Obnoviť stránku

Acer Aspire Z3-615 Touch

4,0 1 hodnotení

Acer Aspire Z3-615 Touch

Moderný počítač pre celú rodinu ukrytý v tenkom tele monitora sa určite stane obľúbeným doplnkom každej domácnosti. Za veľmi zaujímavú cenu získate multimediálne centrum zábavy, s ktorým si užijete veľa zábavy. Nezľakne sa plynulého prehliadanie internetových stránok, sledovanie filmov na nádhernom monitore s Full HD rozlíšením, chatovanie s priateľmi a rodinou na sociálnych sietí a vďaka zabudovanej videokamere ani videohovorov s ľuďmi po celom svete. Ako prvý vás po zapnutí uvíta inovatívne rozhranie predinštalovaného systému Microsoft Windows 8.1.
Monitor je vybavený dotykovým 23 "displejom s úžasne jemným rozlíšením 1920 × 1080 a úsporným LED podsvietením, použitá IPS technológia je potom zárukou dokonale ostrého obrazu so živými farbami a vysokým kontrastom. Vďaka širokouhlému pomeru strán a nadštandardnému grafickému čipu NVIDIA GeForce GT 840mm sa môžete naplno ponoriť do sveta herných zážitkov, ale i napríklad HD filmov v tej najvyššej kvalite. Dostatok miesta pre vaše súbory poskytne rýchly pevný disk s kapacitou 1 TB. O maximálne plynulý chod systému sa postará dvojjadrový procesor Intel Core i3 4150T z najnovšej rady Haswell.
Perfektné a neopakovateľné zážitky zo sledovania filmov či hranie hier zaisťujú tiež integrované reproduktory s certifikáciou Dolby Digital Plus . V rámci multimediálnych funkcií možno vyzdvihnúť veľmi vydarené umiestnenia dôležitých konektorov na ľavej strane. Pohodlný prístup k portom USB 3.0, čítačke pamäťových kariet a výstupu na slúchadlá oceníte za každej situácie. Na hornej strane si lebedí HD webová kamera s mikrofónom. Ako príjemný bonus nájdete v balení kvalitné USB klávesnicu a myš.

Parametre a špecifikácia

Operačný systém

Operačný systém Windows 8.1

Obsah balenia

Balenie obsahuje Myš, Klávesnica, Napájací adaptér, Napájací kábel, PC

Použitie

Typ zostavy All-in-one PC

Displej

Uhlopriečka displeja 23 " (58,42 cm)
Rozlíšenie 1920 × 1080 px

Procesor

Rad procesora Intel Core i3
Frekvencia procesora 3 GHz (3 000 MHz)
Max TDP 35 W
Funkcie procesora HyperThreading, Podpora Virtualizácie

Grafická karta

Počet stream procesorov 384×

Disk

Výbava

Základná výbava Bluetooth, Čítačka pamäťových kariet, Dotykový displej, Optická mechanika, Webová kamera, Wi-Fi
Typ WiFi 802.11 b/g/n

Farba a vyhotovenie

Farba Čierna

Zdroj

Zdroj 90 W

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM 4 GB
Typ pamäte DDR3

Výstupy

USB 2.0 2 ×
Grafické HDMI
Ďalšie LAN, Vstup na mikrofón, Výstup na slúchadlá/reproduktor

Skrinka

Šírka 489 mm
Výška 579 mm
Hĺbka 54 mm
Hmotnosť 9 kg

Príslušenstvo

Základné príslušenstvo Myš, Klávesnica

Produktový rad

Rad počítača Acer Aspire
Kód:  TC063f6x
Produktové číslo:  DQ.SVBEC.005

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11