Obnoviť stránku

65 "Philips 65PFK5909

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

65 "Philips 65PFK5909

Plesajte nad perfektným Full HD obrazom v tenkom rámčeku a množstvom inteligentných funkcií Smart TV. Televízor poskytne úžasne ostré detaily v spojení s vysokým jasom, neuveriteľným kontrastom, ostrým vykreslením pohybu a realistickými farbami. Skrýva v sebe totiž výkonnú technológiu Pixel Precise HD pre vychutnanie si nádherne prepracovaného obrazu. Ponúka jedinečnú súhru vlastností pre dokonalú ostrosť a prirodzené podanie detailov aj farieb. Systém detekuje a redukuje všetky artefakty a šum nachádzajúci sa v zdrojovom signáli, či už pochádza z multimediálneho zariadenia alebo ide o bežný televízny signál. K tomu má vysokorýchlostné zobrazenie 600 Hz Perfect Motion Rate (PMR) pre živý obraz s mimoriadnou ostrosťou pohybu v akčných scénach filmov, športových prenosov aj hier.

Kľúčové vlastnosti

  • Hladké podanie aj rýchlych pohybov vo Full HD
  • Miracast zrkadlí displej chytrých zariadení
  • Zdieľa živé televízne vysielanie a záznamy
  • Nadštandardný výber TV tunerov
  • 4 HDMI pojmú všetky vaše prístroje

So vstavanou WiFi je pripojenie do siete maximálne jednoduché a 2-jadrový procesor bude tým správnym pohonom pre svižné funkcie Smart TV. Prechádzajte celý internet, streamujte médiá cez sieť a zostaňte v kontakte s priateľmi prostredníctvom služieb Facebook a Twitter. WiFi Miracast zrkadlí displej chytrých zariadení a zobrazí ho na veľkej obrazovke. Cloud Explorer dáva prístup k účtu Dropbox, a tak možno ľahko zdieľať napríklad fotografie naprieč zariadeniami, ale aj s priateľmi a rodinou po celom svete. Jednou z vlastností je aj Skype na uskutočňovanie internetových videohovorov na televízore. Stačí len dokúpiť kameru.

Výbava na úrovni

Milovníkov televízneho vysielania poteší tunerová výbava obsahujúca takmer kompletný výber všetkých používaných typov. K tomu dostanete službu Philips Cloud TV s výberom zo stoviek televíznych kanálov z celého sveta. Cez Multiroom TV možno zdieľať živé televízne vysielanie a záznamy medzi televízormi bez toho, aby ste museli platiť za ďalšie predplatné. Vyznávačom hrania na konzolách či precízneho obrazu Blu-ray alebo z iného HD zdroja dáva k dispozícii hneď 4 HDMI, ale aj komponentný vstup, SCART a dvojicu USB pre pamäťové médiá. Televízor možno ovládať aplikáciou MyRemote cez inteligentné telefóny či tablety.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 65 " (165,1 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED

Typ

Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, Facebook
SMART funkcie Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Základný hotelový režim, Svetelný senzor

Pripojenie

Tunery

Typ tuneru DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 145,8 cm
Výška 89 cm
Hĺbka 31,6 cm
Výška bez podstavca 84,9 cm
Hĺbka bez podstavca 7,1 cm
Hmotnosť 31 kg
VESA prichytenie 400×400

Farba

Farba Čierna
Kód:  WC386b2
Produktové číslo:  65PFK5909/12
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18