Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

55" TCL 55P715

4,9 9 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

55" TCL 55P715

TCL 55P715: výkonom dynamický, vzhľadovo elegantný 4K HDR Android TV

TCL 55P715 prináša kombináciu pestrých funkcií pod taktovkou systému Android TV, pestrosť farieb pre 4K HDR obrazový štandard a nadčasový elegantný dizajn vďaka tenkému, bezrámikovému spracovaniu a použitiu vznešených kovových materiálov. Každý typ signálu získa vyššiu kvalitu vďaka funkcii SMART HDR, ktorá zdokonalí aj obyčajné zdroje na úroveň HDR. Inteligentný televízor TCL 55P715 sa vďaka Google Asistentovi a hlasovej Hands-free funkcii postará o ľahký a komfortný prístup k obľúbenému obsahu z Obchodu Play. U Android TV TCL 55P715 tak nájdete nielen veľké množstvo obsahu na sledovanie, ale mnoho aplikácií a hier, ktoré si môžete zahrať vďaka možnosti pripojenia gamepadu pomocou Bluetooth.

4K HDR: vysoké rozlíšenie s vysokou úrovňou detailov, vyšší kontrast a rozšírená paleta farieb

HDR, alebo High Dynamic Range je štandardom v rámci 4K Ultra HD obsahu. Ten dovoľuje smart televízoru TCL 55P715 pracovať s vyšším kontrastom a širokým rozsahom farieb. Vďaka tomu prináša obraz plný detailov v tmavých aj svetlých scénach.

Micro Dimming: precízne riadenie kontrastu a jasu po celej ploche obrazu televízora TCL 55P715

Funkcia Micro Dimming analyzuje obraz a rozdeľuje si ho do jednotlivých zón, ktorých je približne sto. V jednotlivých zónach obrazovky televízora TCL 55P715 je jas a kontrast riadený zvlášť, čo obrazu prináša lepšiu hĺbku, dynamiku a pomôže zdôrazniť detaily. Túto funkciu ocenia najmä večerní diváci filmov a tmavých scén.

Vychutnajte si na televízore TCL 55P715 HDR zážitok aj pri sledovaní obsahu v SDR a pozdvihnite samotné HDR na ešte vyššiu úroveň s funkciou SMART HDR

SMART HDR pracuje formou umelej inteligencie (AI), ktorá umožňuje dynamicky analyzovať obsah a každú scénu upraviť zvlášť kvôli lepšej úrovni detailov. Na inteligentnom televízore TCL 55P715 tak lepšie vyniknú detaily v tmavých scénach vďaka ich lepšiemu prekresleniu a v jasných scénach nezaniknú detaily objektov na svetlých a jasných pozadiach. SMART HDR tiež umožňuje pozdvihnúť kvalitu „obyčajného“ obsahu SDR vďaka prevodu tohto obsahu do možností HDR s využitím precíznejšej práce s jasom a kontrastom a rozšírenej palety farieb.

Android TV: obľúbená platforma inteligentných televízorov s neuveriteľne pestrými možnosťami zábavy

Android TV TCL 55P715 ponúka obrovské množstvo aplikácií, hier a obsahu vďaka Google Obchodu Play. Najpopulárnejšie služby ako Netflix, alebo Youtube nájdete priamo v základe a ďalšie aplikácie môžete získať práve z Obchodu Play. Práve Netflix a Youtube ponúknu obsah aj v kvalite 4K HDR. Na hranie hier môžete pripojiť gamepad a vychutnať si tak veľa zábavy. Nechýbajú ani najpokročilejšie multimediálne prehrávače ako napríklad VLC, alebo KODI. Inteligentný televízor TCL 55P715 ponúka aj vstavaný Google Home a Google Asistent. Vyhľadávať informácie a obsah môžete aj hlasom, a to pokojne v slovenskom/českom jazyku. Smart televízor TCL 55P715 prichádza so vstavaným mikrofónom.

Android TV: váš hlas je tu vypočutý. S TCL 55P715 využijete dokonca Hands-Free

TCL 55P715 prichádza so vstavaným mikrofónom priamo v TV. Stačí kliknúť na ikonu mikrofónu a povedať, čo potrebujete. Deti môžu hľadať rozprávky bez toho, aby museli ovládať abecedu na virtuálnej klávesnici. Stačí povedať napríklad „Katka a Strapáčik Youtube“ a sledovať. Pekne po slovensky, alebo česky. Môžete sa opýtať na počasie – „Aké počasie bude zajtra v Bratislave?“ Vo vybraných jazykoch funguje aj pokyn „OK, Google“ a vy tak skutočne môžete nechať svoje ruky úplne voľné.

Google Asistent bude váš inteligentný spoločník vo svete Android TV

Pýtajte sa televízora TCL 55P715 na čokoľvek. Zadávajte mu príkazy a úlohy. Google Asistent vám poradí a pomôže s obrovským množstvom rôznych zadaní. Navyše s TCL 55P715 rovno vo forme Hands-Free.

Alexa sa stane vaším sprievodcom vo svete smart TV

Amazon Alexa je hlasová asistenčná služba, váš inteligentný spoločník a radca. Prehrá vám na televízore TCL 55P715 hudbu, pustí správy, zobrazí počasie, pomôže vám s obsluhou inteligentnej domácnosti.

Netflix: využite váš nový TV TCL 55P715 na maximum vďaka obsahu vo vysokej kvalite 4K HDR

Netflix patrí medzi najrozšírenejšie a najobľúbenejšie služby na streamovanie obsahu. Ponúka ako výbornú kvalitu obrazu (až 4K HDR), tak aj atraktívnu ponuku titulov, z ktorých je veľa priamo z produkcie Netflixu. Je to úplne nový pohľad na kinematografiu. Má v ponuke ako tituly s dabingom, tak aj s lokálnymi titulkami, vďaka čomu si každý príde na svoje. Inteligentný televízor TCL 55P715 vám umožní si ho naplno vychutnať vďaka podpore 4K HDR a obrazovej kvalite plnej jemných detailov a úžasného kontrastu. 

YOUTUBE: sledujte vo vysokej 4K HDR kvalite

Na Youtube si každý naozaj príde na svoje. Navyše s televízorom TCL 55P715 môžete videá na Youtube pohodlne vyhľadávať vaším hlasom, a to aj v slovenskom, alebo českom jazyku. Túto funkciu si obľúbia aj tí najmenší, ktorí tak ľahko nájdu napríklad ich obľúbenú animovanú rozprávku. Aj pomocou aplikácie T-Cast môžete zdieľať obsah z Youtube do vášho inteligentného televízora TCL 55P715. Youtube ponúka i kvalitu 4K UHD HDR, ktorá umožní z vášho nového televízora dostať maximum a stane sa skutočnou lahôdkou pre oči.

TCL 55P715 ponúka Amazon Prime Video

Populárny poskytovateľ obsahu najmä v zahraničí, ktorý sa však hlási o slovo aj u nás. Ponúka veľké množstvo titulov priamo z dielne Amazonu a po novom zahŕňa i české tituly, prípadne i české titulky, alebo dabing. Vychutnajte si na televízore TCL 55P715 kvalitný obsah.

Tenká elegancia a prémiové materiály

TCL 55P715 prichádza s bezrámikovým dizajnom v kovovom spracovaní s nádychom skutočnej elegancie. Smart televízor krásne zapadne do každého interiéru a bude pôsobiť naozaj prémiových dojmom. Elegantný dizajn sa spojí s výkonom v dokonalej súhre.

Parametre a špecifikácia

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 57 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 93 kWh/1000h

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 55 " (139,7 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 Mpx

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Direct LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR, Local Diming

Typ

Operačný systém Android TV
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2020

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Skylink Live TV, Apple TV, Kodi, Steam Link, Google Meet
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač
Kompatibilita s hlasovým asistentom Google Assistant, Amazon Alexa

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Skylink Fast Scan, Základný hotelový režim

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, DLNA, Chromecast
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.0, Slúchadlový výstup, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+, Komponentný, CI+ 1.4
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 122,7 cm
Výška 76,4 cm
Hĺbka 30 cm
Výška bez podstavca 71,7 cm
Hĺbka bez podstavca 7,8 cm
Šírka podstavca/rozstup nožičiek 107,3 cm
Hmotnosť 12,4 kg
VESA prichytenie 200×200

Farba

Farba Čierna

Obsah balenia

Ovládač v balení Inteligentný

Farba

Farba Čierna
Kód:  WK690c2l
Produktové číslo:  55P715
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16