Obnoviť stránku

Adata Lightning Card reader

2,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Adata Lightning Card reader

Lightning čítačka je špeciálne navrhnutá pre iOS zariadenia a oficiálne certifikovaná Applom ako plne licencovaný produkt MFI. Vďaka tomu má bezproblémovú kompatibilitu s iOS, plne využíva potenciál technológií pre vysokú rýchlosť a podporuje širokú škálu formátov vrátane profesionálnych RAW súborov. Vďaka obojsmernému prístupu cez Lightning nie je problém čítanie a zápis naraz. Vďaka tomu máte zaručený rýchly a plynulý prevádzku pri multitaskingových požiadavkách aj pre rýchly presun obsahu medzi platformami.

kľúčové vlastnosti

  • Pre maximálne rýchly presun a využívanie obsahu na iPhone, iPad a pre fotografie
  • Efektívny multitasking (súčasný zápis a čítanie)
  • Vysoké prenosové rýchlosti (moderné rozhranie Lightning)
  • Perfektné spracovanie (povrch odolný proti poškriabaniu a otlačkom)
  • Štýlový plochý kábel s dlhou životnosťou
  • Aplikácia pre úpravu fotografie a ich zálohovanie (online i offline)

zálohujte fotografie

Práve pre fotografické fanúšikov ponúka čítačka kariet skvelý spôsob, ako prenášať fotografie z digitálnych fotoaparátov do zariadenia so systémom iOS. Prezerajte fotografie, zdieľajte ich a zálohujte v cloudu zároveň. Alebo zálohujte v internej pamäti, keď ste offline. Pomocou exkluzívnej aplikácie Power Drive tiež môžete bez námahy upravovať RAW súbory.

Spracované v duchu Apple

Ako oficiálny príslušenstvo Apple bola čítačka spracovaná presne podľa filozofie tejto značky. Precízne spracované telo pokrýva matný povrch, ktorý odoláva poškriabaniu a odtlačkom prstov, aby zostal vzhled nedotknutý. Vedľa vášho iOS zariadenia bude čítačka zodpovedať rovnakému štýlu. Nezabudlo sa ani na kábel. Čítačku pripojíte cez plochý kábel z veľmi flexibilného materiálu, aby kábel odolával ohýbanie, a mal tak dlhú životnosť.

Parametre a špecifikácie:

rozhranie:
Lightning konektor
Sloty na SD a micro SD

Podporované karty:
SDHC, SDXC
micro SDHC, micro SDXC

Rozmery:
132 × 39 × 8 mm

hmotnosť:
10 g

Kód:  DU414a
Produktové číslo:  AMFICRWH
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14