Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AEG Mastery BSE792320M

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AEG Mastery BSE792320M


Šéfkuchár alebo amatér, na tom nezáleží. Každý dosiahne kulinárske výšiny.

Milujete varenie a dávate si vždy záležať na precíznych výsledkoch? Ste nadšení, keď vašej rodine či hosťom chutí a chceli by ste svoje kuchárske umenie posunúť ešte ďalej? S rúrou AEG Mastery BSE792320M môžete vykúzliť v kuchyni doslova zázraky a stať sa majstrom varenia. Či už pripravujete mäso, ryby, vynikajúce torty či vlastné pečivo, rúra AEG Mastery sa postará o to, aby bol výsledok varenia vždy perfektný. Piecť môžete horúcim vzduchom, na pare, či kombináciou oboch. V rúre môžete nielen piecť, ale aj rozmrazovať, sušiť, nechať kysnúť cesto, zavárať či pripravovať jogurty. Celým procesom pečenia vás bude sprevádzať prehľadný a intuitívny displej a o pohodlnú obsluhu sa postarajú teleskopické výsuvy.

Kľúčové vlastnosti vstavanej rúry AEG Mastery BSE792320M, nerez s úpravou proti odtlačkom prstov

  • Vstavaná rúra pre dokonalé výsledky pečenia
  • Pečenie horúcim vzduchom, parou alebo kombináciou oboch
  • Zdravá a chutná príprava pokrmov s parnou funkciou SteamPro
  • V rúre AEG Mastery BSE792320M možno piecť, zavárať, rozmrazovať, sušiť, pripravovať jogurty či nechať kysnúť cesto
  • 180 prednastavených programov sa postará o perfektné výsledky
  • 10 zo 180 programov umožňuje pripravovať pokrmy metódou Sous-Vide, s ktorou dosiahnete výsledky ako profesionál
  • Snímač vlhkosti pre optimálne dávkovanie pary v rúre
  • Teplotná sonda pre optimálne prepečenie
  • Automatické váhové programy
  • Intuitívny elektronický dotykový displej
  • Tiché zatváranie dverí SoftClosing
  • Teleskopické výsuvy pre ľahkú obsluhu rúry AEG
  • Intenzívne alebo rýchle čistenie parou pre bezprácnu údržbu
  • Rúra je dodávaná s riadom zadarmo

Parná funkcia rúry AEG Mastery BSE792320M

Rúra AEG Mastery BSE792320M je vybavená parnou funkciou SteamPro, ktorú môžete využiť buď samostatne, alebo v kombinácii s horúcim vzduchom. Pripravovanie pokrmov v pare je jedným z najchutnejších a zároveň najzdravších spôsobov prípravy potravín. Pri pečive vám para zaistí vláčnosť vnútri a chrumkavosť na povrchu. Pri mäse sa môžete spoľahnúť, že nebude vysušené, aj keď bude na povrchu chrumkavé. Vďaka príprave na pare nestrácajú pokrmy svoju chuť, vzhľad ani vitamíny. Rúra AEG Mastery je ideálna pre všetkých, ktorí sa usilujú nielen o chutné, ale aj zdravé varenie.

Užite si vákuové varenie ako profíci

Už aj doma sa môžete bez problémov pustiť do varenia pomocou Sous-Vide, o ktorom profesionálni kuchári tvrdia, že s ním dosiahnete tie najlepšie výsledky a lahodné chute.

Dosiahnite perfektné výsledky

Teplotná sonda je ideálna na prípravu špecifických druhov pokrmov, ako napríklad roastbeef. Sonda za vás postráži stav prepečenosti a vy môžete servírovať mäso pripravené presne tak, ako má byť.

Tiché dovieranie dvierok parnej rúry AEG

Rúra AEG Mastery BSE792320M má úplne všetko, čo si možno od kvalitného výrobku priať. Disponuje parádnym výkonom, množstvom praktických funkcií a atraktívnym dizajnom, ktorý sa vyníma v každej kuchyni. Pri rúre iste oceníte aj technológiu tlmeného a komfortného zatvárania dvierok.

Rúra AEG so snímačom vlhkosti

Aby sa dosiahla optimálna šťavnatosť a intenzívna chuť jedla, disponuje rúra AEG BSE792320M pokročilým snímačom vlhkosti, ktorý dokáže automaticky nastaviť ideálne množstvo pary.

Prednastavené recepty a pohodlná obsluha

Vstavaná rúra AEG Mastery BSE792320M má 180 prednastavených receptov. Dokonalé výsledky dosiahne nielen zdatná kuchárka, ale aj úplný začiatočník. Ovládanie vstavanej rúry je veľmi pohodlné a intuitívne pomocou prehľadného elektronického dotykového displeja. Aby bola práca v kuchyni ešte jednoduchšia, je rúra vybavená teleskopickými výsuvmi. Pokrm jednoducho vysuniete z rúry bez nutnosti manipulácie s ťažkým riadom. Rovnako tak jednoduché je aj čistenie rúry, ktoré môžete vykonať pomocou pary a to buď na rýchly alebo intenzívny režim.


Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Vlastnosti

Programy rúry Gril, Parné pečenie, Pravý horúci vzduch, Rozmrazovanie, Spodný ohrev, Ventilátor
Príkon 3 500 W
Vysúvanie plechu Teleskopické
Čistenie rúry Parné

Rozmery rúry

Výška 59,4 cm
Šírka 59,5 cm
Hĺbka 56,7 cm

Farba rúry

Farba Strieborná

Vybavenie rúry

Výbava Časovač, Detská poistka, Dotykové ovládanie, Termosonda
Sieťový kábel Áno, so zástrčkou

Energetický štítok rúry

Energetická trieda A+

Objem rúry

Objem 70 l
Kód:  AEGTR018
Produktové číslo:  BSE792320M
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03