Obnoviť stránku

58" Hisense 58E6NT

794,90 €

58" Hisense 58E6NT

Chcete si aj doma užiť rovnakú atmosféru ako pri sledovaní filmov v kine? Potom by mohol byť vhodnou voľbou televízor HISENSE. Nechajte sa ponoriť do fantastických obrazových zážitkov najmä vďaka technológii LCD LED a podpore formátov HDR10, HDR10+, Dolby Vision a HLG. Filmy a seriály z najobľúbenejších služieb ako je YouTube, NETFLIX či Voyo, budú tým pravým potešením. Na svoje si prídu aj fanúšikovia rýchlych scén vďaka 50 / 60Hz obnovovacej frekvencii panela. Herný režim (GAME MODE) a VRR (Variable Refresh Rate) spoločne s odozvou 12,6 ms uspokojí aj tých najnáročnejších hráčov. Smart TV HISENSE je riadený pokročilým operačným systémom Vidaa a jeho vzhľad dopĺňa naozaj elegantné vyhotovenie. Vzhľad televízora dotvára čierna farba. Na montáž televízora na stenu využijete držiak VESA s rozmermi 300×400 mm. Diaľkový ovládač je zahrnutý v balení.

Televízor 58
Televízor 58

Zásadné vlastnosti televízora 58" Hisense 58E6NT

  • Presne takú atmosféru, ako je v kine, prináša televízor HISENSE
  • Neuveriteľné vizuálne zážitky ponúka technológia LCD LED a podporované formáty HDR10, HDR10+, Dolby Vision a HLG
  • Fanúšikovia dynamických scén budú potešení 50 / 60Hz obnovovacou frekvenciou
  • TV poskytuje 12,6 ms odozvu
  • Užite si detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 58" uhlopriečke
  • Smart TV HISENSE funguje s využitím najmodernejšieho operačného systému Vidaa
  • Ponúkne vám podsvietenie Direct LED
  • K dispozícii je rovnako aj HDR
  • O zvuk sa postará DTS Virtual: X
  • K obľúbeným smart funkciám sa radí HbbTV, ovládanie hlasom a webový prehliadač
  • Ďalšie obľúbené funkcie: kalibrácia zvuku, automatická regulácia hlasitosti a oddelená regulácia hlasitosti slúchadiel
  • Pozriete si obľúbené filmové a seriálové diela zo služieb ako YouTube, NETFLIX, Voyo, Disney+, SledovanieTV, Rakuten TV, Antik TV, Deezer, Facebook Watch, NFL, NBA a UEFA,tv

Obraz televízora poskytuje dych berúci zážitok

Pohodlne sa usaďte a vychutnajte si detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 58" uhlopriečke. Televízor HISENSE vám vďaka svojmu veľkému množstvu pixelov po celej ploche obrazovky sprostredkuje veľmi podrobný obraz. Značenie 4K vyjadruje štvornásobný počet obrazových bodov v porovnaní so štandardným Full HD rozlíšením. Obraz je vykreslený s rozlíšením 3840 × 2160 pixelov, to umožňuje prenášať všetky filmy a programy na obrazovku s výnimočnou ostrosťou a bez zníženia kvality. Technológia Direct LED poskytuje presné zónové podsvietenie, ktoré sa dynamicky prispôsobuje obsahu obrazu a zaisťuje optimálny kontrast a živé farby.

Televízor 58
Televízor 58

LCD LED na nezabudnuteľný zážitok z autentických a realistických farieb

Technológia LCD LED TV prináša skvelé pozeranie. S LED technológiou ponúka obrazovka vysoký jas, čo poskytuje výhodu pri sledovaní filmov aj v dobre osvetlených miestnostiach. Využíva rad LED diód umiestnených za LCD panelom, a tak je dosiahnutý jasný a čistý obraz.

Podpora HDR formátov

Tento TV s podporou technológie High Dynamic Range (HDR) poskytuje rozšírenú reprodukciu detailov, či už v tmavých, alebo svetlých častiach vášho obrazu. Konkrétne je vybavený štandardom HDR10, HDR10+, Dolby Vision a HLG. HDR10 upravuje jas obrazu na základe scény s maximálnym jasom. HDR10+ znamená, že jas obrazu sa dynamicky mení podľa konkrétnej snímky. Dolby Vision vám dovolí užívať si bohatú škálu farebných odtieňov. Aj v prípade vysokého jasu.

Televízor 58
Televízor 58

Staňte sa nepremožiteľným hráčom s televízorom HISENSE

S balíčkom herných funkcií získate hernú prevahu. Kvalita grafiky, rýchlosť odozvy a okamžité reakcie majú zásadný význam pri hraní hier. S hernými funkciami herný režim (GAME MODE) a VRR (Variable Refresh Rate) bude hráčska skúsenosť skutočne intenzívna. Vďaka VRR budú hry krásne plynulé a bez trhania, pričom rýchla obnovovacia frekvencia zaistí ostrý a plynulý pohyb. Televízor HISENSE pracuje ako monitor s vysokou efektivitou, ktorý splní požiadavky aj tých najnáročnejších používateľov.

S najmodernejším operačným systémom si užijete neobmedzenú zábavu

Smart televízor Vidaa poskytuje rozmanité funkcie, ako je Amazon Alexa. Týmto získate schopnosť bezdrôtovo zdieľať obsah, reflektovať mobilné zariadenia alebo PC, používať hlasových asistentov a začleniť TV do svojej inteligentnej domácnosti. Hlasový asistent sa tak môže stať vaším sprievodcom vo svete TV technológií. Ľahko a rýchlo vďaka nemu nájdete obľúbené videá v aplikáciách, čo uvítajú najmä najmladší diváci. Jednoducho si nájdu svoju obľúbenú rozprávku bez nutnosti ručne zadávať názov na klávesnici.

Televízor 58
Televízor 58

Využite všetky inteligentné funkcie televízora HISENSE

Vďaka prítomnosti funkcie HbbTV sa televízor stáva viac interaktívnym zážitkom, ktorý umožňuje používateľom personalizovať televízne zážitky a mať prístup k ďalším online možnostiam a funkciám bez využitia ďalších zariadení alebo prepínania medzi aplikáciami. Cez televízor môžete ľahko prehliadať webové stránky pomocou prehliadača. Prechádzajte webové stránky priamo na obrazovke TV. Využitím smart funkcií si otvoríte možnosť prechádzať internetový obsah, vyhľadávať informácie, sledovať videá, streamovať online obsah a komunikovať pomocou sociálnych sietí.

Skvelý televízor, ktorý uspokojí každého z vás

Ponúka možnosť prepojenia s ďalšími inteligentnými zariadeniami cez WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast a WiFi 5. Zvuk ako v kinosále zaistia technológie DTS Virtual: X. Na tomto televízore nájdete funkciu kalibrácie zvuku, ktorá vám umožňuje upraviť nastavenie zvuku tak, aby zodpovedalo akustickým vlastnostiam miestnosti alebo vašim individuálnym preferenciám. TV tak analyzuje okolité prostredie a upraví parametre zvuku na dosiahnutie optimálneho audio výkonu. Funkcia automatickej regulácie hlasitosti vám ušetrí starosti s jej nastavovaním. V tomto prípade televízor sleduje hlasitosť v reálnom čase a automaticky ju upravuje tak, aby sa zabránilo prudkým zmenám hlasitosti pri prechodoch medzi programami alebo reklamami. Praktickou možnosťou je nastavenie individuálnej hlasitosti pre vstavané reproduktory a slúchadlá súčasne. Po pripojení slúchadiel k televízoru si používateľ môže ľubovoľne upraviť hlasitosť bez toho, aby to akokoľvek ovplyvnilo ostatných poslucháčov, ktorí počúvajú televíziu prostredníctvom reproduktorov.

Televízor 58

Vyskúšajte nové rozmery zábavy so špičkovou multimediálnou technológiou

LCD LED televízor HISENSE vás istotne poteší svojimi multimediálnymi funkciami. Keď vás televízny program prestane baviť, môžete pripojiť externý disk alebo napríklad flash disk pomocou USB a prehrať si svoj vlastný materiál. Bezpochyby sa vám zapáči funkcia Skylink fastscan, ktorá pomocou špeciálneho skenovania rýchlo a účinne identifikuje dostupné televízne a rozhlasové kanály. Základný hotelový režim poskytuje možnosť nastavenia blokovania kanálov, obmedzenie hlasitosti a ďalších funkcií.

Rozmery:

80,9 × 129,5 × 27,4 cm (V × Š × H)

Rozmery bez podstavca:

75 × 8,6 cm (V × H)

Hmotnosť:

12,5 kg

Maximálne rozlíšenie:

4K Ultra HD

HDMI:

USB:

Typ tunera:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 a DVB-C

Vstupy a výstupy:

USB, LAN, HDMI 2,1, slúchadlový výstup, digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+ a kompozitný

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 58 " (147,32 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Direct LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR
Podporované HDR štandardy HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG

Typ

Operačný systém Vidaa
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2024

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, NETFLIX, Voyo, Disney+, SledovanieTV, Rakuten TV, Antik TV, Deezer, Facebook Watch
SMART funkcie HbbTV, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač
Kompatibilita s hlasovým asistentom Amazon Alexa

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Skylink Fast Scan, Základný hotelový režim, Svetelný senzor

Herné funkcie

Odozva 12,6 ms
Herné funkcie Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast, WiFi 5
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.1, Slúchadlový výstup, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+, Kompozitný
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 129,5 cm
Výška 80,9 cm
Hĺbka 27,4 cm
Výška bez podstavca 75 cm
Hĺbka bez podstavca 8,6 cm
Šírka podstavca/rozstup nožičiek 92,2 cm
Hmotnosť 12,5 kg
VESA prichytenie 300×400

Farba

Farba Čierna

Zvuk

Ďalšie vlastnosti zvuku Kalibrácia zvuku, Automatická regulácia hlasitosti, Oddelená regulácia hlasitosti slúchadiel

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 70 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 110 kWh/1000h

Obsah balenia

Ovládač v balení Inteligentný s hlasovým ovládaním
Kód:  HIS020q9a03b
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  58E6NT
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13