Obnoviť stránku

AEG L85470SL

- 10 rokov záruka na invertorový motor po registrácii
5 11 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AEG L85470SL

AEG L 85470 SL je moderná spredu plnená automatická práčka. Spoľahlivý spotrebič si poradí so špinavou bielizňou a nájde svoje uplatnenie v každej domácnosti. Medzi hlavné prednosti patrí najmä objemný bubon na veľké množstvo bielizne. Vďaka svojim kompaktným rozmerom ľahko zapadne do každého interiéru. Táto práčka je ohodnotená energetickou triedou A+++, čo znamená, že je o 32 % úspornejšia ako štandardné práčky energetickej triedy A.

Všestranné pracie programy

Vybrať si môžete z prakticky navrhnutých pracích programov, ktoré zabezpečia profesionálnu starostlivosť o všetky druhy materiálov a tkanín. Okrem pracieho programu možno zvoliť aj rozšírený program pomocou niekoľkých prídavných funkcií. Samozrejmosťou je aj prítomnosť inteligentného systému množstevnej automatiky Fuzzy Logic, ktorý upravuje výkon a spotrebu podľa typu a množstva bielizne. Inteligentný systém OptiSense zabezpečuje najnižšiu možnú spotrebu energie, vody a času bez ohľadu na veľkosť náplne. Vďaka funkcii ProTex je taká šetrná, že v nej môžete bezpečne prať aj tie najchúlostivejšie tkaniny ako vlnu či hodváb. Vaša bielizeň bude vyzerať dlhšie ako nová. Táto práčka získala strieborný certifikát Woolmark.

O ovládanie sa stará účinná kombinácia otočných voličov a LCD displeja. Práčku poháňa špeciálny invertorový motor, ktorý je veľmi účinný a tichý. Vďaka nízkej hlučnosti sa môžete počas prania aj sušenia nerušene venovať iným činnostiam v miestnosti. S maximálnou rýchlosťou odstreďovania až 1 400 otáčok za minútu je celý proces veľmi efektívny a aj výrazne zrýchlený. Funkcia odloženého štartu vám umožní pranie pohodlne naplánovať dopredu.

Parametre a špecifikácia:

Pracie programy:
Bavlna
Džínsy
Plákanie
Závesy
Odstredenie
Vypúšťanie
Antialergický
Paplóny
Vlna plus
Jemné
Syntetika ľahké žehlenie
Syntetické
Extra tichý
Bavlna ekonomický
Rýchly intenzívny
Rýchly 20-minútový 3 kg
Super Eco 15

Kapacita bubna:
6,5 kg

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 62,45 kg

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice 1,5 m
Dĺžka odpadovej hadice 1,45 m (1,45 m)

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky Bez sušičky
Plnenie Spredu
Typ modelu Samostatne stojací model

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Úzka (do 50 cm)
Hĺbka 45 cm
Šírka 60 cm
Výška 85 cm

Funkcie

Funkcie práčky Invertorový motor, Odložený štart, Displej
Technológie práčky Fuzzy logic

Farba práčky

Farba Biela
Kód:  FAP2221f
Produktové číslo:  L85470SL
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07