Obnoviť stránku

AEG Mastery CIB56400BX SteamBake

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AEG Mastery CIB56400BX SteamBake

Voľne stojaci sporák AEG Mastery CIB56400BX SteamBake s indukčnou doskou prepája moderný nerezový dizajn a veľa praktických funkcií, ktoré maximálne spríjemnia každodennú prípravu pokrmov, a to všetko za priaznivú cenu. Elektrická rúra ponúka solídny objem 58 litrov a je vybavená radom programov, ako napr. gril, ventilátor, spodný a horný ohrev alebo parná funkcia SteamBake. Sporák AEG CIB56400BX SteamBake spadá do úspornej energetickej triedy A, takže takisto ušetrí náklady na energie.


Kľúčové vlastnosti sporáka AEG Mastery CIB56400BX SteamBake

  • Kvalitný indukčný sporák v modernom nerezovom dizajne
  • Úsporná energetická trieda A
  • 4-zónová indukčná varná doska
  • Funkcia pary SteamBake pre chrumkavejšie výsledky pečenia
  • Teplovzdušný systém pre optimálne rozdeľovanie tepla
  • Digitálny displej s informáciami o príprave pokrmu
  • Časovač s akustickým signálom
  • Ľahké čistenie rúry vďaka špeciálnemu smaltovému povrchu
  • Funkcia sušenia


Príprava pokrmov na pare

Objavte skutočnú chuť pečiva a doprajte si vynikajúci chrumkavý chlieb, nadýchané muffiny alebo chutné koláče. Parný program SteamBake využíva horúcu paru, ktorá uchová povrch pečeného pokrmu vlhký, aby sa vytvorila zlatistá a chutná kôrka. Neskôr je do rúry AEG Mastery CIB56400BX SteamBake vháňaný horúci vzduch, ktorý zabezpečí, že pokrm získal mäkký a vláčny stred.

Rovnomerné pečenie v sporáku AEG

Teplovzdušný systém multifunkčnej rúry AEG Mastery CIB56400BX SteamBake je vybavený rozmerným ventilátorom, ktorý sa postará o rovnomernú cirkuláciu vzduchu vo vnútri rúry a jej rýchlejšie zahriatie. Vďaka tomu je dosiahnuté rovnomerné pečenie pokrmov s dokonalými výsledkami, ktoré sú viditeľné na prvý pohľad.

Zachovanie textúry a chuti

Indukčný sporák AEG Mastery CIB56400BX s indukčnou varnou doskou ponúka špeciálnu funkciu na sušenie ovocia a zeleniny. S nastavením nízkej teploty pečenia v rozmedzí 50 °C až 100 °C je dosiahnutá jedinečná chuť a mäkká štruktúra sušených pochúťok, ktoré si navyše uchovajú všetky dôležité živiny.

Rýchla a presná kontrola nad teplotou

4-zónová indukčná varná doska je veľmi citlivá a umožňuje presne a rýchlo nastaviť požadovanú teplotu. Získate tak plnú kontrolu nad varením pokrmu a výsledok vždy bude zodpovedať vašim predstavám. Pre maximálne bezpečné používanie je varná doska opatrená 7-segmentovým indikátorom zvyškového tepla.

Jednoduchá údržba sporáka AEG

Údržba sporáka AEG Mastery CIB56400BX SteamBake bude vďaka celoskleneným dvierkam a špeciálnemu smaltovanému povrchu oveľa jednoduchšia. Sklenený povrch indukčnej platne stačí po dokončení varenia utrieť vlhkou handričkou a je opäť ako nový.



Príslušenstvo sporáka AEG Mastery CIB56400BX SteamBake:
1× smaltovaný plech na pečenie koláčov
1× čierny smaltovaný plech na zachytávanie mastnoty
1× chrómovaný otočný rošt


Kód:  ELXSP015
Produktové číslo:  CIB56400BX
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03