Obnoviť stránku

65" Hisense 65E7NQ Pro

Doručenie na
predajňu zadarmo
Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -5 %
999 € 1 058,71 €

65" Hisense 65E7NQ Pro

Radi by ste si doma užili filmy v rovnakej kvalite ako v kine? Potom by vám mohol vyhovovať televízor HISENSE. Nechajte sa okúzliť neuveriteľnými vizuálnymi zážitkami vďaka technológii QLED a podpore formátov HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG a Dolby Vision IQ. Obľúbené filmy a seriály zo služieb ako je YouTube, NETFLIX či Voyo, vás posadia do kresla na dlhé hodiny. Nadšení budú aj milovníci dynamických scén vďaka 144Hz obnovovacej frekvencii panela. Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium a Ideálne pre PlayStation 5 spoločne s odozvou 11 ms uspokojí aj tých najnáročnejších herných fanúšikov. Smart TV HISENSE využíva moderný operačný systém Vidaa a jeho dizajn vás okamžite zaujme. Vzhľad televízora dotvára karbón farba. Televízor môžete pripevniť na stenu za pomoci držiaka VESA s rozmermi 400×300 mm. Diaľkový ovládač je zahrnutý v balení.

Televízor 65
Televízor 65

Hlavné vlastnosti televízora 65" Hisense 65E7NQ Pro

  • Filmovú atmosféru ako v kine vám prinesie televízor HISENSE
  • Ohromujúce vizuálne zážitky ponúka moderná technológia QLED a podporované formáty HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG a Dolby Vision IQ
  • Priaznivci rýchlych scén budú potešení 144Hz obnovovacou frekvenciou
  • TV vám poskytne 11 ms odozvu
  • Vyskúšajte 4K Ultra HD rozlíšenie na 65" uhlopriečke
  • Smart TV HISENSE je poháňaný moderným operačným systémom Vidaa
  • Disponuje podsvietením Direct LED
  • K výbave patrí HDR a Local Diming
  • Brilantný zvuk sprostredkuje Dolby Atmos a dolby Audio MS12
  • K obľúbeným smart funkciám sa radí HbbTV, ovládanie hlasom a webový prehliadač
  • Ďalšie obľúbené funkcie: kalibrácia zvuku, automatická regulácia hlasitosti a oddelená regulácia hlasitosti slúchadiel
  • Pastvou pre oči bude sledovanie obľúbených seriálov zo služieb ako YouTube, NETFLIX, Voyo, Disney+, SledovanieTV, Rakuten TV, Antik TV, Deezer, Facebook Watch, NFL, NBA a UEFA,tv

Obraz televízora poskytuje dych berúci zážitok

Pohodlne sa usaďte a užite si detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 65" uhlopriečke. Televízor HISENSE je vďaka svojmu veľkému množstvu pixelov po celej ploche obrazovky schopný zobrazovať veľmi podrobný obraz. Značenie 4K predstavuje štvornásobný počet zobrazovaných bodov v porovnaní s Full HD obrazovkou. Obraz má rozlíšenie 3840 × 2160 pixelov, to umožňuje prenášať všetky filmy a programy na obrazovku s výnimočnou ostrosťou a bez zníženia kvality. Technológia Direct LED spočíva v rozložení diód po celej ploche displeja a sprostredkuje precízne zónové podsvietenie, ktoré sa automaticky prispôsobuje obsahu obrazu a zaisťuje najlepší kontrast a vernú reprodukciu farieb. Funkcia lokálneho stmievania má na starosti kontrolu podsvietenia v tmavých oblastiach. Local dimming v nich tak dokáže znížiť jas bez toho, aby to výrazne ovplyvnilo kvalitu jasných častí obrazu.

Televízor 65
Televízor 65

QLED na nezabudnuteľný zážitok zo živých a prirodzených farieb

Technológia QLED TV prináša skvelé pozeranie. Displej QLED disponuje nezameniteľnou technologickou výhodou, ktorá prináša najširšie farebné spektrum a zaručuje absolútnu vernosť predlohe. Predvedie vám dokonale jasný obraz aj pri intenzívnom osvetlení alebo pri pohľade z rôznych strán.

Podporuje rôzne formáty HDR

Tento TV podporuje technológiu High Dynamic Range (HDR), ktorá umožňuje rozšírenú reprodukciu detailov zároveň v tmavých aj svetlých častiach snímanej scény. Presnejšie je vybavený technológiou HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG a Dolby Vision IQ. HDR10 upravuje jas obrazu v závislosti od scény s najvyšším jasom. HDR10+ umožňuje, že jas obrazu sa mení dynamicky pre každú snímku. Dolby Vision vám aj pri vysokom jase obrazu ponúka precíznu a bohatú paletu odtieňov farieb. Vylepšenou verziou Dolby Vision je Dolby Vision IQ. Senzor tejto inteligentnej technológii umožňuje sledovať množstvo svetla v okolí televízora a automaticky upraviť obraz na dosiahnutie najlepších výsledkov.

Televízor 65
Televízor 65

Pokorte všetky výzvy v hrách pomocou televízora HISENSE

Vďaka herným funkciám získate výhody oproti súperom. Herný zážitok je ovplyvnený kvalitným vizuálnym podaním, rýchlymi reakciami a minimálnou odozvou. S hernými funkciami herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium a ideálne pre PlayStation 5 bude hranie naozaj zábavné. Vďaka použitiu VRR budú hry prezentované s plynulosťou a bez akéhokoľvek trhania, pričom rýchla obnovovacia frekvencia zaistí ostrý a plynulý pohyb. Televízor HISENSE pracuje ako monitor s vynikajúcou efektivitou, čo umožňuje plynulé a precízne zobrazenie hier.

S najmodernejším operačným systémom si užijete neobmedzenú zábavu

Smart televízor Vidaa v sebe prináša množstvo zaujímavých funkcií, ako je Amazon Alexa. Vďaka tomu budete mať možnosť bezdrôtovo zdieľať obsah, zrkadliť mobilné zariadenia alebo PC, využívať hlasových asistentov a zaradiť TV do svojej inteligentnej domácnosti. Hlasový asistent tak bude nenahraditeľným radcom v oblasti televíznej elektroniky. Jednoducho vďaka nemu nájdete obľúbené videá v aplikáciách, čo uvítajú predovšetkým deti. Budú si môcť rýchlo nájsť svoju obľúbenú rozprávku bez potreby vyťukávania názvu na klávesnici.

Televízor 65
Televízor 65

Využite všetky inteligentné funkcie televízora HISENSE

Vďaka prítomnosti funkcie HbbTV sa televízor stáva viac interaktívnym zážitkom, ktorý umožňuje nielen sledovanie televízie, ale tiež prístup k ďalším online možnostiam bez využitia externých zariadení či prepínania medzi jednotlivými aplikáciami. Cez televízor sa ľahko dostanete k webovému prehliadaču. Priamo na obrazovke TV si prehliadajte webové stránky. Využitím smart funkcií si otvoríte možnosť prechádzať internetový obsah, vyhľadávať informácie, sledovať videá, streamovať online obsah a komunikovať pomocou sociálnych sietí.

Skvelý výber televízora pre každého z vás

Zabezpečuje kompatibilitu s ďalšími smart zariadeniami cez WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast a WiFi 5. O zážitok ako v kine sa starajú moderné technológie Dolby Atmos a Dolby Audio MS12. Vďaka Dolby Atmos sa môžete tešiť na 3D zvukovú reprodukciu s väčším počtom kanálov. Jeden kanál tak môže zahŕňať zvuk výstrelov a iný sa zameriava na mechaniku zbrane, to výrazne zvýši presnosť a autentickosť rozloženia zvuku v priestore. Televízor poskytuje možnosť kalibrácie zvuku, ktorá umožňuje presné doladenie nastavenia zvuku v súlade s akustickými charakteristikami miestnosti alebo osobnými preferenciami používateľa. TV monitoruje a vyhodnocuje prostredie, kde je umiestnený, a upraví zvukové parametre tak, aby poskytol najlepší audio výkon. Dozaista sa vám zapáči funkcia automatickej regulácie hlasitosti. V tomto prípade televízor sleduje hlasitosť v reálnom čase a automaticky ju upravuje tak, aby sa minimalizovali rozdiely medzi hlasnými a tichými zvukmi pri prechodoch medzi programami alebo počas reklamných blokov. Praktická je možnosť nastavenia rôznej úrovne hlasitosti pre vstavané reproduktory televízora a slúchadlá zároveň. Pri použití slúchadiel si používateľ môže upraviť hlasitosť podľa svojich preferencií bez toho, aby ovplyvnil hlasitosť pre ostatných poslucháčov, ktorí počúvajú televíziu cez reproduktory.

Televízor 65

Zažite dych berúcu obrazovú kvalitu s multimediálnym televízorom

QLED televízor HISENSE si vás získa svojimi multimediálnymi funkciami. Keď vás program v televízii omrzí, pripojte pomocou USB externý disk alebo flash disk a prehrajte si svoj vlastný obsah. Príjemným bonusom je tiež funkcia Skylink fastscan, ktorej špeciálne skenovanie umožňuje rýchle a efektívne nájdenie dostupných televíznych a rozhlasových kanálov. Základný hotelový režim poskytuje možnosť nastavenia blokovania kanálov, obmedzenia hlasitosti a ďalších funkcií.

Rozmery:

89,4 × 145,1 × 30 cm (V × Š × H)

Rozmery bez podstavca:

83,6 × 7,5 cm (V × H)

Hmotnosť:

19,2 kg

Maximálne rozlíšenie:

4K Ultra HD

HDMI:

USB:

Typ tunera:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 a DVB-C

Vstupy a výstupy:

USB, LAN, HDMI 2,1, slúchadlový výstup, digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+ a kompozitný

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 65 " (165,1 cm)

Obrazovka

Podsvietenie Direct LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR, Local Diming
Podporované HDR štandardy HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG, Dolby Vision IQ

Typ

Operačný systém Vidaa
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2024

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, NETFLIX, Voyo, Disney+, SledovanieTV, Rakuten TV, Antik TV, Deezer, Facebook Watch
SMART funkcie HbbTV, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač
Kompatibilita s hlasovým asistentom Amazon Alexa

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Skylink Fast Scan, Základný hotelový režim, Svetelný senzor

Herné funkcie

Odozva 11 ms
Herné funkcie Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium, Ideálne pre PlayStation 5

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast, WiFi 5
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.1, Slúchadlový výstup, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+, Kompozitný
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 145,1 cm
Výška 89,4 cm
Hĺbka 30 cm
Výška bez podstavca 83,6 cm
Hĺbka bez podstavca 7,5 cm
Šírka podstavca/rozstup nožičiek 117,4 cm
Hmotnosť 19,2 kg
VESA prichytenie 400×300

Farba

Farba Karbón

Zvuk

Ďalšie vlastnosti zvuku Kalibrácia zvuku, Automatická regulácia hlasitosti, Oddelená regulácia hlasitosti slúchadiel

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 85 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 200 kWh/1000h

Obsah balenia

Ovládač v balení Inteligentný s hlasovým ovládaním
Kód:  HIS020t6l6
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  65E7NQ Pro
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12