Obnoviť stránku

AEG 135x

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AEG 135x

Praktický šijací stroj značky AEG poteší kompaktným vyhotovením, bohatou funkčnou výbavou aj veľmi príjemnou cenou. Ponúka 26 šijacích programov, 22 druhov pružných aj vyšívacích stehov a štvorkrokové šitie gombíkových dierok. Stroj je vybavený voľným ramenom a vertikálnym uložením chapača, dĺžka stehu je potom plynule nastaviteľná do 4 mm a šírka stehu do 5 mm.

Rýchlosť šitia dosahuje 800 stehov za minútu, samozrejmosťou je spätný chod, osvetlenie pracovnej plochy a automatická kontrola prítlaku šijacej pätky. Súčasťou balenia je aj bohaté príslušenstvo, ako napríklad zipsová pätka, pätka na šitie gombíkových dierok, sada ihiel s dvojihlou, skrutkovače či cievky. Tieto doplnky potom možno uložiť do praktickej schránky, ktorú nájdete v násuvnom kryte voľného ramena.

Kľúčové vlastnosti

  • Kompaktný šijací stroj s voľným ramenom a vertikálnym uložením chapača
  • Rýchlosť šitia 800 stehov za minútu
  • Ľahké zapínanie spätného chodu
  • 22 stehov, 26 šijacích programov
  • Priamy, kľukatý, slepý, pružný kľukatý, overlockový steh
  • Schránka na príslušenstvo

Rozmery:
43 × 23 × 35 (d × š × v)
hmotnosť:
8,6 kg
Celkový príkon:
85 W
Motor:
70 W/230 V

 

Parametre a špecifikácia

Funkcie

Funkcie Overlockový steh, Voľné rameno, Šitie dvojitou ihlou, Nastavenie dĺžky stehu, Nastavenie šírky stehu, Osvetlenie

Vlastnosti

Počet druhov stehov 20
Kód:  AEGSS004
Produktové číslo:  5710504005276
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11