Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Aputure A-lav klopový mikrofón

4,7 6 hodnotení

Aputure A-lav klopový mikrofón

Tento všesmerový klopový mikrofón posunie vašu tvorbu o kus ďalej. Od mikrofónu a induktoru, cez kondenzátor až po rezistor, celý je zostavený zo starostlivo vybraných kvalitných komponentov, ktoré sú samy o sebe majstrovskými dielami. Vďaka tomu A-lav ponúka veľmi priaznivý pomer signál-šum, široký dynamický rozsah a plochú frekvenčnú odozvu. Z drvivej väčšiny situácií zaobstaráte zvukový záznam v profesionálnej kvalite, ktorý bude čistý a živý, a pritom bude znieť úplne prirodzene. 

Kľúčové vlastnosti

  • Všesmerový klopový mikrofón
  • Zostavený z prvotriednych komponentov
  • Kompatibilné s väčšinou zariadení s 3,5 mm jackom
  • Vynikajúca kvalita záznamu
  • Kvalitný nemotajúcí sa kábel
  • Indikátor stavu batérie
  • Dodávaný s ochranným návlekom, upevňovacou páskou a cestovným puzdrom.

Užitočná výbava

Od bežných klopových mikrofónov sa A-lav odlišuje kompaktným dizajnom a tiež indikátorom stavu batérie. Okrem toho je dodávaný s niekoľkými užitočnými doplnkami: návlek, ktorý zaistí kvalitný záznam aj v premenlivých podmienkach, páska na upevnenie mikrofónu a praktické cestovné puzdro, vďaka ktorému bude váš A-lav vždy v bezpečí pred poškodením.

Malý a všestranný

Mikrofón je kompatibilný so všetkými zariadeniami s 3,5 mm audio konektorom, vrátane mobilných telefónov a tabletov. A.lav využijete v rôznych prostrediach za účelom nahrávania prednášok, verejných prejavov, prezentácií, školení či rozhovorov. Jeho malá veľkosť z neho robí ideálne riešenie aj pre film, výrobu televíznych relácií, divadelné predstavenie alebo napríklad cirkevné obrady. 

 

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 77 mm
Výška 28,8 mm
Hĺbka 16 mm

Charakteristika mikrofónu

Frekvencia od 50 Hz
Frekvencia do 20 000 Hz
Impedancia 800 Ohm

Hmotnosť

Hmotnosť 120 g
Kód:  APR1075
Produktové číslo:  A-LAV

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19