Obnoviť stránku

AEG F77452M0P

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AEG F77452M0P

Voľne stojaca úzka umývačka AEG F77452M0P v antikorovom vyhotovení pojme až 9 súprav riadu a na výber budete mať zo 7 umývacích programov a 5 rôznych teplôt. Vďaka hlučnosti iba 43 dB je jej chod bezhlučný, nielen preto spadá umývačka do energetickej triedy A+++, navyše s účinnosťou umývania aj sušenia A. Technológia s automatickým vypnutím navyše úplne vypne umývačku po ukončení programu, preto nespotrebováva žiadnu energiu náciou. Funkcia ProClean vytvára efekt dvojitej rotácie ostrekovačov ramien a smeruje tak prúdy vody do každého rohu umývačky.  

Vaše poháre budú počas umývania v bezpečí, horný kôš so systémom Softspikes totiž bráni ich poškodeniu alebo prevráteniu. Program auto Sense pomocou efektívneho snímača docieli to, že bude váš riad umytý s najlepším využitím energie, vody a času. Dĺžku cyklu navyše môžete kedykoľvek skrátiť. Z ďalších užitočných funkcií oceníte odložený štart umývacieho programu v rozmedzí 1 až 24 hodín. O ovládanie sa stará kombinácia tlačidlových voličov a LCD displeja. Práčka pracuje s pomocou špeciálneho invertorového motora, ktorý je veľmi rýchly a tichý a vzťahuje sa naň záruka 10 rokov.
 

Parametre a špecifikácia:

Funkcie:
Automatické vypnutie
ProClean
Systém Softspikes - zabraňuje poškodeniu a prevráteniu pohárikov
Odložený štart (1 - 24 hod.)
Auto Sense
7 programov
5 teplôt
9 súprav riadu

Hlučnosť:
43 dB
 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Antikoro

Typ umývačky

Typ umývačky Úzka
Umiestnenie umývačky Voľne stojaca

Funkcie umývačky

Funkcie umývania Odložený štart, Vodný senzor

Vlastnosti

Vlastnosti Displej, Nastaviteľné koše

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky 85 cm
Šírka umývačky 45 cm
Hĺbka umývačky 61 cm
Kód:  FAM2220l
Produktové číslo:  F77452M0P
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12