Obnoviť stránku

65" iiyama ProLite LH6564S

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

65" iiyama ProLite LH6564S

LCD radu LE má veľkoplošný obraz so špičkovým obrazom AMVA3. AMVA3 vám poskytne prvotriedny obraz s perfektnou čiernou a neskreslenými farbami z akéhokoľvek uhla. Skvelé predstavenie podporí vysoká hodnota jasu a kontrastného pomeru 4 000: 1 na jemné prechody medzi farebnými odtieňmi. Ďalšou prednosťou monitora je odolné krycie sklo a funkcie PiP (Picture in Picture) i PbP (Picture by Picture). Je teda vynikajúci na konferencie a interaktívne prezentácie, kde oceníte vysokú odolnosť. Senzor okolitého svetla automaticky upravuje jas podľa svetelných podmienok.

Kľúčové vlastnosti

  • Vysoký jas pre skvele viditeľný obraz
  • Enormná presnosť farieb vďaka vysokému kontrastu
  • Kvalitné zobrazenie aj pri pohľade z uhla
  • Veľký výber vstupných konektorov
  • Obraz v obraze (PiP / PbP) na využitie viac zdrojov naraz
  • Sieťová správa cez LAN
  • Senzor okolitého svetla

So všetkou parádou

Dobrá viditeľnosť displeja je v réžii LED, ktoré prinesie rovnomerné podsvietenie obrazu a vysokú energetickú efektivitu prevádzky. Používateľský komfort podporí štandard VESA na pripevnenie na stenu či rôzne držiaky a zabudované stereo reproduktory 2× 12 W viac ako postačujú na ozvučenie. Obrazový signál vykonáte štandardným D-Sub konektorom, S-Video i RCA vstupom, HDMI, DVI-D a DisplayPortom.

 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Automatická regulácia jasu

Farba

Farba Čierna

Prevádzkový čas

Prevádzkový čas 18 h/deň
Kód:  WA896a3
Produktové číslo:  LH6564S-B1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04