Obnoviť stránku

65 "Philips 65PFS7559

5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

65 "Philips 65PFS7559

Rad PFS7559 dáva do hry vysokorýchlostné spracovanie obrazu, 3-stranné rozšírenie obrazu Ambilight a ako čerešničku na torte pridáva bezdrôtový subwoofer . Poteší vyznávačov kvalitného televízneho vysielania, online zábavy či špičkových HD videí v 3D. Full HD obrazovku vylepšujú technológie Pixel Precise HD, Digital Natural Motion a Perfect Motion Rate na frekvencii 800 Hz. Tieto technológie boli vyvinuté pre presné, plynulé a prirodzené zobrazenie pohybu s kontrastom naplnenými detailmi. Televízor umožní úžasný zážitok z hrania vo dvojici na celej obrazovke.

V sieti sa ukáže ...


S vstavanou WiFi je pripojenie do siete maximálne jednoduché, a 2jadrový procesor, bude tým správnym pohonom pre svižné funkcie Smart TV. Prechádzajte celý internet, streamujte médiá cez sieť a zostaňte v kontakte s priateľmi prostredníctvom služieb Facebook a Twitter. WiFi Miracast zrkadlí displej chytrých zariadení a zobrazí ho na veľkej obrazovke. Cloud Explorer dáva prístup k účtu Dropbox, a tak možno ľahko zdieľať ,napríklad fotografie naprieč zariadeniami, ale aj s priateľmi a rodinou po celom svete. Jednou z vlastností je aj Skype pre uskutočnenie internetových videohovorov na televízore. Stačí len dokúpiť kameru.

Bez kompromisov


Milovníkov televízneho vysielania poteší tunerová výbava čítajúca kompletný výber všetkých používaných typov . K tomu dostanete službu Philips Cloud TV s výberom zo stoviek televíznych kanálov z celého sveta. Cez Multiroom TV možno zdieľať živé televízne vysielanie a záznamy medzi televízormi, bez toho, aby ste museli platiť za ďalšie predplatné. Vyznávačom hrania na konzolách či precízneho obrazu Blu-ray alebo z iného HD zdroja dáva k dispozícii hneď 4 HDMI, ale aj komponentný vstup, SCART a dvojicu USB pre pamäťové médiá. Televízor možno ovládať aplikáciou MyRemote cez chytré telefóny či tablety.

Rozšírenie obrazu ako žiadne iné


Vďaka 3-stranné funkcii Ambilight XL bolo dosiahnuté ilúzie televízora obklopeného oparom svetla a je jedno či je televízor pripevnený na stenu alebo stojí na vzdušnom podstavci. Tieto patentované technológie opticky zväčšujú obrazovku premietaním svetla z 3 strán zadnej časti televízora na stenu za televízorom . Funkcia Ambilight automaticky upravuje farby, aby zodpovedali televíznemu obrazu, čím pre vás vytvorí skvelé osvietenie pre menšiu únavu očí, pohodlnejšie sledovanie a najmä dojem ďaleko väčšej plochy, ktorá sa futuristicky rozplýva do priestoru. Vďaka funkcii prispôsobenia farby steny, je farba svetla dokonalá bez ohľadu na farbu steny.
Doplňujúce informácie:

Vylepšenie obrazu:
Pixel Precise HD
Micro Dimming Pro
Digital Natural Motion
800Hz Perfect Motion Rate
Super Resolution

3D technológia:
Herný zážitok v celoobrazovkovom režime pre dvoch hráčov
Nastavenie hĺbky 3D
Prevod 2D na 3D
Automatická detekcia 3D

Ambilight:
Verzia Ambilight: 3 strany
Funkcia Ambilight: Stála farba duálneho zobrazenia, dynamický, priradený k svetelnému senzoru, Režim Lounge, západ slnka, Funkcia prispôsobenia farbe stien, 3D
Systém Ambilight: Vstavaný systém Ambilight + hue

Zvuk:
Zvukové funkcie: Smart Stereo, Bezdrôtový subwoofer, Prirodzený zvuk
Vylepšenie zvuku: Incredible Surround, Incredible Surround 3D, Clear Sound, Automatická úprava hlasitosti, Zvýraznenie basov, Smart Sound

Formáty prehrávania:
Video kontajnery: AVI, MKV, H264/MPEG-4 AVC, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, WMV9/VC1
Titulky: .AAS, .smi, .SRT, .ssa, .SUB, TXT
Hudba: AAC, AMR, LPCM, M4A, MP3, MPEG1 L1/2, WMA (v2 až v9.2)
Obraz: JPEG, BMP, GIF, JPS, PNG, PNS

Aplikácia Smart TV:
Funkcia Catch-up TV
Netflix
Spotify
Online aplikácie
Online videopožičovne

Aplikácia My Remote:
Ovládanie
Simply Share
Televízny sprievodca
WiFi Smart Screen

Interakcie s užívateľom:
SimplyShare (Prehliadač médií DLNA, Prehliadač médií USB)
Certifikácia Wi-Fi Miracast
Cloud TV a Cloud Explorer
Multiroom Client a Server

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 65 " (165,1 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podpora 3D Aktívny 3D

Typ

Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, Facebook
SMART funkcie Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Ambilight, Prehrávanie z USB

Pripojenie

Tunery

Typ tuneru DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 144,6 cm
Výška 88,3 cm
Hĺbka 31,5 cm
Výška bez podstavca 82,9 cm
Hĺbka bez podstavca 5,5 cm
Hmotnosť 26 kg
VESA prichytenie 400×400

Farba

Farba Strieborná
Kód:  WC386e2
Produktové číslo:  65PFS7559/12
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06