Obnoviť stránku

AEG D-VL 5666

5 11 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AEG D-VL 5666

AEG D-VL je kvalitne spracovaný a výkonný stropný ventilátor za prijateľnú cenu, ktorý vám spríjemní horúce letné dni. Zvoliť si môžete hneď z troch rýchlostí ventilácie a v zime môžete využiť aj reverznú funkciu. Nemáte doma rovný strop? To vôbec nevadí. Tento skvelý ventilátor môžete zavesiť na stropy so sklonom až 10 °.

Hlava ventilátora má tri listy a poskytuje dostatočný prietok vzduchu pre miestnosť o veľkosti až 20 m 2. Chod ventilátora je tichý - svojou prevádzkou vás rozhodne rušiť nebude. Vďaka celokovové konštrukcii a odolnému motoru je ideálnym doplnkom všade, kde je potrebné ventilátor na dlhodobú prevádzku. Montáž s pomocou predlžovacej tyče, je veľmi jednoduchá a zvládne ju takmer každý.
Parametre a špecifikácie:
priemer:
122 cm
Príkon:
60 W
Počet rýchlostí:
3
Farba:
Nerezová

Materiál:
Kov

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Strieborná

Vlastnosti

Príkon 60 W
Počet rýchlostí 3
Priemer lopatiek 122 cm

Typ

Typ Stropný

Ďalšie funkcie

Funkcie ventilátora Pravý/ľavý chod

Farba

Farba Strieborná
Kód:  AEGSV001
Produktové číslo:  4015067206933
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01