Obnoviť stránku

Acer Aspire P3-171 stříbrný

Acer Aspire P3-171 stříbrný

Získajte slobodu tabletu a výkon ultrabooku s novým tabletom Acer Aspire P3. Moderný a rýchly procesor Intel generácie Ivy Bridge so silnou grafickou časťou vám dovolí používať tabliet ku všetkým bežným pracovným i zábavným činnostiam a vďaka praktické klávesnicu vám tiež dokáže nahradiť plnohodnotný počítač so všetkým všudy. K tomu prispieva aj operačný systém Microsoft Windows 8. Osloboďte sa od nepraktických ťažkých notebookov, nevýkonných tabletov či stolových počítačov. Tablet Acer kĺbi všetko potrebné pre maximálnu efektivitu práce aj pre nekončiaci multimediálnu zábavu v jednom tenkom a ľahkom tele.
Odpojiteľná klávesnica aj tablet sa dokážu presne prispôsobiť tomu, čo práve robíte. Ak potrebujete niečo nájsť na internete alebo si len tak chcete pustiť váš obľúbený seriál, stačí odpojiť tablet od klávesnice a používať dotykový displej. Ak je však potrebné vybaviť emailovú korešpondenciu alebo upraviť tabuľku v Exceli, svoje nenahraditeľné miesto zaujíma praktická klávesnica. Tablet is klávesnicou naviac vynikajú naozaj malými rozmermi a nízkou hmotnosťou.Skvele sa tak hodí pre časté cestovanie.
Tablet Aspire P3 sa zapne a pripojí k internetovej sieti behom okamihu. Všetky aplikácie štartujú rýchlo a všetka práca so systémom je maximálne plynulá. To všetko vďaka ultramobilnímu a výkonnému procesoru Intel Core i5 3339, Ktorého dve jadrá dokážu spracovávať až 4 vlákna naraz a poskytnú vám tak potrebný výkon. Obraz si dokonca môžete rozšíriť pomocou HDMI portu vrátane zvuku a ako úložný priestor vám poslúži flash disky alebo prenosné pevné disky pripojené cez rýchly port USB 3.0.
Filmy, elektronické knihy, internetové stránky aj hry vyzerajú na HD displeji s technológiou IPS naozaj fantasticky. Nádherný obraz je doplňovaný špičkovým audiom vylepšeným technológiou Dolby Home Theater, Ktoré vás doslova vtiahne do všetkého diania v tablete. K dispozícii budete mať nainštalovaných veľa praktických aplikácií a nemusíte tak strácať čas ich hľadaním. Svet okolo vás zachytíte pomocou zadnej kamery s rozlíšením 5 megapixelov a zdieľať váš úsmev s ostatnými môžete cez zabudovanú webkameru na prednej strane tabletu.

Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 11,6 "
Pomer strán 16:9
Maximálne rozlíšenie 1366 × 768 px

Procesor

Typ procesora Intel Core i5
Frekvencia procesora 1,5 GHz (1 500 MHz)
Cache procesora 3 MB
Funkcie procesora Automatické pretaktovanie, HyperThreading, Podpora Virtualizácie

Operačná pamäť

Typ pamäte DDR3

Grafická karta

Typ grafickej karty Integrovaná

GPU značka/model

Značka grafickej karty Intel
Model grafickej karty HD Graphics 4000

Pevný disk

SSD kapacita 120 GB (0,12 TB)

Výbava

Výbava Dotykový displej, Operačný systém

Batéria

Kapacita batérie 5 280 mAh
Počet článkov
Maximálna výdrž batérie 5,88 h

Konštrukcia

Konvertibilita Oddeliteľný

Hmotnosť

Hmotnosť 790 kg

Rozhranie

USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 1 ×
Bluetooth Bluetooth v4.0
WiFi 802.11n, 802.11g, 802.11b, 802.11a
Optická mechanika Bez mechaniky

Rozmery

Šírka 295,4 mm
Hĺbka 190,8 mm
Kód:  NC023i
Produktové číslo:  NX.M8NEC.022

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07