Obnoviť stránku

AEG LBS 5676 lady beauty set

3,9 9 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AEG LBS 5676 lady beauty set

Lady beauty set 3 v 1 AEG LBS 5676 je vynikajúcim pomocníkom pre kvalitnú starostlivosť o telo. Jeho veľkou prednosťou je, že v sade nájdete tri rôzne prístroje pre rôznu starostlivosť. Obsahuje set na manikúru a pedikúru, dámsky holiaci strojček a holiaci strojček na obočie. Všetko potrebné pre dokonalý vzhľad. Dizajnová a zároveň praktická sada ružovo-bielej farby je veľmi skladná, možno ju vziať so sebou aj na cesty či na dovolenku. Obsluha prístrojov je jednoduchá, ich prevádzka je zabezpečovaná pomocou 1,5 V AA batérie.
Kozmetická sada pre manikúru a pedikúru sa stará o nechty na rukách a nohách. Disponuje šiestimi rôznymi nadstavcami, ako je napríklad leštiaci nadstavec pre vyhladenie a vyleštenie okrajov nechtov po pilovanie, jemný brúsny nadstavec či hrubý brúsny nadstavec pre odstránenie zrohovatenej a suchej kože na pätách. Pestované nechty rovnako ako dokonale upravené chodidlá patria k základnej kozmetickej starostlivosti, preto kvalitná súprava pre manikúru a pedikúru nesmie chýbať žiadnej žene.

Kľúčové vlastnosti

  • tri funkcie v jednom
  • sada na manikúru a pedikúru
  • šesť nadstavcov pre rôznu úpravu nechtov
  • dámsky holiaci strojček
  • holiaci strojček na obočie

Dámsky holiaci strojček

Bez holenia nežiadúcich chĺpkov sa dnes už žiadna moderná žena nezaobíde. K tomu má k dispozícii spoľahlivého pomocníka. Dámsky holiaci strojček bezbolestne a dôkladne oholí chĺpky na nohách aj na citlivých miestach ako sú triesla a podpazušie. Po oholení je pleť hladká a jemná. Prístroj je vybavený odnímateľnou holiacu hlavicou z ušľachtilek ocele s fóliou. Jej čistenie je jednoduché, možno ju vypláchnuť pod tečúcou vodou. Nechýba ani nadstavec pre zastrihávanie dlhších chĺpkov. Strojček sa vám bude v ruke pohodlne držať vďaka jeho ergonomicky tvarovanej rukoväti.

Holiaci strojček na obočie

Holiaci strojček na obočie je veľmi praktickou pomôckou pre dokonalý vzhľad vášho obočia. Pomocou strojčeka upravíte tvar obočia a odstránite prebytočné chĺpky. Strojček je vybavený viečkom, ako príslušenstvo ponúka dvojstupňový nadstavec v tvare hrebeňa pre učesané obočie v smere ich rastu.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela, Ružová

Určenie

Určenie Dámsky

Využitie

Využitie Obočie, Nohy, Intímne partie

Holiaci mechanizmus

Holiaci mechanizmus Planžetový

Napájanie

Napájanie Batériové

Funkcie a vlastnosti

Funkcie Vodoodolnosť, Umývateľnosť

Vhodné na

Vhodné na Suché holenie

Farba

Farba Biela, Ružová

Vybavenie a funkcie

Funkcie Umývateľná hlavica, Osvetlenie
Počet nadstavcov 6
Obsah balenia Puzdro/taštička, Ochranný kryt, Zastrihávací nadstavec, Holiaca hlavica

Napájanie

Napájanie Batéria

Napájanie

Typ napájania Batériové
Prídavné batérie AA (tužková)

Špecifikácia

Špecifikácia Dekoratívne

Špecifikácia

Špecifikácia Dekoratívne

Typ balenia

Typ balenia Cestovné balenie

Počet rýchlostí

Počet rýchlostí 4

Vlastnosti

Vlastnosti Umývateľná hlavica/nadstavec, Integrované svetlo

Vlastnosti

Funkcie Umývateľnosť, Zastrihávač
Kód:  AEGMPD01
Produktové číslo:  520705
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02