Obnoviť stránku

Activity Gold Edition

4,6 22 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Activity Gold Edition

Dosková hra Piatnik Activity Gold Edition je vhodná pre celú širšiu rodinu alebo partiu priateľov. Narza si ju zahrá až 16 hráčov a určite rozprúdi zábavu na každom spoločnom stretnutí. Zlatá edícia tejto hry je plná nových a netradičných úloh a nadväzuje na predchádzajúce verzie hry Activity. Piatnik Activity Gold Edition obsahuje zlaté kartičky, na ktorých sú známe príslovia, ustálené slovné spojenie či obľúbené hlášky.
V priebehu hry Piatnik Activity Gold Edition si člen tímu vezme zelenú kartu a pokúša sa svojim spoluhráčom priblížiť daný pojem pomocou pantomímy, odpisu alebo kreslenia. Ako bude pojem predvádzať a o koľko políčok vpred posunie svoju figúrku, je uvedené na karte. Ak postúpi tím na zlaté políčko, musí riešiť v nasledujúcom kole zlatú úlohu, pri ktorom môžu hádať aj súpery. Kto pojem uhádne, získava zlatú kartu. Tím, ktorý má najvyšší počet zlatých kariet, dostane namiesto obyčajnej figúrky zlatého koňa. V priebehu hry Piatnik Activity Gold Edition sa môže stať, že tím skončí na políčku, ktoré je už obsadené. V tomto prípade musí figúrka, ktorá na políčku už stála, o jedno pole ísť späť. Iba tím so zlatým koňom má výhodu a zostáva na svojom mieste.
Parametre a špecifikácia:
Počet hráčov: 4 - 16
Odporúčaný vek: od 12 rokov

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 12 rokov

Typ produktu

Typ produktu Dosková hra

Základné

Hrateľnosť Základná hra
Minimálny počet hráčov 4
Maximálny počet hráčov 16
Náročnosť Ľahká

Jazyk

Jazyk Čeština

Žánre a herné mechaniky

Žáner Párty, Rodinná, Postrehová
Herné mechaniky Popis slovami, Kooperácia

Rady

Produktový rad Aktivity
Kód:  ZA099l1
Produktové číslo:  9001890775833

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13