Obnoviť stránku

55" Sharp 55EQ4EA

5 3 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
607,90 €

55" Sharp 55EQ4EA

Chcete si aj doma užiť tú vzrušujúcu filmovú atmosféru, ktorú zažívate pri projekcii v kine? Dobrou voľbou sa stane televízor Sharp. Vynikajúce obrazové zážitky budete mať predovšetkým vďaka technológii QLED a podpore formátov HDR10, Dolby Vision a HLG. Vybrané filmové a seriálové lahôdky z najobľúbenejších služieb ako je YouTube, NETFLIX či Voyo, vás posadia do kresla na dlhé hodiny. Veľmi potešení budú aj priaznivci rýchlych scén vďaka 50 / 60Hz obnovovacej frekvencii panela. Herný režim (GAME MODE) poteší všetkých herných fanúšikov. Perfektný obraz je doplnený fascinujúcim zvukom pod vedením 30W reproduktorov. Smart TV Sharp využíva moderný operačný systém Android TV a jeho dizajn vás okamžite zaujme. Vzhľad doplní strieborná farba. Televízor pripevníte na stenu pomocou držiaka štandardu VESA s rozmermi 200×200 mm. Diaľkový ovládač nájdete v balení.

Televízor 55
Televízor 55

Kľúčové vlastnosti televízora 55" Sharp 55EQ4EA

  • Rovnakú filmovú atmosféru ako v kine vám prinesie televízor Sharp
  • Ohromujúce obrazové zážitky predvedie technológia QLED a podporované formáty HDR10, Dolby Vision a HLG
  • Milovníci akčných momentov budú potešení 50 / 60Hz obnovovacou frekvenciou
  • Budete pohltení excelentným zvukom 30W reproduktorov
  • Vychutnajte si 4K Ultra HD rozlíšenie na 55" uhlopriečke
  • Smart TV Sharp sa opiera o pokročilý operačný systém Android TV
  • K výbave patrí HDR
  • Index spracovania obrazu dosahuje 1000 CMR
  • Brilantný zvuk sprostredkuje Dolby Atmos, Dolby Digital Plus a DTS Virtual:X
  • K obľúbeným smart funkciám sa radí HbbTV, inteligentný ovládač, ovládanie hlasom a webový prehliadač
  • Pastvou pre oči bude sledovanie obľúbených seriálov zo služieb ako YouTube, NETFLIX, Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, SledovanieTV, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, OKTAGON TV a Vodafone TV

Prekvapí vás výnimočne ostrý obraz televízora

Vyskúšajte 4K Ultra HD rozlíšenie na 55" uhlopriečke. Televízor Sharp je schopný sprostredkovať veľmi podrobný obraz vďaka vysokému počtu pixelov rozmiestnených po celej obrazovke. Značenie 4K vyjadruje štvornásobný počet obrazových bodov v porovnaní s klasickým Full HD rozlíšením. Obraz má rozlíšenie 3840 × 2160 pixelov, čo zapríčiní vysokú ostrosť.

Televízor 55
Televízor 55

QLED sa zaslúži o jedinečný zážitok zo sýtych a verných farieb

Technológia QLED TV poskytuje fantastický zážitok. Displej QLED sa môže pochváliť jedinečnou technológiou, ktorá poskytuje najširší rozsah farieb a presnú reprodukciu originálneho obrazu. Ponúka úplne čistý obraz aj pri silnom osvetlení alebo pri pohľade z bočných uhlov.

Podporuje formáty HDR

Tento TV s podporou technológie High Dynamic Range (HDR) poskytuje rozšírenú reprodukciu detailov, či už v tmavých, alebo svetlých častiach vášho obrazu. Presnejšie ide o technológiu HDR10, Dolby Vision a HLG. Pri HDR10 je jas obrazu upravený podľa scény s maximálnym jasom. Dolby Vision vám aj pri najvyššom jase poskytne širokú škálu bohatých farebných odtieňov. Celková kvalita obrazu je meraná pomocou indexu spracovania obrazu, ten v tomto prípade predstavuje 1000 CMR.

Televízor 55

Staňte sa nepremožiteľným majstrom hier s televízorom Sharp

Herné funkcie vám dávajú výhodu proti ostatným hráčom. V hrách víťazí dobrá grafika, rýchle reakcie a nízka odozva. S hernými funkciami herný režim (GAME MODE) bude hranie naozaj nezabudnuteľné. Televízor Sharp pracuje ako monitor s vysokou efektivitou, ktorý uspokojí aj tých najnáročnejších používateľov.

Najmodernejší operačný systém prináša nekonečné možnosti zábavy

Smart televízor Android TV v sebe ukrýva množstvo zaujímavých funkcií, napríklad Google Assistant. Týmto získate schopnosť bezdrôtovo zdieľať obsah, reflektovať mobilné zariadenia alebo PC, používať hlasových asistentov a začleniť TV do svojej inteligentnej domácnosti. Hlasový asistent tak môže byť vaším radcom v oblasti TV. Ľahko a rýchlo vďaka nemu nájdete obľúbené videá v aplikáciách, čo je obzvlášť vhodné pre najmenších divákov. Budú si môcť rýchlo nájsť svoju obľúbenú rozprávku bez potreby prepisovať názov na klávesnici. Všetky pripojené zariadenia možno jednoducho ovládať pomocou jediného inteligentného ovládača. Stačí stlačiť tlačidlo a na obrazovke televízora sa objaví vaša obľúbená streamovacia služba.

Využívajte všetky smart funkcie televízora Sharp

Vďaka funkcii HbbTV sa televízor stáva ešte interaktívnejším zážitkom, ktorý umožňuje používateľom prispôsobiť si sledovanie televízie a prístup k ďalším online zdrojom a funkciám bez potreby pripájania ďalších zariadení alebo prepínania medzi aplikáciami. Televízor je vybavený verziou HbbTV 2.0. Vďaka televízoru budete mať jednoduchý prístup k webovému prehliadaču. Priamo na obrazovke TV si prehliadajte webové stránky. Vďaka smart funkciám budete mať prístup k prehliadaniu internetového obsahu, vyhľadávaniu informácií, sledovaniu videí, streamovaniu online obsahu a komunikácii cez sociálne siete.

Skvelý televízor pre každého z vás

Zabezpečuje komunikáciu s ďalšími inteligentnými zariadeniami cez WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, DLNA a Chromecast. O zážitok ako v kinosále sa starajú technológie Dolby Atmos, Dolby Digital Plus a DTS Virtual:X. Dolby Atmos ponúka 3D reprodukciu priestorového zvuku s rozšíreným počtom kanálov. Jeden kanál tak môže prenášať zvuk streľby a iný zase mechaniku zbrane, to zaručí väčšiu presnosť a reálnosť umiestnenia zvuku v priestore.

Vychutnajte si nekonečný prístup k obľúbeným multimediálnym funkciám

QLED televízor Sharp vás istotne zaujme svojimi multimediálnymi funkciami. Keď vás televízne vysielanie omrzí, môžete pripojiť externý disk alebo napríklad flash disk pomocou USB a prehrať si svoj vlastný materiál. Príjemná je tiež funkcia Skylink fastscan, ktorej špeciálne skenovanie umožňuje rýchle a efektívne nájdenie dostupných televíznych a rozhlasových kanálov.

Rozmery:

80,5 × 122,8 × 26,2 cm (V × Š × H)

Rozmery bez podstavca:

73,6 × 6,1 cm (V × H)

Hmotnosť:

14,9 kg

Maximálne rozlíšenie:

4K Ultra HD

HDMI:

USB:

Typ tunera:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 a DVB-C

Vstupy a výstupy:

USB, LAN, HDMI 2,1, slúchadlový výstup, digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+, kompozitný a komponentný

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 55 " (139,7 cm)

Obrazovka

Ďalšie vlastnosti obrazu HDR
Podporované HDR štandardy HDR10, Dolby Vision, HLG

Typ

Operačný systém Android TV
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2022

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, NETFLIX, Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, SledovanieTV, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, OKTAGON TV, Vodafone TV
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač
Kompatibilita s hlasovým asistentom Google Assistant

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Skylink Fast Scan, Svetelný senzor

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, DLNA, Chromecast
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.1, Slúchadlový výstup, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+, Kompozitný, Komponentný
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 122,8 cm
Výška 80,5 cm
Hĺbka 26,2 cm
Výška bez podstavca 73,6 cm
Hĺbka bez podstavca 6,1 cm
Šírka podstavca/rozstup nožičiek 56 cm
Hmotnosť 14,9 kg
VESA prichytenie 200×200

Farba

Farba Strieborná

Zvuk

Výkon reproduktora 30 W

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 102 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 153 kWh/1000h

Obsah balenia

Ovládač v balení Inteligentný
Kód:  WSA356
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  55EQ4EA
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13