Obnoviť stránku

AEG AbsoluteCare T8DBG68SC

- 5 rokov záruka a 10 rokov záruka na invertorový motor po registrácii
5 35 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AEG AbsoluteCare T8DBG68SC



foto
Logo AEG Strážcova oblečenia
Sušička bielizne AEG

Usuší každý druh oblečenia


Špičkový systém AbsoluteCare zahŕňa programy pre všetky druhy materiálov. Vyberte si program na mieru a bez obáv naplňte sušičku akoukoľvek bielizňou. Poradí si s hodvábom, vlnou aj funkčným oblečením.

Účinný filtračný systém


Iba sušičky AEG sú vybavené filtračným systémom ÖKOFlow s jediným extra účinným filtrom. Tento filter je na dosah a vyčistíte ho za chvíľku. Bežné sušičky potrebujú viac filtrov, všetky musíte pravidelne čistiť, inak sa zvyšuje spotreba energie. Vďaka systému ÖKOFlow sušička usuší každú náplň efektívne a energeticky úsporne.

Sušička bielizne AEG
Sušička bielizne AEG

Pojme až 8 kg bielizne


Priestranná sušička pojme až 8 kg dávku oblečenia. Iste oceníte intuitívne ovládanie pomocou prehľadného LEDkového displeja s antikorovým panelom a českým popisom, na ktorom môžete zároveň sledovať prebiehajúce úkony. Výhodou sú indikátory fázy sušenia.

Žiadané funkcie


Modernej sušičke nesmie chýbať možnosť odloženého štartu, takže si môžete dopredu naprogramovať začiatok cyklu presne podľa vašej potreby. Či už chcete sušiť lacnejšie na nočnú sadzbu za elektrický prúd alebo mať bielizeň suchú po príchode z práce.

Odklad sušenia
Úspora času

Šetrí váš čas aj energiu


Sušička AEG AbsoluteCare T8DBG68SC ponúka technológiu ProSense, ktorá prispôsobuje čas a spotrebu energie podľa veľkosti náplne. Vďaka tomu je cyklus maximálne efektívny a úsporný. Technológia využíva pokročilé snímače vlhkosti a teploty. Poradí si s každou várkou, či už potrebujete vysušiť dennú dávku alebo bielizeň nazbieranú za celý týždeň.

Kvalita s logom Woolmark


Sušiace cykly sú certifikované spoločnosťou Woolmark. Splnené náročné testy potvrdzujú, že je sušička dostatočne ohľaduplná k všetkým vlneným tkaninám.

Woolmark
Filter

Jednoduché čistenie


Počas dlhodobého používania sušičky je nutné dodržiavať prísne hygienické predpisy. Okrem nízkej spotreby energie sa sušička AEG vyznačuje nenáročnou údržbou, ktorá spočíva v čistení iba jedného kombinovaného filtra.

Perfektné výsledky sušenia


Za perfektnými výsledkami sušenia stojí špeciálny pohyb bubna, ktorý podľa zvoleného sušiaceho programu prispôsobí svoj pohyb. Oblečenie bude menej pokrčené a pritom kvalitne usušené.

Pohyb bubna


Parametre a špecifikácia

Energetické parametre sušičky

Kapacita sušičky 8 kg
Účinnosť B
Hlučnosť 65 dB
Spotreba energie 1,47 kWh
Odhadovaná ročná spotreba energie 176 kWh/annum

Vlastnosti

Typ modelu Samostatne stojací model

Rozmery sušičky

Hĺbka 66,5 cm
Šírka 59,6 cm
Výška 85 cm
Hmotnosť 59,5 kg

Funkcie

Funkcie sušičky Napojenie na odpad, Odložený štart, Tepelné čerpadlo, Displej, Systém proti krčeniu bielizne, Voliteľný smer otvárania dvierok, Reverzibilné dvierka
Súprava na pripojenie k odpadu Áno
Kód:  AEGSU002
Produktové číslo:  T8DBG68SC
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06