Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AEG AbsoluteCare T7DBG47W

5 9 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AEG AbsoluteCare T7DBG47W



Foto
Logo AEG Strážcovia  oblečenia

Účinný filtračný systém


Iba AEG sušičky sú vybavené filtračným systémom ÖKOFlow s jediným extra účinným filtrom. Tento filter je ľahko na dosah a vyčistíte ho v priebehu okamihu. Bežné sušičky potrebujú viac filtrov, ktoré musíte všetky pravidelne čistiť – inak sa zvyšuje spotreba energie. Vďaka ÖKOFlow sušička usuší každú náplň efektívne a energeticky úsporne.

Sušička bielizne AEG
Sušička bielizne AEG

AEG SensiDry T7DBG47W pojme až 7kg bielizne


Priestranná sušička pojme až 7kg dávku oblečenia. Určite oceníte intuitívne ovládanie pomocou prehľadného LED displeja s panelom z nehrdzavejúcej ocele a českými popismi, cez ktorý môžete zároveň sledovať prebiehajúce úkony. Výhodou u sušičky AEG SensiDry T7DBG47W sú aj indikátory fázy sušenia. 

Žiadané funkcie sušičky


Modernej sušičke nesmie chýbať možnosť odloženého štartu, takže si môžete dopredu naprogramovať začiatok cyklu presne podľa svojich potrieb. Či už chcete sušiť lacnejšie na nočnú sadzbu za elektrický prúd, alebo mať bielizeň suchú po príchode z práce.

Odklad sušenia
Úspora času

Šetrí váš čas aj energiu


Sušička AEG SensiDry T7DBG47W ponúka technológiu ProSense, ktorá prispôsobuje čas a spotrebu energie podľa veľkosti náplne. Vďaka tomu je cyklus maximálne efektívny a úsporný. Technológia využíva pokročilé snímače vlhkosti a teploty. Poradí si s každou várkou, či už potrebujete vysušiť dennú dávku, alebo bielizeň nazbieranú za celý týždeň.

Kvalita s logom Woolmark


Sušiace cykly sú certifikované spoločnosťou Woolmark. Splnené náročné testy potvrdzujú, že sušička je dostatočne šetrná ku všetkým vlneným tkaninám.

Woolmark
Filter

Jednoduché čistenie


Počas dlhodobého používania sušičky AEG SensiDry T7DBG47W je nutné dodržiavať prísne hygienické predpisy. Okrem nízkej spotreby energie sa sušička vyznačuje nenáročnou údržbou, ktorá spočíva v čistení jedného kombinovaného filtra.



Parametre a špecifikácia

Energetické parametre sušičky

Kapacita sušičky 7 kg
Hlučnosť 66 dB
Spotreba energie 1,67 kWh
Odhadovaná ročná spotreba energie 235 kWh/annum

Rozmery sušičky

Hĺbka 66,5 cm
Šírka 60 cm
Výška 85 cm

Funkcie

Funkcie sušičky Odložený štart, Displej, Voliteľný smer otvárania dvierok
Kód:  ELXSU003
Produktové číslo:  916098541
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17