Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AEG Mastery DBE5961HG

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
641,90 €

AEG Mastery DBE5961HG

Komínový odsávač pár AEG Mastery DBE5961HG na prvý pohľad zaujme minimalistickým antikorovým dizajnom, ktorý sa stane atraktívnym doplnkom každého moderného kuchynského interiéru. Digestor AEG Mastery disponuje výkonnou filtráciou a energeticky úsporným motorom, ktorý počas varenia účinne redukuje všetku mastnotu a výpary. Prevádzka je možná s odťahom do komína alebo v režime recirkulácie.


Kľúčové vlastnosti komínového odsávača pár AEG Mastery DBE5961HG

  • Moderné antikorové vyhotovenie
  • Úsporná prevádzka – energetická trieda A
  • Maximálna hlučnosť digestora sa pohybuje na úrovni 65 dB
  • Výkon odsávania 700 m3/h
  • Digestor AEG Mastery DBE5961HG ponúka 3 stupne výkonu + intenzívny režim
  • Bezdrôtová technológia Hob2Hood
  • Intuitívne dotykové ovládanie zabezpečí absolútne jednoduchú manipuláciu
  • 3 umývateľné tukové filtre
  • 2× bodové LED osvetlenie zabezpečí dokonalý prehľad nad varnou plochou
  • Indikátor zanesenia tukového a uhlíkového filtra
  • Režim recirkulácie

AEG DBE5961HG zaistí rýchle a účinné odsávanie

Odsávač pár AEG Mastery DBE5961HG disponuje maximálnym výkonom odťahu 700 m3/h s možnosťou nastavenia rýchlosti odsávania v 3 stupňoch a nechýba ani intenzívny režim. Vďaka dômyselnému dizajnu odsávacieho komína budú mastnota a pach odstránené veľmi rýchlo aj pri varení na všetkých 4 varných zónach.

Hob2Hood pre sviežu kuchyňu bez dotyku

Odsávač pár možno bezdrôtovo prepojiť s varnou doskou prostredníctvom systému Hob2Hood a užívať si výhody inteligentnej technológie. Hneď ako začnete variť, digestor AEG Mastery DBE5961HG automaticky rozsvieti svetlá a spustí odťah v zodpovedajúcej intenzite.

Komínový digestor AEG Mastery DBE5961HG má vysoko efektívnu filtráciu

Komínový digestor AEG Mastery DBE5961HG je vybavený tromi vysoko funkčnými tukovými filtrami, ktoré sa postarajú o efektívne zachytenie a odstránenie mastnoty a pachov počas varenia. Vyberateľný filter možno ľahko vyčistiť v umývačke riadu, čím zaistíte vždy maximálnu účinnosť filtrácie.

Intuitívne dotykové ovládanie

Pomocou intuitívneho dotykového ovládania na prednom paneli ľahko nastavíte všetky funkcie digestora AEG Mastery DBE5961HG, ako je regulácia rýchlosti odsávania, režim Breeze, technológia Hob2Hood alebo osvetlenie. Počas varenia tak máte proces odsávania vždy plne pod kontrolou.

AEG Mastery DBE5961HG ponúka kvalitné LED osvetlenie varnej plochy

Komínový odsávač pár AEG Mastery DBE5961HG je vybavený kvalitným bodovým LED osvetlením, ktoré poskytuje zdroj jasného a príjemného svetla na zaistenie dokonalého prehľadu nad varnou doskou. Moderné osvetlenie LED navyše disponuje dlhou životnosťou a je energeticky úsporné.

Svieži vzduch pri nižšej spotrebe energie

Digestor AEG Mastery DBE5961HG využíva výkonný motor s nízkou spotrebou energie (energetická trieda A), ktorý spoľahlivo odstráni nežiaduce pachy z kuchyne.

Komínový digestor AEG Mastery DBE5961HG disponuje veľmi tichým chodom

Vďaka inovatívnej technológii je chod komínového digestora AEG Mastery DBE5961HG takmer bezhlučný. Jedinečná technológia Breeze zaistí dokonalé a takmer nepočuteľné odsávanie nežiaducich pachov, čím vytvára príjemné a harmonické domáce prostredie.


Možnosť nastavenia recirkulácie vzduchu: recirkulácia vzduchu je nastavenie odsávača, kedy sa vzduch neodvádza z miestnosti komínom. Vzduch je cez uhlíkový filter zbavovaný mastnoty a nepríjemných pachov a vracia sa späť do miestnosti. Uhlíkový filter nie je súčasťou balenia, toto príslušenstvo si musíte dokúpiť.


Parametre a špecifikácia

Energetické parametre digestora

Energetická trieda A
Trieda účinnosti prúdenia tekutín B
Trieda účinnosti osvetlenia A
Trieda účinnosti filtrácie tukov A

Typ

Typ Komínový
Umiestnenie Nástenný

Dizajn

Dizajn Klasický

Funkcie a výbava

Vlastnosti LED osvetlenie, Elektronické ovládanie
Funkcie Recirkulácia, Hob2Hood, Prepojenie dosky s digestorom
Počet filtrov 3
Typ filtra Uhlíkový, Tukový

Vývody

Max. výška vývodu 114,4 cm
Min. výška vývodu 69,9 cm
Počet 1
Priemer 15 cm
Umiestnenie vývodu Zvrchu
Priemer horného vývodu 15 cm

Výkon

Vhodné do Veľkej kuchyne (do 30 m²)

Farba

Farba Strieborná
Kód:  ELXDG052
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  7332543712038
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02