Obnoviť stránku

AEG Mastery ABE81816NC

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AEG Mastery ABE81816NC

Zháňate špičkovú mrazničku s takmer neprekonateľným pomerom cena verzus výkon, ktorá ponúka nadštandardné funkcie a takmer nulovú údržbu? Tak práve tento model Mastery ABE81816NC od spoločnosti AEG určený na zabudovanie je presne pre vás! Moderný spotrebič s celkovým objemom 204 litrov je ideálny spoločník do každej modernej kuchyne. Mraznička tiež zachováva dekórum a je šetrná k životnému prostrediu i k rodinnému rozpočtu, dokonca patrí do energetickej triedy A +, jej ročná spotreba nepresahuje 303 kWh a jej maximálna hlučnosť činí 39 dB.

Kľúčové vlastnosti AEG Mastery ABE81816NC

  • Nízka energetická náročnosť šetrí životné prostredie aj vašu peňaženku
  • priehľadné boxy
  • funkcia Frostmatic na rýchle zmrazovanie
  • tichý chod umožňuje použitie i do kuchýň spojených s obývacím priestorom
  • smer otvárania dverí je možné prispôsobiť vašim potrebám
  • progresívne NoFrost
  • akustický a svetelný signál otvorených či neuzavretých dverí
  • vyspelý dotykový displej

Pre maximálny komfort

Kombinácia priesvitných a veľkých priehradiek umožní bezproblémový prehľad o vašich obľúbených potravinách. Pre maximálne pohodlie je možné dve úschovné priehradky s odklápacími dvierkami ľahko otvoriť vyklopením klapky. V prípade, že ani táto časť vám nebude stačiť, môžete veľmi jednoducho vytiahnuť vybrané, ale aj všetky mraziace priehradky a dostanete tak naozaj veľký priestor napríklad aj na uskladnenie veľkej narodeninovej torty. Technológia Frostmatic pro sa zase postará o rýchle zmrazenie.

Odmrazovať už nie je potreba

Vstavaná mraznička AEG Mastery ABE81816NC disponuje technológiu NoFrost. Už nie je nutné niekoľkokrát do roka ručne a zdĺhavo odmrazovať. Počas automatického rozmrazovania sa na zadnej stene chladničky vytvára rozpustená námraza a voda z nej steká cez žliabok do misky nad kompresor, odkiaľ sa odparí. Teplota v mrazničke dosahuje -30 °C, takže potraviny je možné bezpečne skladovať aj dlhé mesiace a zvyšuje sa tým ich životnosť. Počas 24 hodín zvláda zamraziť až neuveriteľných 20 kg potravín. Spotrebič sa radí do klimatickej triedy SN, N, ST, T.

 

Parametre a špecifikácia

Typ mrazničky

Typ mrazničky Zásuvková
Typ modelu mrazničky Vstavaný model

Rozmery mrazničky

Hmotnosť mrazničky 65 kg

Vlastnosti mrazničky

Špeciálne funkcie mrazničky No Frost
Klimatická trieda mrazničky SN, N, ST, T
Kód:  ELXMRA001
Produktové číslo:  ABE81816NC
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04