Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AEG Mastery CKB56470BW SteamBake

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AEG Mastery CKB56470BW SteamBake

Kombinovaný sporák AEG Mastery CKB56470BW SteamBake v bielom vyhotovení disponuje plynovou varnou doskou so štyrmi horákmi a multifunkčnou rúrou s objemom 58 l, ktorá ponúka 11 programov pečenia, parnú funkciu SteamBake a technológiu AirFry na prípravu dokonale chrumkavých krokiet, či hranoliek. Všetky funkcie sporáka môžete pohodlne ovládať pomocou zasúvateľných voličov a digitálneho displeja, ktorý zobrazuje zostávajúci čas pečenia.


Kľúčové vlastnosti sporáka AEG Mastery CKB56470BW SteamBake

  • Plynová varná doska so štyrmi horákmi
  • Elektrická rúra s objemom 58 litrov
  • Systém tepelnej úpravy: ventilátor + kruhové výhrevné teleso
  • Parná funkcia SteamBake
  • Sporák AEG Mastery CKB56470BW disponuje otočnými zasúvateľnými gombíkmi
  • Dotykové ovládanie s LCD displejom a časovač
  • Zásuvka na skladovanie plechov
  • Energetická trieda A

Funkcia AirFry pre chrumkavejšie pokrmy bez oleja

Sporák AEG Mastery CKB56470BW kombinuje technológiu AirFry a perforovaný plech, ktorý umožní prechod horúceho vzduchu zo všetkých strán. Výsledkom sú zdravšie a chrumkavejšie pokrmy, bez oleja s lepšou chuťou a dokonalou textúrou. Vďaka tejto funkcii pripraví AEG Mastery CKB56470BW chutné hranolky, krokety, zeleninu, alebo kuracie krídelká.



Sporák AEG Mastery CKB56470BW s parnou funkciou SteamBake

V rúre AEG Mastery CKB56470BW upečiete chrumkavý a chutný chlieb, perfektné muffiny, alebo koláče. Stačí na dno rúry naliať 100 ml vody a parná funkcia SteamBake na začiatku pečenia vytvorí vlhké prostredie, ktoré je ideálne na rovnomerný ohrev a hladké kysnutie cesta. Na povrchu pečiva sa vytvorí zlatistá a chutná kôrka, zatiaľ čo jeho stred zostane mäkký a vláčny.



Zachovanie textúry a chuti potravín

Sušiaca funkcia umožní v rúre AEG Mastery CKB56470BW sušiť ovocie i zeleninu pri teplote 50 – 100 °C. Ide o účinný spôsob, ako dosiahnuť jedinečnú chuť a mäkkú štruktúru sušených potravín a zároveň v nich uchovať všetky dôležité živiny.

AEG Mastery CKB56470BW umožňuje zaváranie s parou

Parnú funkciu využijete aj pri zaváraní ovocia, alebo zeleniny. Vďaka tomu zachováte v potravinách všetky živiny a môžete si hotové zaváraniny vychutnávať po celý rok.


Multifunkčná elektrická rúra AEG Mastery CKB56470BW SteamBake

Funkcie hornej rúry: Spodný ohrev, Tradičné pečenie, Rozmrazovanie, Teplovzdušné pečenie, Rýchly gril, Svetlo, Ľahké pečenie, Ľahké pečenie s ventilátorom, Pravé teplovzdušné pečenie, Pravé teplovzdušné pečenie PLUS, Turbo gril

Funkcie spodnej rúry: Spodný ohrev, Ventilátor, Ventilátor + horný ohrev, Fan + top + bottom (100 °C), Gril + horný ohrev, Gril + horný ohrev + ventilátor, Svetlo, Kruhové teleso + SteamBake + ventilátor, Kruhové teleso + ventilátor, Horný + spodný ohrev, Horný + spodný ohrev + ventilátor

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Dizajn

Dizajn Klasický

Typ

Typ varnej dosky Plynová

Vlastnosti

Počet platničiek 4
Objem rúry 58 l
Vysúvanie plechu Závesné rošty
Príkon 2,51 kW
Pripojenie Zemný plyn, Propán-bután

Rúra

Vybavenie rúry Časovač, Displej
Programy rúry Gril, Horný ohrev, Spodný ohrev, Rozmrazovanie, Ventilátor

Farba

Farba Biela

Rozmery

Šírka 50 cm
Výška 85,5 cm
Hĺbka 60 cm

Energetická trieda

Kód:  ELXSP033
Produktové číslo:  CKB56470BW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04