Obnoviť stránku

AEG Lavatherm 86589IH2CS

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AEG Lavatherm 86589IH2CS

Kondenzačná sušička AEG Lavatherm 86589IH2CS predstavuje unikátne riešenie pre šetrne a rýchlo usušené prádlo. Vybavená je objemným bubnom so spätným chodom, ktorý efektívne zabraňuje pokrčeniu a zamotávaniu bielizne. Výkonná sušička navyše automaticky prispôsobuje dĺžku cyklu tak, aby presne zodpovedal úrovni vlhkosti a typu náplne. Radí sa k úspornej triede A + + a pomôže vám dosiahnuť skvelých výsledkov aj pri minimálnej spotrebe energie. Sušička pojme až 8 kilogramov bielizne, preto vyhovuje aj väčším rodinám. S užívateľom komunikuje pomocou veľkého LCD displeja , Ktorý spoľahlivo informuje o stave všetkých nastavení. Zobrazuje aj dĺžku trvania a koniec cyklu. Ovládanie zvládne naozaj každý.
Múdra sušička poskytne profesionálnu starostlivosť aj tým najchúlostivejším typom materiálov. Veľkou výhodou je široká ponuka dômyselne navrhnutých programov a funkcií. Vaša bielizeň bude dlhšie žiarivé a ako nové. Komfortné funkcie Odloženého štartu umožní sušenie naplánovať presne podľa vašich potrieb. Senzorom upravovaný čas je vyhodnocovaný priebežne a v prípade dosiahnutia požadovaných hodnôt ihneď ukončí proces. O bezpečnosť sa postará detská poistka. Oceníte moderný dizajn spotrebiča, ktorý vďaka svojim rozmerom ľahko zapadne do každého interiéru.
Doplňujúce informácie:
Programy pre bavlnu:
suché extra suché na žehlenie extra tichý džínsy prikrývka čas sušenia mix extra krátky
Programy pre syntetiku:
suché
extra suché
na žehlenie
ľahké žehlenie
outdoorové oblečenie
mikrofáza
hodváb/čipka
vlna

Parametre a špecifikácia

Energetické parametre sušičky

Kapacita sušičky 8 kg
Hlučnosť 65 dB

Rozmery sušičky

Hĺbka
Šírka 60 cm
Výška 85 cm
Hmotnosť 56 kg

Funkcie

Funkcie sušičky Odložený štart, Displej, Detská poistka
Kód:  FAP3220c24
Produktové číslo:  T86589IH2CS
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19