Obnoviť stránku

AEG KE 7415001 M

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AEG KE 7415001 M

AEG KE 7415001 Mje plne vstavaná elektrická rúra. Výhodou je jednoduchédotykové ovládaniea veľký LCD displej ProSight, Ktorý prehľadne informuje o čase, režimu a teplote pečenia. Multifunkčný spotrebič ponúka vnútorný objemaž 36 litrov, Čo umožní pripraviť pokrmy aj vo viacerých úrovniach naraz. Navyše spadá doúsporné triedy A, Preto efektívne šetrí nielen energiu, ale aj vaše úspory.
Pečenie vám uľahčí 12 automatických programovs vopred naprogramovaným nastavením. Medzi najzaujímavejšie patrí napríklad dvojitý gril, turbo gril, rozmrazovanie, pomalé pečenie, režim pre dokonalé pečenie pizze a chleba. Veľmi dobrý prehľad o priebehu pečenia a ešte lepší výsledok vám zaistí vnútorné osvetlenie. Dvierka tvorí vrstvené sklo s reflexívne vrstvou, ktoré ich udržuje stále chladné a bezpečné na dotyk. Oceníte tiež bohaté príslušenstvo v podobe čierneho porcelánového plechu a grilovacích roštov.
Špičková rúra vyniká exkluzívnym dizajnom v nerezovom prevedení so špeciálnou úpravou proti odtlačkom. Vďaka optimálnym rozmerom skvele zapadne do interiéru vašej kuchyne.
Doplňujúce informácie:
Vybavenie:
1 x čierny smaltovaný plech na pečenie2 x chrómovaný rošt
Vstavané rozmery:
460 x 600 x 580 mm

Parametre a špecifikácia

Rozmery rúry

Výška 45,5 cm
Šírka 59,4 cm
Hĺbka 54 cm

Farba rúry

Farba Strieborná

Vybavenie rúry

Výbava 3-vrstvové sklo dvierok, Dotykové ovládanie, Ochladzovací systém
Kód:  FAC2224d
Produktové číslo:  KE7415001M
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01