Obnoviť stránku

65" Philips 65OLED705

4,4 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

65" Philips 65OLED705

Pre športové aj filmové zážitky je vhodné zaobstarať TV 65" Philips 65OLED705 s perfektným obrazom a množstvom smart funkcií. Plne dostačujúca veľkosť uhlopriečky 65 " ruka v ruke s rozlíšením 4K Ultra HD je úplne dostačujúca pre tých, ktorí sa obzerajú po televízore vhodnom do obývacích izieb neobyčajne náročných fanúšikov filmu. Rozlíšenie TV 4K vám pomôže objaviť detaily, o ktorých ste nemali ani poňatie. Technológia Android TV vám otvára širokú škálu multimediálnych funkcií. Použitá technológia OLED vďaka extrémne žiarivým zobrazovacím bunkám sľubuje maximálny pozorovací uhol po celej ploche obrazovky. Jej prednosťou je však najmä dokonalá práca s čiernou farbou, čo prináša špičkový kontrast.

Najpodstatnejšie vychytávky TV 65" Philips 65OLED705

  • Televízor Philips disponuje uhlopriečkou 65"
  • Luxusné 4K rozlíšenie pre perfektné detaily
  • Najvyššia úroveň kontrastu vďaka OLED technológii
  • Dynamický rozsah HDR vám prináša bezkonkurenčnú dynamiku a prirodzenejšie podanie
  • Typ tunera DVB-T2 - HEVC je štandardom, na ktorý plošne prechádzajú všetky pozemné vysielania
  • K dispozícii je podpora Google Assistant a Amazon Alexa
  • Televízor Philips ponúka univerzálne využitie podľa vzoru HbbTV 2.0, ten spája širokopásmový internet a televízne vysielanie
  • Hodnota snímkovej frekvencie 100 / 120 Hz zaručujúca nádherne plynulý obraz, čoho si všimnete najmä pri sledovaní športu
  • Funkcia Ambilight na real-time osvetlenie, čím sa stráca hranica medzi televíznou obrazovkou a okolitým interiérom
  • Červené tlačidlo HbbTV dovoľuje prechádzanie napr. TV programu, archívov filmov a relácií, počasie alebo hranie zábavných aplikácií
  • Herný režim eliminuje oneskorené vykreslenie obrazu počas hrania, a teda ani na chvíľku nestratíte kontrolu nad hrou
  • Predpripravená WiFi technológia v televízore umožňuje pripojenie k webu
  • Funkcionalita nahrávania obsahu na vašu flashku na záznam ľubovoľného filmu aj seriálu a samozrejme aj následného prehrávania
  • Štandard prichytenia VESA s vyvŕtanými otvormi so závitom v rozstupe 300×300 na zachytenie napríklad na stenu
  • Multimediálny protokol DLNA na najľahší prenos videí, hudby či obrázkov do TV
  • Iste oceníte možnosť prehrávania 360° videa

Mimoriadne detailný obraz televízora Philips

Nechcete nič iné, len špičkovú kvalitu? televízora 65" Philips 65OLED705 s vysokým rozlíšením nadchne všetkým, čo dokáže. Označenie 4K charakterizuje panel so štvornásobkom bodov obrazu, než majú zavedené Full HD obrazovky. Obraz televízora Philips má teda 3 840 × 2 160 bodov, a práve vďaka tomu dosahuje jednu z najlepších úrovní detailov. Ani pri pohľade z veľmi malej vzdialenosti sa nemení jeho kvalita a zostáva perfektne ostrý. Nadpriemernú jemnosť obrazu si môžete vychutnať pri veľkom množstve kvalitného obsahu, napríklad pri filmoch na Blu-ray diskoch. Aj staršie filmy či seriály natočené v nedostatočnom rozlíšení sa pokúsi prepočítať do vyššieho a ľahko vylepší ich obraz. Vedľajším, ale užitočným efektom vysokého rozlíšenia, býva rýchlejší chod aplikácií a ďalších funkcií, tieto televízory dostávajú výkonnejší hardvér.

Dokonalý kontrast televízora s OLED technológiou

K ťažko uveriteľnej kvalite obrazu dopomáha technológia OLED, pri ktorej vie každý jeden bod obrazu samostatne a nezávisle od ostatných meniť farbu. Výsledkom potom je výnimočný kontrast a hlavne možnosť body povypínať a tým zobraziť dokonalú čiernu farbu, zatiaľ čo iné technológie musia pracovať s tmavosivou. Podobné TV sa vyznačujú aj živým, sýtym podaním farieb. Samozrejme nesmie chýbať vysoký dynamický rozsah, tzv. HDR. Ten napomáha prirodzenému kontrastu a jasu, zamedzí napríklad účinkom protisvetla a scéna je celkovo príjemnejšia a reálnejšia. Veľmi dobrá obnovovacia frekvencia televízora Philips 100 / 120 Hz značí, že veľmi rýchlo mení obrazové body a je dôležitá pri rýchlych, akčných scénach, ktoré prehrá pekne plynule. Podporuje technológiu HDR10, HDR10+, Dolby Vision a HLG. Vďaka technológii HDR10 sú farby na displeji veľmi blízko k tomu, ako ich vníma ľudské oko. HDR10+ je technológia, ktorá optimálne upravuje jas aj farby všetkých scén. Dolby Vision spracováva dynamické metadáta na vylepšenie farieb a kontrastu. Vo výsledku ukazuje obraz s HLG technológiou jas lepšie a oživí tak každú scénu.

DVB-T2 a užitočné funkcie televízora 65" Philips 65OLED705

Pokiaľ sa spoliehate na klasickú anténu, o funkčný príjem sa báť nemusíte. Štandard vysielania DVB-T2 tento TV zvládne, žiadne komplikácie pre vás nenastanú. Vďaka integrovanému DVB-S2 tuneru možno prijímať aj satelitný signál obľúbený pre slušný výber programov a vysoké pokrytie. U používateľov káblového typu je možné zapojiť 65" Philips 65OLED705 pomocou DVB-C tunera. Na využitie všetkých funkcií potrebujete internet, na ktorý je pripravený bežným konektorom. Ak nie ste zrovna nadšení z inštalácie kábla, máte možnosť pripojiť ho k internetu bezdrôtovo, cez WiFi. Rovnako ako na počítači, tablete alebo telefóne, aj tu je okrem špecifických aplikácií a služieb k dispozícii prístup ku klasickému webovému rozhraniu. Na pripojenie inej elektroniky využijete Bluetooth. Skoro samozrejmou funkciou TV Philips je prehrávanie flash a externých diskov prostredníctvom USB portu. Tento model zvláda aj nahrávanie na takýto disk. V podpore sú zvukové formáty Dolby Atmos, Dolby Digital Plus a DTS Play-Fi.

Ďalšie smart funkcie a aplikácie v televízore Philips

TV 65" Philips 65OLED705 vám tiež okrem iného ponúkne aplikácie a sociálne siete ako je YouTube, NETFLIX, HBO GO, Skylink Live TV, Steam Link, Voyo, Facebook, Kodi a Apple TV. Televízor Philips vám tiež okrem iného ponúkne aplikácie a sociálne siete ako je YouTube, NETFLIX, HBO GO, Skylink Live TV, Steam Link, Voyo, Facebook, Kodi a Apple TV. Možné je využitie asistentov Amazon Alexa a Google Assistant. Pre väčšie pohodlie nemusíte telefón zakaždým pripájať ručne, pretože pri budúcom priblížení k TV bude zariadenie automaticky pripojené.

Parametre a špecifikácia

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 116 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 90 kWh/1000h

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 65 " (165,1 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 px

Obrazovka

Ďalšie vlastnosti obrazu HDR, Local Diming
Podporované HDR štandardy HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG

Typ

Operačný systém Android TV
Typ Smart TV, Klasický TV

Modelový rok

Modelový rok 2021

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Skylink Live TV, Apple TV, Kodi, Steam Link, Facebook
SMART funkcie HbbTV, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa
Kompatibilita s hlasovým asistentom Google Assistant, Amazon Alexa

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Ambilight, Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Skylink Fast Scan, Svetelný senzor, Calman Ready

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE), AMD FreeSync Premium, Nvidia G-Sync

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, DLNA, Chromecast
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.0, Slúchadlový výstup, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 144,87 cm
Výška 84,12 cm
Hĺbka 28 cm
Výška bez podstavca 82,97 cm
Hĺbka bez podstavca 4,93 cm
Šírka podstavca/rozstup nožičiek 79,1 cm
Hmotnosť 27,9 kg
VESA prichytenie 300×300

Farba

Farba Sivá

Obsah balenia

Ovládač v balení Klasický
Kód:  WC390v1a0
Produktové číslo:  65OLED705/12
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12