Obnoviť stránku

65" Philips 65PUS6412

4,8 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

65" Philips 65PUS6412



Philips 65PUS6412 nie je len tak obyčajný televízor s 4K Ultra HD rozlíšením, ale vďaka systému Android ponúka mnoho pokročilých funkcií a najnovších technológií. Dopraje vám mimoriadnu funkčnosť s neobmedzenými možnosťami, eleganciu a inteligentné pripojenia. Pýši sa tiež ultratenkou konštrukciou a prepracovaným dizajnom, vďaka ktorému sa stane ozdobou každej obývačky. Veľkú pozornosť si tiež zaslúži jedinečné bilaterálne podsvietenie Ambilight. Široká žiara svieti z dvoch strán obrazovky na okolité steny a vytvára vzrušujúce farebné kombinácie zintenzívňujúce divácky zážitok. Vytvorte jedinečnú atmosféru vo svojej obývačke.


Kľúčové vlastnosti

  • Inteligentné funkcie Smart TV
  • Micro Dimming Pro – inteligentné stmievanie
  • 4K Ultra HD rozlíšenie – obraz ostrý ako britva
  • 3-stranné podsvietenie Ambilight
  • Podpora HDR Plus
  • H.265/HEVC
  • Google Android 6.0 Marshmallow

Inteligentné podsvietenie

Micro Dimming Pro analyzuje obraz v reálnom čase, a to v 6 400 rôznych zónach. Na základe tejto analýzy následne prispôsobuje intenzitu podsvietenia. Výsledkom je zdôraznenie kontrastu, ostrosti a celkovej špičkovej kvality. 


HDR Plus

High Dynamic Range Plus je novinkou v oblasti štandardov videa, ktorú ocenia predovšetkým filmoví nadšenci. Prináša revolúciu v domácej zábave – vďaka tomuto štandardu si užijete dokonalý jas, bohatý kontrast či skutočne živé farby, ktoré ste nikdy predtým na televízore nevideli. Už nemusíte chodiť do kina, špičkový obraz si odteraz užijete v pohodlí svojho domova. 


Vysoké rozlíšenie

4K Ultra HD panel má 4× vyššie rozlíšenie ako štandardný panel s Full HD. Viac ako 8 miliónov pixelov kombinovaných s jedinečnou technológiou Ultra Resolution poskytujú špičkovú kvalitu obrazu bez ohľadu na pôvodný zdroj. Doprajte si väčšiu ostrosť, lepšie vykreslenie hĺbky, špičkový kontrast, prirodzený plynulý pohyb a detaily bez jediného nedostatku.



Quad Core a Android

Vychutnajte si precízny výkon v podaní štvorjadrového procesora a systému Android. S touto kombináciou bude obsluha televízora maximálne rýchla, intuitívna a zábavná. Ovládajte, spúšťajte aplikácie a užívajte si multimediálnu zábavu na plné obrátky.


Nekonečná zábava

Obchod Google Play a galéria aplikácií Philips vám ponúkajú obrovské množstvo filmov, televíznych relácií, hudby, aplikácií a hier. Rozšíriteľná pamäť s kapacitou 16 GB poskytuje dostatok priestoru pre všetky vaše obľúbené programy a na inštaláciu nových aplikácií. Samozrejmosťou je aj podpora služby Netflix.


Prémiový zvuk

Neuveriteľné výšky a živé stredy poskytuje úhľadný integrovaný soundbar. Strategicky umiestnené zadné reproduktory naopak oslnia hlbokými a bohatými tónmi. Funkcia DTS HD Premium Sound vám umožní počuť každý detail – skutočne pohlcujúci priestorový zvuk, bohaté basy a krištáľovočisté dialógy, ktoré sú aj pri najvyššej hlasitosti bez odchýlok, orezania alebo iného skreslenia.


Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 65 " (165,1 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 Mpx

Obrazovka

Technológia LCD LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR

Typ

Operačný systém Android TV
Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie Telly

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Ambilight, Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB

Pripojenie

HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 146 cm
Výška 90,67 cm
Hĺbka 27,15 cm
Výška bez podstavca 85,4 cm
Hĺbka bez podstavca 8,75 cm
Hmotnosť 26,2 kg
VESA prichytenie 400×200

Farba

Farba Strieborná
Kód:  WC389r4
Produktové číslo:  65PUS6412/12
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02