Obnoviť stránku

55" Philips The One 55PUS8919

Doručenie na
predajňu zadarmo
Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -2 %
1 039 € 1 069 €

55" Philips The One 55PUS8919

Túžite prežiť doma rovnakú atmosféru, ktorú zažívate v kine? Potom by pre vás mohol byť tým pravým televízor Philips. Prežite ohromujúci vizuálny zážitok vďaka technológii LCD LED a podporovaným formátom HDR10, HDR10+, Dolby Vision a HLG. Obľúbené filmové a seriálové diela zo služieb ako je YouTube, NETFLIX či Voyo, vám nedovolia vstať z kresla. Priaznivci rýchlych scén si prídu na svoje vďaka 100 / 120Hz obnovovacej frekvencii panela. Herný režim (GAME MODE) uspokojí aj tých najväčších herných fanúšikov. Fantastický obraz je sprevádzaný ohromujúcim zvukom v podaní 40W reproduktorov. Smart TV Philips využíva novodobú technológiu operačného systému Titan OS a jeho vydarený dizajn si vás získa. Vzhľad televízora navyše doplní čierna farba. Na prichytenie televízora na stenu poslúži držiak štandardu VESA s rozmermi 200×200 mm. Diaľkový ovládač je dodávaný ako súčasť balenia.

Televízor 55
Televízor 55

Hlavné vlastnosti televízora 55" Philips The One 55PUS8919

  • Filmovú atmosféru ako v kine vám prinesie televízor Philips
  • Úžasný vizuálny zážitok ponúka technológia LCD LED a podporované formáty HDR10, HDR10+, Dolby Vision a HLG
  • Milovníci rýchlych scén budú potešení 100 / 120Hz obnovovacou frekvenciou
  • Budete pohltení excelentným zvukom 40W reproduktorov
  • Užite si detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 55" uhlopriečke
  • Smart TV Philips využíva moderný operačný systém Titan OS
  • Nechýba ani podsvietenie Direct LED
  • K dispozícii je rovnako aj HDR
  • O zvuk sa postará Dolby Atmos, DTS HD, dolby Digital, DTS Play-Fi a DTS:X
  • K obľúbeným smart funkciám sa radí HbbTV, inteligentný ovládač, webový prehliadač a ECO mode
  • Medzi vyhľadávané funkcie ďalej patrí kalibrácia zvuku
  • Pozriete si vybrané filmy a seriály z najobľúbenejších služieb ako je YouTube, NETFLIX, Voyo, Disney+, Amazon Prime Video, Rakuten TV a Deezer

Obraz televízora vám poskytne mimoriadny zážitok

Užite si detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 55" uhlopriečke. Televízor Philips dokáže vďaka veľkému množstvu pixelov, čiže obrazových bodov, sprostredkovať obraz veľmi podrobne. Značenie 4K vyjadruje štvornásobné množstvo zobrazovaných bodov v porovnaní s bežným Full HD rozlíšením. Obraz je vykreslený s rozlíšením 3840 × 2160 pixelov, vďaka tomu je možné prenášať filmy a programy na vašu obrazovku bez akejkoľvek straty kvality. Technológia Direct LED umožňuje precízne zónové podsvietenie, ktoré sa dokáže aktívne prispôsobiť obsahu obrazu a zaistiť optimálny kontrast a vernú reprodukciu farieb.

Televízor 55
Televízor 55

LCD LED na nezabudnuteľný zážitok zo živých a prirodzených farieb

Technológia LCD LED TV prináša skvelé pozeranie. LED displej zaisťuje vysokú úroveň jasu, čo umožňuje sledovanie televízie v dobre osvetlených miestnostiach. Využíva rad LED diód umiestnených za LCD panelom, čo vedie k jasnému a čistému obrazu.

Je kompatibilný s rôznymi formátmi HDR

Vďaka podpore technológie High Dynamic Range (HDR) tento TV umožňuje detailnejšie zobrazenie tmavých aj svetlých častí snímanej scény. Presnejšie ide o technológiu HDR10, HDR10+, Dolby Vision a HLG. Pri HDR10 je jas obrazu upravený podľa scény s maximálnym jasom. HDR10+ zabezpečuje, že jas obrazu sa mení dynamicky podľa konkrétnej snímky. Dolby Vision vám aj bez ohľadu na jas obrazu ponúka širokú paletu bohatých farebných odtieňov.

Televízor 55
Televízor 55

Pokorte všetkých protivníkov v hrách vďaka televízoru Philips

So vstavanými hernými funkciami budete na špici v boji protihráčov. Dobrá grafika, okamžité reakcie a minimálna odozva sú pri hraní hier kľúčové. S hernými funkciami herný režim (GAME MODE) si vychutnáte skutočný herný zážitok. Televízor Philips funguje ako monitor s vynikajúcou efektivitou, čo umožňuje plynulé a presné zobrazenie hier a uspokojí aj tých najnáročnejších.

S najmodernejším operačným systémom si užijete neobmedzenú zábavu

Smart televízor Titan OS prináša rozmanité funkcie, ako je Google Assistant a Amazon Alexa. Všetky prepojené zariadenia môžete ovládať jednoducho pomocou jedného inteligentného ovládača. Stačí stlačiť tlačidlo a na obrazovke televízora sa objaví vaša obľúbená streamovacia služba.

Televízor 55
Televízor 55

Využívajte všetky smart funkcie televízora Philips

S pridanou funkciou HbbTV sa televízor mení na interaktívny zážitok, ktorý dáva používateľom slobodu prispôsobiť si sledovanie televízie a využívať ďalšie online zdroje a funkcie bez potreby pripájania externých zariadení a prepínania medzi rôznymi aplikáciami. K dispozícii je verzia HbbTV. Cez televízor môžete ľahko prehliadať webové stránky pomocou prehliadača. Priamo na televíznej obrazovke si tak budete môcť prezerať stránky. Vďaka smart funkciám budete mať prístup k prehliadaniu internetového obsahu, vyhľadávaniu informácií, sledovaniu videí, streamovaniu online obsahu a komunikácii cez sociálne siete.

Perfektný televízor, ktorý uspokojí všetky vaše požiadavky

Prepojenie s ďalšími smart zariadeniami vám umožní WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, DLNA a Miracast. O zvuk ako v kine sa postarajú technológie Dolby Atmos, DTS HD, Dolby Digital, DTS Play-Fi a DTS:X. Dolby Atmos umožňuje 3D reprodukciu priestorového zvuku prostredníctvom rozšíreného počtu kanálov. Jeden kanál môže obsahovať zvuk výstrelov a iný zase mechaniku zbrane, to zaisťuje vyššiu presnosť a autentickosť rozloženia zvuku v priestore. Na tomto televízore nájdete funkciu kalibrácie zvuku, ktorá vám umožňuje upraviť nastavenie zvuku tak, aby zodpovedalo akustickým vlastnostiam miestnosti alebo vašim individuálnym preferenciám. TV spraví analýzu okolitého prostredia a prispôsobuje zvukové nastavenie podľa potrieb na dosiahnutie najlepšieho audio výkonu.

Televízor 55

Užite si všetky multimediálne funkcie na jednom mieste

LCD LED televízor Philips si vás získa pre svoje multimediálne funkcie. Ambilight je prídavkom, ktorý prináša nezabudnuteľnú vizuálnu skúsenosť. Ide o osvetľovací systém, ktorý je zabudovaný na zadnej strane televízora. Prostredníctvom farebných LED diód je generovaný svetelný efekt priestoru okolo obrazovky, ktorý sa prispôsobuje zobrazenému obsahu. Cieľom je poskytnúť lepší vizuálny zážitok počas sledovania televízie a navodiť dojem väčšieho displeja a živého obrazu. Keď vás program v televízii už nebude baviť, pripojte pomocou USB externý disk alebo napríklad flash disk a prehrajte si svoj vlastný obsah. Príjemným bonusom je tiež funkcia Skylink fastscan, ktorá pomocou špeciálneho skenovania rýchlo a účinne identifikuje dostupné televízne a rozhlasové kanály. TV disponuje označením Calman Ready, dokáže tak precízne kalibrovať obraz s využitím softvéru Calman, ktorý sa často používa v profesionálnom audiovizuálnom priemysle.

Farebná hĺbka:

8

Rozmery:

78,367 × 123,12 × 26,876 cm (V × Š × H)

Rozmery bez podstavca:

71,98 × 7,97 cm (V × H)

Hmotnosť:

18,06 kg

Maximálne rozlíšenie:

4K Ultra HD

HDMI:

USB:

Napájanie:

AC 220-240V

Typ tunera:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 a DVB-C

Vstupy a výstupy:

USB, LAN, HDMI 2,1, HDMI 2,0, slúchadlový výstup, digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+ a CI+ 1,4

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 55 " (139,7 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 px

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Direct LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR
Podporované HDR štandardy HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG
Farebná hĺbka 8

Typ

Operačný systém Titan OS
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2024

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, NETFLIX, Voyo, Disney+, Amazon Prime Video, Rakuten TV, Deezer
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Webový prehliadač, ECO mode
Kompatibilita s hlasovým asistentom Google Assistant, Amazon Alexa

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Ambilight, Prehrávanie z USB, Skylink Fast Scan, Svetelný senzor, Calman Ready

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, DLNA, Miracast
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.1, HDMI 2.0, Slúchadlový výstup, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+, CI+ 1.4
HDMI 4 ×
USB 2 ×
Možnosti napájania AC 220-240V

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 123,12 cm
Výška 78,37 cm
Hĺbka 26,88 cm
Výška bez podstavca 71,98 cm
Hĺbka bez podstavca 7,97 cm
Šírka podstavca/rozstup nožičiek 47,47 cm
Hmotnosť 18,06 kg
VESA prichytenie 200×200

Farba

Farba Čierna

Zvuk

Výkon reproduktora 40 W
Ďalšie vlastnosti zvuku Kalibrácia zvuku

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 69 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 180 kWh/1000h

Obsah balenia

Ovládač v balení Inteligentný

Farba

Farba Čierna
Kód:  WC389o777
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  55PUS8919/12
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07