Obnoviť stránku

AEG L78260TLC1

4,5 10 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AEG L78260TLC1

Samostatne stojaca vrchom plnená práčka AEG L78260TLC1 bielej farby vyniká moderným dizajnom s veľkým LCD displejom, celým radom skvelých funkcií. Má veľmi tichú prevádzku vďaka technológii redukcie hluku, ktorá zahŕňa invertorový motor a špeciálnu izoláciu. Patrí do energetickej veľmi úspornej triedy A+++, ktorá zaručuje výraznú úsporu energie.  

Ponúka kapacitu bielizne 6 kg a 16 programov. Veľkou prednosťou je inteligentný systém OptiSense, ktorý automaticky nastaví dĺžku programu podľa objemu náplne, čím ušetrí čas, energiu a vodu a ochráni oblečenie pred nadmerným praním. Medzi ďalšie vymoženosti patrí šetrný spôsob prania ProTex pre bezpečné pranie aj tých najchúlostivejších a najjemnejších tkanín, ako je vlna alebo hodváb, ktoré zostanú dlho ako nové.

Hlavné prednosti

  • Veľmi tichý chod vďaka výkonnému invertorovému motoru
  • Inteligentný systém OptiSense pre automatické prispôsobenie pracieho cyklu objemu náplne
  • Šetrný spôsob prania ProTex
  • Dávkovač FlexiDose Plus pre najlepšie výsledky prania
  • Technológia Fuzzy Logic pre nižšiu spotrebu vody a energie
  • Funkcia odloženého štartu

Veľa špičkových funkcií

Spotrebič sa môže pochváliť dávkovačom FlexiDose Plus, ktorý pre maximálny účinok prania uvoľňuje pracie prostriedky do vody v správnej chvíli. Ďalšou skvelou vychytávkou je technológia Fuzzy Logic, ktorá reaguje na množstvo náplne, čím práčka dosahuje nižšiu spotrebu vody a energie. Pre osvieženie svojho oblečenia môžete využiť špeciálny parný program, ktorý pomáha vyhladiť pokrčenie a dokonale odstraňuje pachy. Samozrejmosťou je aj veľmi praktická funkcia odloženého štartu. Umožní vám oddialiť začiatok prania o vami nastavený čas, najmä ak napríklad využívate nižšiu sadzbu pri nočnom prúde.

Výkonný a spoľahlivý pomocník do každej domácnosti

Práčka je vybavená jedinečným invertorovým motorom, ktorý zaručuje spoľahlivosť, odolnosť, zvýšený výkon a minimálnu hlučnosť. Nechýba ani ochrana proti vytopeniu, kontrola vyvažovania náplne v bubne či jeho automatické nastavenie do hornej pozície, ktorá je dôležitá pre otvorenie práčky po ukončení programu. Vďaka šírke iba 40 cm a hornému plneniu sa zmestí do každej kúpeľne. Ideálna je do menších priestorov. Jej jednoduché presúvanie zaisťujú extra kolieska.

 

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 61 kg

Energetické parametre práčky 2021

Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia B

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky Bez sušičky
Plnenie Zhora
Typ modelu Samostatne stojací model
Počet programov 16

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Štandardná (nad 50 cm)
Hĺbka 60 cm
Šírka 40 cm
Výška 89 cm

Funkcie

Funkcie práčky Parný program, Invertorový motor, Hmotnostná automatika, Odložený štart, Displej
Technológie práčky Aqua stop, Fuzzy logic

Farba práčky

Farba Biela
Kód:  FBV451r
Produktové číslo:  L78260TLC1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03