikorovým dizajnom a konštrukciou vám bude robiť radosť každý deň. So šírkou 80 cm, tromi stupňami výkonu a maximálnym odťahom až 647 m/h vyhráva nad parou s úplným prehľadom. Zaiste poteší i skutočnosť, že sa spotrebič radí do energetickej triedy B. Okrem odsávania ponúka digestor i možnosť recirkulácie. Hlučnosť odsávača pri plnom výkone je 67 dB.

Kľúčové vlastnosti komínového digestora AEG Mastery DVB4850M

  • Nápaditý dizajn a jednoduché ovládanie
  • Šírka digestora je 80 centimetrov
  • Energetická trieda B
  • Možnosť recirkulácie
  • Výkonné a tiché obvodové odsávanie
  • Kvalitné a úsporné podsvietenie pomocou LED

Užite si prednosti digestora DVB4850M

Okrem odsávania ponúka digestor AEG Mastery DVB4850M aj možnosť recirkulácie, čo sa iste hodí v prípade, keď nemáte možnosť odťahu do komína, je však potrebný uhlíkový filter a nie je súčasťou balenia. Pre klasický odťah pár je spotrebič vybavený hliníkovým filtrom, ktorý je možné umývať v umývačke. Tento filter priťahuje mastnotu, znižuje pachy, čistí vzduch a optimalizuje výkon digestora. Vďaka prítomnosti dvoch LED svetiel si dokonale osvetlíte pracovnú plochu a toto príjemné svetlo sa dostane aj do ďalších kútov vašej kuchyne. Poriadny prehľad pri varení je totiž základ.

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Energetické parametre digestora

Energetická trieda B

Typ

Typ Komínový

Funkcie a výbava

Vlastnosti LED osvetlenie, Elektronické ovládanie
Funkcie Recirkulácia
Počet filtrov 1
Typ filtra Tukový

Výkon

Farba

Farba Strieborná

Energetická trieda

Hlučnosť

Hlučnosť 67 dB
Kód:  ELXDG011
Produktové číslo:  DVB4850M
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16