Obnoviť stránku

AEG F56312IM0

3,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AEG F56312IM0

Vstavaná umývačka s ovládacím panelom vpredu je určená na 13 súprav riadu a ponúka 6 vhodne zvolených programov na dôkladné odstránenie nečistôt. Umývačka efektívne kombinuje energetickú úspornosť (A++) a účinnosť umývania aj sušenia (A/A) s použitím asynchrónneho motora a inovatívnych funkcií. Maximálna hlučnosť sa udržuje na úrovni 47 decibelov, čo je vhodné aj pre kuchyne spojené s obývacím priestorom.

Vnútorný priestor

Krehké poháre potrebujú jemnejšiu starostlivosť, a tak je pre nich pripravený systém SoftSpikes s tŕňmi z mäkkej gumy, ktoré ich podopierajú a chránia. Nehrozí tak prevrátenie a poškodenie pohárov a ďalšieho krehkého riadu. Navyše pri tomto modeli umývačky možno zvoliť program šetrný ku sklu. V hornom koši nechýbajú skladacie poličky na šálky a v dolnej časti 2 rozložiteľné tanierové poličky.

Fuzzy Logic

Vhodne zvolená skladba programov si poradí s každým riadom. Program AutoSense využíva systém Fuzzy Logic a vodný senzor na detekciu stupňa znečistenia a podľa toho automaticky nastaví parametre umývania, aby maximalizoval úsporu energie, vody a času. Ide o vhodnú voľbu, ak si nie ste istí, ktorý program zvoliť. Rozhodovanie jednoducho nechajte na umývačku a máte pokoj.

Obľúbený výkonný a rýchly program 30 MIN 60° zvoľte na čerstvo znečistený riad, ktorý zvládne umývačka umyť za 30 minút. PRO 70 °C si poradí aj s najhrubšou špinou a program Eco trvá o niečo dlhšie, ale funguje s najnižšou spotrebou vody a energie. Na lepšie plánovanie môžete využiť odloženie cyklu až o 24 hodín. Funkcia Multitab slúži pri použití viacerých tabliet v jednom, umývačka si s tabletou lepšie poradí a dôkladne ju rozpustí.


Doplňujúce informácie:

Umývacie programy:
Opláchnutie a čakanie
Autosense 45 - 70 °C
PRO 70 °C
Eco 50 °C
30 MIN 60 °C
Sklo 45 °C

Indikácia funkcií:
Leštidlo
Soľ
Vybraný program
Multitab
Oneskorený štart 1 - 24 h

Ďalšie vlastnosti:
Inštalácia: vstavaná s panelom
Panel s textom a symbolmi
Vodný senzor zisťuje úroveň zašpinenia vody a upravuje spotrebu vody

Priemerná spotreba:
Voda 1 cyklus/rok: 9,9/2775 l
Energie 1 cyklus/rok: 0,932/262 kWh

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Antikoro

Typ umývačky

Typ umývačky Štandardná
Umiestnenie umývačky Vstavaná
Riešenie umývačky S čelným ovládacím panelom

Funkcie umývačky

Funkcie umývania Odložený štart, Vodný senzor

Vlastnosti

Vlastnosti Displej, Nastaviteľné koše

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky 90 cm
Šírka umývačky 59,6 cm
Hĺbka umývačky 57 cm
Kód:  FAP2225n
Produktové číslo:  F56312IM0
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19