Obnoviť stránku

AEG COMPETENCE 47036IU-MN

5 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AEG COMPETENCE 47036IU-MN

Máte radi moderné technológie a indukčný spôsob varenia? Potom by vám nemal chýbať sporák AEG 47036IU-MN, ktorý efektívne kombinuje elektrickú multifunkčnú rúru a indukčnú varnú dosku. Indukčná doska ohreje riad na vami zadanú teplotu v priebehu pár sekúnd, takže máte dokonalú kontrolu nad vareným obsahom. Vlastné zadanie teploty na varných platniach je realizované pomocou presného dotykového ovládania. Pomocou časovača UniSight môžete zase na prehľadnom displeji nastaviť zvukovú výstrahu, nastaviť časovač a kontrolovať čas zostávajúci do konca prípravy.  

Kľúčové vlastnosti

  • Indukčná doska zaistí dokonale presné ovládanie prípravy
  • Dotykové ovládanie varnej dosky pre pohodlnejšie nastavenie
  • Praktický časovač UniSight s displejom na presnú prípravu jedla
  • Rovnaká teplota horúceho vzduchu na každej úrovni rúry
  • Mimoriadne veľký plech MaxiTray na prípravu väčších porcií

Skvelá rúra so širokou výbavou

Vnútro rúry sa môže pochváliť moderným teplovzdušným systémom, ktorý zabezpečuje cirkuláciu horúceho vzduchu na dosiahnutie rovnakej teploty a rovnomerných výsledkov pečenia na každej úrovni rúry. Vo výbave rúry nechýba praktický plech MaxiTray, ktorý je o 20 % väčší ako bežné plechy na pečenie. Vďaka nemu môžete bez problémov upiecť väčšie porcie hlavného jedla aj sladkého pečiva.

Indukčná doska zaistí ľahšiu prípravu

Indukčná varná doska prináša výhodu okamžitej reakcie na zmenu teploty. Vďaka nej máte neustále presnú kontrolu nad prípravou pokrmov. Rýchlo dosiahnete vysokú teplotu a schladenie je tiež otázkou niekoľkých sekúnd. Dokonca aj vyvretiu hrnca zabránite v priebehu niekoľkých sekúnd, a to bez jeho zloženia z varnej dosky. Presné nastavenie navyše dosiahnete jednoduchým dotykom prsta. Sporák je totiž vybavený dotykovou plochou priamo na hornej doske.

Doplňujúce informácie:

Varné zóny:
Ľavá predná varná zóna: indukčná, 2300 W/3600 W, 210 mm
Ľavá zadná varná zóna: indukčná, 1400 W/2500 W, 140 mm
Pravá predná varná zóna: indukčná, 1800 W/2800 W, 180 mm
Pravá zadná varná zóna: indukčná, 1800 W/2800 W, 180 mm

Funkcie rúry:
Ventilátor + svetlo/ventilátor + horný ohrev/gril + horný ohrev + ventilátor/gril + horný ohrev + ventilátor/svetlo/kruhové teleso + spodný ohrev + ventilátor/kruhové teleso + ventilátor/horný + spodný ohrev

Výbava sporáka:
Rošty: 1 bežný rošt chrómovaný
Plechy: 1 smaltovaný plech na pečenie koláčov, 1 čierny smaltovaný plech na zachytávanie mastnoty
Gril: elektrický, pevne ukotvený

Ostatné:
Čistenie rúry: čierny smalt/jednoducho čistiteľné dvere/odvod pár v zadnej časti sporáka/chladiaci ventilátor na ovládanie/nastaviteľná výška/zásuvka na skladovanie plechov/systém tepelnej úpravy: ventilátor + kruhové výhrevné teleso/rozmery spotrebiča: 850 × 596 × 600 mm ( V × Š × H)

Kód:  FAV1220f
Produktové číslo:  47036IU-MN
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14