Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

65" Philips 65PUS6504

4,7 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

65" Philips 65PUS6504

Pre ten správny pôžitok z filmov alebo športových prenosov si môžete zaobstarať televízor 65" Philips 65PUS6504 s pestrou paletou funkcií a špičkovým obrazom. Rozmerná veľkosť uhlopriečky 65 " spoločne s rozlíšením 4K Ultra HD sa hodí na skutočne výnimočný pôžitok z filmov a seriálov. Neuveriteľné rozlíšenie TV 4K vám pomôže objaviť detaily, o ktorých ste nemali ani poňatie. Výrobcom použitá technológia LCD LED za pomoci svetelnej diódy sľubuje dlhú životnosť obrazových bodov až k okrajom samotnej obrazovky. TV Smart prináša nekonečné možnosti vďaka šikovným aplikáciám. Za pomoci funkcie Miracast budete môcť zdieľať obraz z mobilu.

Kľúčové parametre televízora 65" Philips 65PUS6504

  • Televízor Philips ponúkne uhlopriečku 65"
  • Luxusné 4K rozlíšenie pre perfektné detaily
  • Dynamický rozsah HDR je prísľubom pre nadpriemerne dynamický a prirodzený zážitok
  • Typ tunera DVB-T2 - HEVC je štandardom, bez ktorého sa používatelia už čoskoro na sledovanie pozemného vysielania nezaobídu
  • Hodnota snímkovej frekvencie 50 Hz vystačí pre plynulý obraz
  • Televízor Philips je multifunkčný podľa vzoru HbbTV, ktorý kombinuje televízne vysielanie a širokopásmový internet
  • Červené tlačidlo na ovládači ponúka možnosť na prehliadanie napríklad aj programu vysielania, prehrávanie programov od začiatku, hranie hier alebo čítanie správ
  • Game Mode skracuje rýchlosť odozvy obrazu na minimum, keď zrovna hráte, vďaka tomu máte nepretržitý dozor nad celou hrou
  • Vstavaná WiFi v televízore na pripojenie k bezdrôtovej sieti
  • Funkcionalita nahrávania na flash disk na uloženie obľúbených filmov a opätovného prehrávania
  • Štandard VESA prichytenia s hotovými závitmi na skrutky v rozstupe 400×300 mm na pripevnenie na stojan
  • Multimediálny protokol DLNA prenášajúci pomocou siete súbory do televízora na ich ľahké zobrazenie a prehranie

Mimoriadna kvalita obrazu televízora Philips

Nechcete nič iné, len špičkovú kvalitu? TV 65" Philips 65PUS6504 s krištáľovo čistým obrazom je pre vás najlepšou voľbou. Označenie 4K charakterizuje zariadenie s dokopy štvornásobným počtom zobrazovacích bodov oproti donedávna najbežnejším Full HD typom. Obraz televízora Philips je teda zložený z 3 840 × 2 160 bodov, a vďaka tomu dosahuje vysokú úroveň detailov. Ani pri veľkom priblížení k obrazovke nestratí nič zo svojej kvality a zostáva dokonale ostrý. Nadpriemerné rozlíšenie sa hodí nielen pri seriáloch či športe, ale predovšetkým pri filmoch z Blu-ray prehrávačov. Aj staršie filmy či seriály natočené v menšom rozlíšení vie prepočítať a ich obraz sa trochu vylepší. Zaujímavým efektom vysokého rozlíšenia býva plynulejšie fungovanie najrôznejších aplikácií, podobné televízory mávajú veľmi silný hardvér.

DVB-T2 tuner a praktické funkcie TV 65" Philips 65PUS6504

Ak prijímate signál klasickou anténou, starosť o funkčnosť môžete hodiť za hlavu. Najnovší štandard pre pozemné vysielanie DVB-T2 tento TV zvládne, jednoducho tak celý aktuálny prechod vyriešite. Do výbavy spadá DVB-S2 tuner, vďaka ktorému môžete prijímať signál zo satelitu obľúbený pre slušný výber programov a vysoké pokrytie. Ak ide o káblový typ, tak napojíte 65" Philips 65PUS6504 pomocou tunera s označením DVB-C. Všetky funkcie sa otvárajú až s internetom, na ten nájdete klasický, z počítačov známy konektor. Ak nechcete zápasiť s káblom, bude veľmi praktická možnosť pripojiť ho k internetu cez WiFi. Rovnako ako v smartfónoch a počítačoch, aj tu budete mať k dispozícii okrem najrôznejších služieb a aplikácií klasické internetové prostredie. Takmer samozrejmou funkciou TV Philips je pripojenie flash diskov a externých diskov vďaka USB konektoru. S týmto modelom môžete obsah na externé zariadenia aj nahrávať. Podporovanými zvukovými formátmi sú Dolby Atmos.

Ďalšie smart funkcie a aplikácie v TV Philips

Televízor 65" Philips 65PUS6504 vám tiež okrem iného ponúkne aplikácie a sociálne siete ako je YouTube, NETFLIX, Voyo, Facebook a Twitter.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 65 " (165,1 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 Mpx

Obrazovka

Technológia LCD LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR
Podporované HDR štandardy HDR10+, Dolby Vision

Typ

Operačný systém Vlastný OS
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2019

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, NETFLIX, Voyo, Facebook
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Základný hotelový režim, Svetelný senzor

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, DLNA, Miracast
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.0, Slúchadlový výstup, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+, Kompozitný, Komponentný
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 146,39 cm
Výška 86,69 cm
Hĺbka 30 cm
Výška bez podstavca 84,86 cm
Hĺbka bez podstavca 9,07 cm
Hmotnosť 20,8 kg
VESA prichytenie 400×300

Farba

Farba Čierna

Farba

Farba Čierna
Kód:  WC389r42a1
Produktové číslo:  65PUS6504/12
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12