Obnoviť stránku

55 "Thomson 55FZ3234

4,8 9 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

55 "Thomson 55FZ3234

Vynikajúci televízna zábava

Elegantný LED televízor Thomson série Z3 presvedčí svojimi vynikajúcimi vlastnosťami. V teple a pohodlí domova si vychutnáte Full HD rozlíšenie na obrazovke veľké 139 cm . Filmy, hry i športové prenosy budú mať vždy vynikajúcu kvalitu obrazu a bohatého zvuku. Mega kontrast a 100Hz technológia zabezpečí ostrosť každej snímky. Séria Z3 je vybavená vstavaným tunerom DVB-T2 a DVB-C pre príjem pozemného aj káblového vysielania.

Bohaté funkcie

Klasický papierový TV program až na 8 dní dopredu plne nahradí funkcie EPG a keď práve nebudú dávať váš obľúbený program, môžete využiť integrovaný multimediálny prehliadač . Po pripojení externého disku alebo flash pamäte si pustíte váš obľúbený film, hudbu alebo si môžete prezrieť rodinné fotografie z dovolenky. Vhod môže prísť aj funkcia rodičovskej kontroly a hotelový mód. Čerešničkou na torte je nízka spotreba, vďaka ktorej televízia patrí do energetickej triedy A +.

Široké možnosti pripojenia

HDMI poslúži k prenosu audio aj video signálu napríklad z videokamery alebo počítača. K dispozícii je aj klasický konektor SCART. Slot CI + je pripravený pre dekódovaciu kartu platených programov. Multimédiá z prenosného disku prehráte pomocou dvoch konektorov USB. Štandard MHL umožňuje pripojiť mobilný telefón, tablet a ďalšiu prenosnú elektroniku pre prenos obrazu v rozlíšení až 1920x1080 (Full HD) a až 8kanálového zvuku, pričom pripojené zariadenie môže byť zároveň aj napájané. Súkromnú zábavu zaistí zdierka pre slúchadlá, takže nebudete nikým rušení a ani vy nebudete nikoho rušiť.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 55 " (139,7 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED

Typ

Typ Klasický TV

Tunery

Typ tuneru DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 124,4 cm
Výška 74,4 cm
Hĺbka 23 cm
Výška bez podstavca 72,1 cm
Hĺbka bez podstavca 7,6 cm
Hmotnosť 21,8 kg
VESA prichytenie 200×200

Farba

Farba Čierna
Kód:  WK680t2a
Produktové číslo:  55FZ3234

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16