Obnoviť stránku

75" Hisense H75U9A

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

75" Hisense H75U9A

ULED TV – KRÁSA V OBRAZE

KĽÚČOVÉ FUNKCIE PRE VÁŠ DOKONALÝ ZÁŽITOK

ULTRA DIMMING

Hisense Ultra Dimming umožní presnejšie vykreslenie obrazu vďaka stlmeniu jednotlivých LED diód v mieste, kde je potrebné dosiahnuť sýtejšej čiernej farby. Navyše táto funkcia zlepšuje aj reakčný čas, vďaka čomu je zabezpečené dokonalejšie zobrazenie farieb, bohatší kontrast a vysoká ostrosť obrazu.

QUANTUM DOT COLOUR

Vďaka technológii Quantum Dot televízor ponúka veľmi podobný vizuálny zážitok ako u OLED panelu, ale zároveň je odolný voči vypáleniu pixlov. Farby jednotlivých kryštálov sa medzi sebou nemiešajú, a preto obrazovky s technológiou Quantum Dot dokážu reprodukovať presné farby v plnom objeme. Snímky, ktoré vidíte na televízore, vyzerajú takmer rovnako ostro a krásne ako svet, ktorý vidíte vedľa seba.

VYVÁŽENIE ČIERNEJ A BIELEJ

HDR SUPREME

Vďaka technológii HDR Supreme spoločnosti Hisense došlo k výraznému zlepšeniu kvality obrazu. Na našich televízoroch so špičkovým jasom 2 500 nitov vyzerá biela jasnejšie, čierna tmavšie a farby pôsobia úžasne živo. HDR Supreme v prémiových ULED televízoroch od spoločnosti Hisense vám prináša neprekonateľný zážitok zo sledovania.

ČISTÉ A PRIRODZENÉ FARBY

ČISTÉ A PRIRODZENÉ FARBY

Pre rozšírenie farebného spektra Smart TV Hisense H75U9A bol použitý špeciálny optický materiál, ktorý pomocou technológie Hi-View Engine umožňuje dosiahnutie 100 % farebného gamutu meraného podľa štandardu BT.709. Znamená to, že aj pri príjme štandardných signálov môže ULED televízor zobrazovať prirodzený obraz s autentickými a živými farbami.

PLYNULÝ A JASNÝ POHYB

Patentovaný algoritmus za pomoci výkonného audio/video procesora znižuje rozmazanie a oneskorenie rýchleho pohybu. Takže všetko, čo vidíte, je plynulý a čistý obraz.

MEMC

Funkcia pre zvýšenie čistoty rýchlo sa pohybujúcich objektov v obraze s technológiou Backlight Scan zníži stopy pohybu. Ultra pohyb je perfektný najmä pre milovníkov športu, pretože rýchly pohyb je zobrazený plynule, hladko a čisto. Maximalizuje tak zážitok pri sledovaní napríklad športových zápasov či pretekov.

ČISTÝ OBRAZ

Veľké množstvo technológií redukcie šumu automaticky analyzuje vstupný signál a odstraňuje z neho šum. Hisense H75U9A tak ponúka čistý obraz a nerušený zážitok zo sledovania vášho obľúbeného programu.

ZVUK AKO V KINE

ZVUK AKO V KINE

Hisense Cinema Sound, využívajúci technológie Dolby Audio, DTS a dbx-TV®, zaisťuje vysoko kvalitný priestorový zvuk. Samotný dizajn a výkon reproduktorov tento efekt ešte umocňujú. 

OPERAČNÝ SYSTÉM HISENSE VIDAA U2 

OPERAČNÝ SYSTÉM HISENSE VIDAA U2

Rozhranie Hisense VIDAA U2 je jednoduché a rýchle bez ohľadu na to, či sledujete TV vysielanie alebo 4K video z internetu. K dispozícii je veľké množstvo aplikácií vrátane českých (VOYO, Pohádky, Stream.cz...)

ŠPORTOVÝ MÓD

Športový mód v Hisense H75U9A prispôsobí všetky nastavenia obrazu i zvuku pre ten najlepší zážitok pri sledovaní športových prenosov. Takže sa budete cítiť ako na štadióne. 

OVLÁDANIE TELEFÓNOM

Stiahnite si aplikáciu „RemoteNOW" z Google Play alebo Apple AppStore pre pohodlné ovládanie Vášho televízora aj pomocou mobilného telefónu. Zároveň je možné streamovať videá a fotografie z telefónu či tabletu. 


Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 75 " (190,5 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 Mpx

Obrazovka

Ďalšie vlastnosti obrazu HDR

Typ

Operačný systém Vidaa
Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, NETFLIX
SMART funkcie HbbTV, Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB

Pripojenie

HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 167,7 cm
Výška 106,5 cm
Hĺbka 35 cm
Výška bez podstavca 100,5 cm
Hĺbka bez podstavca 11,4 cm
Hmotnosť 49 kg
VESA prichytenie 400×400

Farba

Farba Čierna
Kód:  HIS020x4
Produktové číslo:  H75U9A
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11