Obnoviť stránku

65" Philips 65PUS6704

4,7 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

65" Philips 65PUS6704

4K UHD LED Smart TV s funkciou Ambilight

LED televízor Philips 65PUS6704 s uhlopriečkou 164 cm ohromí nielen elegantným minimalistickým dizajnom, ale predovšetkým špičkovou kvalitou obrazu v ultra jemnom 4K rozlíšení, prvotriednym zvukom a radom inteligentných funkcií. Vďaka najmodernejším technológiám je zaistený maximálny zážitok pri sledovaní filmov, TV relácií alebo športových prenosov, ktorý navyše umocňuje funkcia atmosférického zadného osvetlenia Ambilight.

Funkcia Ambilight – preneste emócie aj za okraj obrazovky

Nechajte sa pohltiť atmosférou sledovaného obsahu a posuňte vaše filmové a herné zážitky na úplne novú úroveň. Inteligentné LED diódy umiestnené po okrajoch televízora premietajú v reálnom čase farby na stenu a vytvárajú atmosférické osvetlenie miestnosti. Hudba je sprevádzaná svetelnou šou, takže ju môžete vnímať aj vizuálne.

Detailné 4K UHD rozlíšenie

4K UHD televízor Philips poskytuje nádherne ostrý obraz s 8 miliónmi pixelov, ktorý oplýva živými farbami, pôsobivým kontrastom a plynulejším pohybom. Užite si akýkoľvek obsah vo vysokej obrazovej kvalite nezávisle od zdroja.

Philips Pixel Precise Ultra HD

Technológia Philips Pixel Precise Ultra HD prevedie akýkoľvek vstupný obsah do úchvatného 4K UHD rozlíšenia. Vďaka tomu si môžete vychutnať jemný a ostrý obraz s výnimočným kontrastom a pestrejšími farbami z ľubovoľného zdroja.

Dolby Vision a Dolby Atmos

Televízor Philips 65PUS6704 je vybavený podporou technológií Dolby Vision a Dolby Atmos, ktoré zaistia špičkové spracovanie obrazového a zvukového HDR obsahu na navodenie zážitku ako v digitálnom kine. Vychutnajte si úžasný jas, realistické farby a bohatý kontrast bez ohľadu na obsah a nechajte sa obklopiť pohlcujúcim priestorovým zvukom.

Podpora HDR10+ obsahu

S Philips Smart TV využijete potenciál formátu HDR10+ na maximum a užijete si obraz v špičkovej kvalite, v akej ho zamýšľali jeho tvorcovia. Obraz je spracovávaný snímka po snímke a vďaka presnej optimalizácii je zaistená reprodukcia reálnejších farieb, temnejších tieňov a žiarivejších jasných povrchov.

Smart TV s používateľským rozhraním Saphi

Intuitívne ovládanie televízora, sledovanie online obsahu, spúšťanie obľúbených aplikácií a rad ďalších inteligentných funkcií zabezpečuje rýchly operačný systém Saphi s prívetivým používateľský rozhraním. Pomocou prehľadných ponúk s ikonkami získate rýchly prístup k nastaveniu funkcií, televíznemu programu alebo k obľúbeným službám Netflix, Youtube a ďalším aplikáciám.

Nastaviteľný stojan

Vďaka nastaviteľnému stojanu môžete televízor Philips umiestniť naozaj kamkoľvek bez nutnosti výmeny nábytku. Šírku stojana môžete ľahko rozšíriť, alebo naopak zúžiť na požadovanú veľkosť.



Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 65 " (165,1 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 Mpx

Obrazovka

Technológia LCD LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR
Podporované HDR štandardy HDR10+, Dolby Vision

Typ

Operačný systém Vlastný OS
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2019

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, NETFLIX, Voyo, Facebook
SMART funkcie HbbTV, Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Ambilight, Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, DLNA, Miracast
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.0, Slúchadlový výstup, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+, Kompozitný, Komponentný
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 146,17 cm
Výška 86,87 cm
Hĺbka 27,4 cm
Výška bez podstavca 85,1 cm
Hĺbka bez podstavca 8,89 cm
Hmotnosť 25,1 kg
VESA prichytenie 400×200

Farba

Farba Čierna

Farba

Farba Čierna
Kód:  WC389r42f3
Produktové číslo:  65PUS6704/12
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06