Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AEG hrniec A9ALSA11

AEG hrniec A9ALSA11

Kvalitný riad je základom každej dobre vybavenej kuchyne. S hrncom A9ALSA11 od spoločnosti AEG bude príprava pokrmov vyložene potešením. Hrniec je ideálny pre širokú škálu pokrmov a prísad. Ľahko s ním pripravíte polievky, dusené hovädzie alebo jednoducho uvaríte zeleninu. Vynikajúce výsledky sú zaistené rovnomerným šírením tepla po celom povrchu hrnca. Ľahkú manipuláciu zaisťujú dve veľké držadlá a vnútorné značenie zaručuje presné odmeranie objemu. Hrniec bude v dokonalej súhre s indukčnými varnými doskami, ale je vhodný aj pre varenie na všetkých typoch varných dosiek. Určite poteší prítomnosť pokrievky. Veľkou výhodou je tiež skutočnosť, že hrniec je možné vložiť do umývačky riadu i rúry. 

Kľúčové vlastnosti hrnca AEG A9ALSA11

  • Vyrobený z kvalitného materiálu
  • Možno použiť na indukčné varné dosky
  • Objem hrnca AEG je 3 litre
  • Rovnomerné šírenie tepla po celom povrchu
  • Možno vložiť do umývačky riadu i rúry
  • Dvojité držadlá pre bezpečnú manipuláciu
  • Vnútorné značenie hrnca zaručuje presné odmeranie objemu

Výška (mm):
90
Šírka (mm):
210
Hĺbka (mm):
87

Kód:  AEGPRIS010
Produktové číslo:  902979680
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02