Obnoviť stránku

AEG F88712VI0P

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AEG F88712VI0P

Umývačka poskytne nadpriemernú kapacitu 15 súprav riadu a celkovo 8 programov vrátane 5 teplôt. Okrem toho spotrebuje extrémne nízke množstvo vody, dokáže si totiž priemerne vystačiť len s 2100 l za rok a 7,5 l na jeden cyklus. To z nej robí skvelého kandidáta na veľmi úspornú umývačku do početnej rodiny. K tomu všetkému tento model poskytuje perfektnú funkčnú vybavenosť.

5 úrovní ostrekovania

Umývačka AEG F88712VI0P sa pýši odnímateľnou zásuvkou na príbor, aby ste sem ľahko vložili aj dlhé nože či varešky. Krehké poháre potrebujú jemnejšiu starostlivosť, a tak je pre nich pripravený systém SoftGrip s úchytmi pohárov na víno v bezpečnej polohe a Softspikes s mäkkými tŕňmi. Nechýbajú 2 skladacie poličky, skladacie držiaky nápojov a 2 sklopné držiaky na poháre. V spodnej časti sú pripravené 4 vyklápacie stojany. Koše v oboch častiach sú vybavené držiakmi z antikorovej ocele na pohodlné vysúvanie. Striekacie ramená s 5 úrovňami a zmenou uhla ostrekovania lepšie distribuujú vodný prúd, čím sa dostane do každého kúta s väčšou intenzitou.

8 programov

Vhodne zvolená skladba programov si poradí s každým riadom, takže si vždy vyberiete. Program Autosense využíva vodný senzor na detekciu stupňa znečistenia a podľa toho automaticky nastaví parametre umývania, aby maximalizoval úsporu energie, vody a času. Ide o vhodnú voľbu, ak si nie ste istí, ktorý program zvoliť. Rozhodovanie jednoducho nechajte na umývačku a máte pokoj.

Obľúbený výkonný a rýchly program 30 MIN 60° zvoľte na čerstvo znečistený riad, ktorý zvládne umývačka umyť za 30 minút. PRO 70 °C si poradí aj najhrubšou špinou a program Eco trvá o niečo dlhšie, ale funguje s najnižšou spotrebou vody a energie. Pri väčšom množstve krehkého riadu použite extra šetrný program pre sklo a v noci zapnite extra tichý program s hlučnosťou nižšou o 37 % oproti štandardnému programu.

ExtraHygiene

Ďalšie dodatočné voľby ďalej vylepšujú schopnosti umývačky. Funkcia ExtraHygiene odstráni až 99,99 % baktérií a postará sa tak o čisté prostredie bez nežiaducich mikroorganizmov. Ak sa ponáhľate, aktivujte voľbu na skrátenie doby umývania alebo odloženie cyklu až o 24 hodín. Funkcia Multitab slúži pri použití viacerých tabliet v jednom, umývačka si s tabletou lepšie poradí a dôkladne ju rozpustí. Časový priebeh umývacieho cyklu môžete sledovať na zemi prostredníctvom efektného premietania.


Doplňujúce informácie:

Umývacie programy:
Opláchnutie a čakanie
Autosense 45 - 70 °C
PRO 70 °C
PRO ZONE (rôzna intenzita umývania v hornej a spodnej časti)
Eco 50 °C
30 MIN 60 °C
Sklo 45 °C
Veľmi tichý

Indikácia funkcií:
ExtraHygiene
Leštidlo/soľ
Vybraný program
Multitab
Skrátenie doby umývania
Oneskorený štart 1 - 24 h

Ďalšie vlastnosti:
Inštalácia: vstavaná s LCD panelom
Dotykové ovládanie
Premietanie zvyšného času na zem
Vodný senzor detekuje úroveň zašpinenia vody a upravuje spotrebu vody
5 úrovní ostrekovania, rôzne uhly

Horný kôš:
2 sklopné držiaky na poháre
4 tŕne Softspikes
12 úchytov SoftGrips
2 skladacie poličky
Skladacie držiaky šálok
Oceľová rukoväť
Výškovo nastaviteľný
Odnímateľný príborník

Dolný kôš:
4 skladacie stojany
Antikorová rukoväť

Priemerná spotreba:
Voda 1 cyklus/rok: 7,5/2100 l
Energia 1 cyklus/rok: 0,961/270 kWh

Parametre a špecifikácia

Typ umývačky

Typ umývačky Štandardná
Umiestnenie umývačky Vstavaná
Riešenie umývačky Plne integrovaná

Funkcie umývačky

Funkcie umývania Odložený štart, Vodný senzor

Vlastnosti

Vlastnosti Displej, Nastaviteľné koše

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky 82 cm
Šírka umývačky 60 cm
Hĺbka umývačky 55 cm
Kód:  FAP2225k
Produktové číslo:  F88712VI0P
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06