Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AEG Mastery BSE882320M

5 rokov záruka po registrácii
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AEG Mastery BSE882320M

Šéfkuchár alebo amatér, na tom nezáleží. Každý dosiahne kulinárske výšiny.

Milujete varenie a dávate si vždy záležať na precíznych výsledkoch? Ste nadšení, keď vašej rodine či hosťom chutí a chceli by ste svoje kuchárske umenie posunúť ešte ďalej? S rúrou AEG Mastery BSE882320M môžete vykúzliť v kuchyni doslova zázraky a stať sa majstrom varenia. Či už pripravujete mäso, ryby, vynikajúce torty či vlastné pečivo, rúra AEG Mastery sa postará o to, aby bol výsledok varenia vždy perfektný. Piecť môžete horúcim vzduchom s kruhovým výhrevným telesom alebo s pridaním pary. V rúre môžete nielen piecť, ale aj rozmrazovať, sušiť, nechať kysnúť cesto či zavárať. Celým procesom pečenia vás bude sprevádzať prehľadný a intuitívny displej s ovládaním otočným gombíkom a o pohodlnú obsluhu sa postarajú teleskopické výsuvy.

Kľúčové vlastnosti vstavanej rúry AEG Mastery BSE882320M, nerez s úpravou proti odtlačkom prstov

  • Vstavaná rúra pre dokonalé výsledky pečenia
  • Pečenie horúcim vzduchom alebo pridaním pary
  • Zdravá a chutná príprava pokrmov s parnou funkciou SteamBoost
  • Rovnomerné prepečenie na všetkých úrovniach
  • Vrúre AEG Mastery BBSE882320M možno piecť, zavárať, rozmrazovať, sušiť či nechať kysnúť cesto
  • Teplotná sonda pre optimálne prepečenie
  • Automatické váhové programy
  • Intuitívny elektronický displej s ovládaním otočným gombíkom
  • Tiché zatváranie dverí SoftClosing
  • Teleskopické výsuvy pre ľahkú obsluhu rúry AEG
  • Intenzívne alebo rýchle čistenie parou pre bezprácnu údržbu
  • Súčasťou rúry je 1 chrómovaný rošt, 1 smaltovaný plech a 1 hlboký odkvapkávací pekáč

Parná funkcia rúry AEG Mastery BSE882320M

Rúra AEG Mastery BSE882320M je vybavená parnou funkciou SteamBoost, ktorá pri pečení pridáva do rúry paru. Pri pečive vám para zaistí vláčnosť vnútri a chrumkavosť na povrchu. Pri mäse sa môžete spoľahnúť, že nebude vysušené, aj keď bude na povrchu chrumkavé. Vďaka príprave s parnou funkciou nestrácajú pokrmy svoju chuť, vzhľad ani vitamíny. Rúra AEG Mastery je ideálna pre všetkých, ktorí sa usilujú nielen o chutné, ale aj zdravé varenie.

Dosiahnite perfektné výsledky

Teplotná sonda je ideálna na prípravu špecifických druhov pokrmov, ako napríklad roastbeef. Sonda za vás postráži stav prepečenosti a vy môžete servírovať mäso pripravené presne tak, ako má byť.

Tiché dovieranie dvierok parnej rúry AEG

Rúra AEG Mastery BSE882320M má úplne všetko, čo si možno od kvalitného výrobku priať. Disponuje parádnym výkonom, množstvom praktických funkcií a atraktívnym dizajnom, ktorý sa vyníma v každej kuchyni. Pri rúre iste oceníte aj technológiu tlmeného a komfortného zatvárania dvierok.

Rovnomerné prepečenie vašich pokrmov

Rovnomerné prepečenie pri všetkých druhoch jedál je absolútne kľúčové. Rúra AEG Mastery BSE882320M efektívne využíva vynaloženú energiu a vďaka tomu zaisťuje aj precízne výsledky pri pečení. V rúre sa nachádza nový systém cirkulácie vzduchu, ktorý zaistí rýchlejšie zahriatie rúry a rovnomernú distribúciu tepla v jej útrobách. Nielenže tým šetrí váš čas, ale aj energiu.

Prednastavené programy a pohodlná obsluha

Vstavaná rúra AEG Mastery BSE882320M má prednastavené automatické váhové programy aj ponuku teplôt. Dokonalé výsledky dosiahne nielen zdatná kuchárka, ale aj úplný začiatočník. Ovládanie vstavanej rúry je veľmi pohodlné a intuitívne pomocou otočného gombíka s prehľadným elektronickým displejom. Aby bola práca v kuchyni ešte jednoduchšia, je rúra vybavená teleskopickými výsuvmi. Pokrm jednoducho vysuniete bez nutnosti manipulácie s ťažkým riadom.

Na množstve nezáleží

Rovnomerné prepečenie pokrmov na všetkých úrovniach zaistí kruhové výhrevné teleso, vďaka ktorému je vzduch distribuovaný rovnomerne do celej rúry. Takže môžete mať v rúre AEG Mastery BSE882320M aj viac plechov a rovnako bude všetko dokonale urobené.



Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Vlastnosti

Programy rúry Gril, Parné pečenie, Pravý horúci vzduch, Rozmrazovanie, Spodný ohrev, Ventilátor
Príkon 3 500 W
Vysúvanie plechu Teleskopické
Čistenie rúry Parné

Rozmery rúry

Výška 59,4 cm
Šírka 59,4 cm
Hĺbka 56,7 cm

Farba rúry

Farba Strieborná

Vybavenie rúry

Výbava Časovač, Detská poistka, Ochladzovací systém, Termosonda, Tlmené zatváranie dvierok
Sieťový kábel Áno, so zástrčkou

Energetický štítok rúry

Energetická trieda A+

Objem rúry

Objem 70 l
Kód:  AEGTR019
Produktové číslo:  BSE882320M
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04