Obnoviť stránku

Adonit Pixel Bronze

3,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Adonit Pixel Bronze

Všetkých fanúšikov grafiky a kreslenia iste poteší nový stylus Adonit Pixel Bronze určený pre iPhone a iPad. Jeden z najvyspelejších modelov ponúka jedinečnú presnosť, citlivosť tlaku (2048 úrovní citlivosti) a vylepšený hrot so šírkou 1,9 mm. Umožní vám prirodzené písanie aj kreslenie naprieč všetkými modelmi iPhone a iPad.

Stylus má odolné hliníkové telo a prenos dát prebieha cez bluetooth. Pre zjednodušenie práce je vybavený programovateľnými tlačidlami. Vďaka nim sa rýchlo dostanete napr. na mazanie, opakovanie alebo približovanie obrázku.

Hlavné prednosti

  • Kompatibilné s iPhone a iPad
  • Ľahké hliníkové telo
  • 2048 úrovní citlivosti
  • Programovateľné tlačidlá
  • Kompatibilný s radom grafických aplikácií
  • Automatické zapnutie

Kompatibilita

Stylus Adonit Pixel je kompatibilný s iPhone 5, 5c, 5s, SE, 6, 6 Plus, 6s, 6s Plus, iPad Mini, iPad Mini 2, iPad Mini 3, iPad Mini 4, iPad 4, iPad Air, iPad Air 2, iPad Pro 12.9.

Čo sa týka grafických aplikácií, môžete ho využiť napr. v aplikácii Photoshop Sketch, GoodNotes, Concepts, ProCreate, Notes Plus, NoteLedge Cloud, Autodesk Sketchbook, AstroPad, Zen Brush 2 a v ďalších.

Pohodlné maľovanie a písanie

Vstavaný senzor stylus aktivuje ihneď, ako ho budete mať v ruke. Žiadne oneskorenia a čakanie na zapnutie. Dávate si pri práci so stylusom pozor na pokladanie dlane na obrazovku? Už nemusíte - stylus Adonit Pixel to v žiadnom prípade neruší.

Kód:  MF115i29v2
Produktové číslo:  ADPBR
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11