Obnoviť stránku

55" Sharp 55EQ4EA

5 3 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
607,90 €

55" Sharp 55EQ4EA

Radi by ste aj doma zažili rovnakú filmovú atmosféru ako v kine? V tom prípade si zaslúži vašu pozornosť televízor Sharp. Doprajte si nezabudnuteľné vizuálne zážitky najmä vďaka technológii QLED a podpore formátov HDR10, Dolby Vision a HLG. Vybrané filmové a seriálové lahôdky z najobľúbenejších služieb ako je YouTube, NETFLIX či Voyo, vám nedovolia vstať z kresla. Veľmi nadšení budú aj fanúšikovia dynamických scén vďaka 50 / 60Hz obnovovacej frekvencii panela. Herný režim (GAME MODE) nadchne každého náruživého hráča. Fantastický obraz je sprevádzaný ohromujúcim zvukom v podaní 30W reproduktorov. Smart TV Sharp sa opiera o pokročilý operačný systém Android TV a jeho vydarený dizajn si vás získa. Vzhľad televízora navyše doplní strieborná farba. Televízor môžete pripevniť na stenu za pomoci držiaka VESA s rozmermi 200×200 mm. Diaľkový ovládač je súčasťou dodávaného balenia.

Televízor 55
Televízor 55

Kľúčové vlastnosti televízora 55" Sharp 55EQ4EA

  • Úžasnú filmovú atmosféru, ktorú poznajú len návštevníci kina, prináša televízor Sharp
  • Úžasný vizuálny zážitok ponúka technológia QLED a podporované formáty HDR10, Dolby Vision a HLG
  • Milovníci rýchlych scén budú potešení 50 / 60Hz obnovovacou frekvenciou
  • Budete obklopení brilantným zvukom 30W reproduktorov
  • Vychutnajte si 4K Ultra HD rozlíšenie na 55" uhlopriečke
  • Smart TV Sharp funguje s využitím najmodernejšieho operačného systému Android TV
  • K dispozícii sú funkcie HDR
  • Index spracovania obrazu dosahuje 1000 CMR
  • O zážitok ako v kinosále sa stará technológia Dolby Atmos, Dolby Digital Plus a DTS Virtual:X
  • K obľúbeným smart funkciám sa radí HbbTV, inteligentný ovládač, ovládanie hlasom a webový prehliadač
  • Obľúbená filmová tvorba a seriálová produkcia zo služieb ako je YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, SledovanieTV, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, OKTAGON TV a Vodafone TV

Obraz televízora prináša úžasný zážitok

Zbavte sa všetkých starostí, pohodlne sa usaďte a naplno si vychutnajte detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 55" uhlopriečke. Televízor Sharp dokáže vďaka veľkému množstvu pixelov, čiže obrazových bodov, sprostredkovať obraz veľmi podrobne. Označenie 4K znamená, že obraz je vykresľovaný so štyrikrát väčším množstvom zobrazovaných bodov v porovnaní so štandardným Full HD rozlíšením. Obraz je zložený z 3840 × 2160 pixelov, čo umožní sledovať vaše obľúbené filmy a programy bez straty kvality.

Televízor 55
Televízor 55

QLED sa zaslúži o jedinečný zážitok zo sýtych a verných farieb

Technológia QLED TV poskytuje pútavý zážitok. Displej QLED disponuje jedinečnou technológiou, ktorá zobrazuje širokú paletu farieb s najvyššou presnosťou. Ponúka dokonalú viditeľnosť a úplne jasný obraz aj pri vystavení silnému svetlu alebo pri sledovaní z bočného uhla.

Je kompatibilný s rôznymi formátmi HDR

Vďaka podpore technológie High Dynamic Range (HDR) tento TV umožňuje detailnejšie zobrazenie tmavých aj svetlých častí snímanej scény. Konkrétne podporuje štandard HDR10, Dolby Vision a HLG. HDR10 nastavuje jas obrazu v závislosti od najjasnejšej scény. Dolby Vision vám aj pri najvyššom jase poskytne širokú škálu bohatých farebných odtieňov. Celkovú kvalitu obrazu vyjadruje index spracovania obrazu, ktorý tu predstavuje 1000 CMR.

Televízor 55

Pokorte všetky výzvy v hrách pomocou televízora Sharp

Vďaka herným funkciám získate výhody oproti súperom. Pri hraní hier sa kladie dôraz na výbornú grafiku, okamžité reakcie a nízku odozvu. S hernými funkciami herný režim (GAME MODE) si vychutnáte ten pravý herný zážitok. Televízor Sharp funguje ako monitor s vynikajúcou efektivitou a ohromujúcou rýchlosťou odozvy, čo umožňuje plynulé a precízne zobrazenie hier.

Neobmedzená zábava s najmodernejším operačným systémom

Smart televízor Android TV v sebe skrýva veľa atraktívnych funkcií, ako je Google Assistant. Vďaka tomu budete môcť bezdrôtovo zdieľať obsah, zrkadliť mobilné zariadenie alebo PC, využívať hlasových asistentov a pripojiť TV do svojej inteligentnej domácnosti. Hlasový asistent tak môže byť vaším radcom v televíznom svete. Jednoducho a rýchlo pomocou neho napríklad vyhľadáte obľúbené videá v aplikáciách, čo obzvlášť ocenia deti. Budú mať možnosť rýchlo nájsť svoju obľúbenú rozprávku bez toho, aby museli ručne písať jej názov na klávesnici. Všetky prepojené prístroje budete mať pod kontrolou s jedným inteligentným ovládačom. Iba stlačením tlačidla si môžete otvoriť svoju obľúbenú aplikáciu.

Využite všetky inteligentné funkcie televízora Sharp

Vďaka funkcii HbbTV sa televízor stáva ešte interaktívnejším zážitkom, ktorý umožňuje používateľom prispôsobiť si sledovanie televízie a mať prístup k ďalším online funkciám bez toho, aby bolo nutné používať externé zariadenie alebo prepínať medzi rôznymi aplikáciami. K dispozícii je verzia HbbTV 2.0. Televízor vám umožňuje surfovať na internete cez webový prehliadač. Prezerajte si stránky priamo na obrazovke televízneho prijímača. Pomocou smart funkcií môžete prechádzať internetový obsah, vyhľadávať informácie, sledovať videá, streamovať online obsah, komunikovať prostredníctvom sociálnych médií a ďalšie.

Skvelý televízor pre každého z vás

Prepojenie s ďalšími inteligentnými zariadeniami vám sprostredkuje WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, DLNA a Chromecast. O zvuk ako v kine sa postarajú technológie Dolby Atmos, Dolby Digital Plus a DTS Virtual:X. Dolby Atmos ponúka 3D reprodukciu priestorového zvuku prostredníctvom väčšieho množstva kanálov. V jednom kanáli môže byť počuť zvuk streľby a v inom kanáli zase mechanika zbrane, to zaručí väčšiu presnosť a reálnosť umiestnenia zvuku v priestore.

Zažite dych berúcu obrazovú kvalitu s multimediálnym televízorom

QLED televízor Sharp vás osloví svojimi multimediálnymi funkciami. Keď vás program v televízii prestane zaujímať, pripojte prostredníctvom USB externý disk alebo flash disk a pustite si svoj vlastný materiál. Bezpochyby sa vám zapáči funkcia Skylink fastscan, ktorej špeciálne skenovanie umožňuje rýchle a efektívne nájdenie dostupných televíznych a rozhlasových kanálov.

Rozmery:

80,5 × 122,8 × 26,2 cm (V × Š × H)

Rozmery bez podstavca:

73,6 × 6,1 cm (V × H)

Hmotnosť:

14,9 kg

Maximálne rozlíšenie:

4K Ultra HD

HDMI:

USB:

Typ tunera:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 a DVB-C

Vstupy a výstupy:

USB, LAN, HDMI 2,1, slúchadlový výstup, digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+, kompozitný a komponentný

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 55 " (139,7 cm)

Obrazovka

Ďalšie vlastnosti obrazu HDR
Podporované HDR štandardy HDR10, Dolby Vision, HLG

Typ

Operačný systém Android TV
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2022

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, SledovanieTV, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, OKTAGON TV, Vodafone TV
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač
Kompatibilita s hlasovým asistentom Google Assistant

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Skylink Fast Scan, Svetelný senzor

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, DLNA, Chromecast
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.1, Slúchadlový výstup, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+, Kompozitný, Komponentný
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 122,8 cm
Výška 80,5 cm
Hĺbka 26,2 cm
Výška bez podstavca 73,6 cm
Hĺbka bez podstavca 6,1 cm
Šírka podstavca/rozstup nožičiek 56 cm
Hmotnosť 14,9 kg
VESA prichytenie 200×200

Farba

Farba Strieborná

Zvuk

Výkon reproduktora 30 W

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 102 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 153 kWh/1000h

Obsah balenia

Ovládač v balení Inteligentný
Kód:  WSA356
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  55EQ4EA
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13