Obnoviť stránku

AEG HAS 5660 pink

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AEG HAS 5660 pink

Kulmofén AEG HAS 5660 pink vás upúta svojou krásnou ružovou farbou. Jeho veľkou prednosťou sú dve funkcie v jednom. Pomocou teplovzdušnej kulmy si vlasy vysušíte a súčasne si ich upravujete do požadovaného účesu. Umožní vám vytvoriť krásny a prirodzený styling. Kulmofén ponúka dva stupne teploty, ktoré si môžete ľubovoľne nastaviť pre váš typ vlasov a ktoré vám zaručujú dokonalú úpravu účesu.
Nechýba ani nastavenie chladného vzduchu pre extra jemné sušenie. Pomocou studeného vzduchu sušíte vlasy pri relatívne nízkej teplote, čím dochádza k obmedzeniu poškodeniu najmä jemných, suchých a zničených vlasov. A túto funkciu oceníte najmä v horúcom lete.

Kľúčové vlastnosti

  • sušenie vlasov a ich úprava súčasne
  • dva stupne výkonu
  • nastavenie chladného vzduchu
  • dva výmenné nástavce o priemere 20 mm a 30 mm
  • ergonomicky tvarovaná rukoväť
  • kábel s 360 ° otočným kĺbom

Jedinečné vybavenie

Teplovzdušná kulma disponuje dvoma nadstavcami pre vytváranie hladkých účesov a vĺn, ktoré sa dajú veľmi jednoducho nasadiť či vymeniť. V ruke sa vám bude pohodlne držať vďaka ergonomicky tvarovanej rukoväti a káblu s 360° otočným kĺbom, ktorý zabraňuje zamotaniu. Kúpte si toho skvelého pomocníka pre dokonalú starostlivosť o vaše vlasy.

 
 

Parametre a špecifikácia

Funkcie

Funkcie Studený vzduch

Vlastnosti

Príkon 600 W
Počet teplôt 2

Farba

Farba Ružová
Kód:  AEGKF002
Produktové číslo:  520686
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19