Obnoviť stránku

55" Philips 55PUT6400

4,9 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

55" Philips 55PUT6400

Philips 55PUT6400

Rozlíšenie, aké ste ešte nevideli

Televízor Philips 6400 Ultra HD má štyrikrát vyššie rozlíšenie ako bežný televízor Full HD. S viac ako 8 miliónmi pixelov a jedinečnej technológii zvýšenia rozlíšenia Ultra Resolution si vychutnáte lepší obraz bez ohľadu na pôvodný obsah. Užite si väčšiu ostrosť, lepšie vykreslenie hĺbky, špičkový kontrast, prirodzený plynulý pohyb a detaily bez chybičky.


Philips 55PUT6400

Plynulý a ostrý pohyblivý obraz

Radi sa pozeráte na filmy, ale vyžadujete najlepší možný obraz. Natural Motion je technológia vylepšenia pohybu, ktorá eliminuje trhanie obrazu a poskytuje plynulý pohyblivý obraz. Filmy sa nahrávajú obmedzenou rýchlosťou 24 snímok za sekundu, čo vedie k trhaniu. Technológia Natural Motion tento počet snímok navyšuje na 50 pohybových zmien za sekundu.


Dvojjadrový procesor a operačný systém Android

Systém Android v televízore zaistí navigáciu, spúšťanie aplikácií a prehrávanie videa rýchlo, intuitívne a zábavne. Android oslobodzuje silu ukrytú vo dvojjadrovom procesore, aby všetko prebiehalo rýchlo a jednoducho.

Philips 55PUT6400

Google Play, okienko do sveta zábavy

Obchod Google Play ponúka širokú ponuku vysokokvalitných hier pre každý vek. Sú optimalizované pre použitie na televízore a vyzerajú rovnako skvele, ako sa hrajú. A nie je potrebné zapĺňať priestor ďalšou hernou konzolou, vďaka univerzálnemu hernému ovládaču USB budete ľahko navigovať aj hrať.

Philips 55PUT6400

Philips 55PUT6400

Využite plný potenciál televízora Smart TV

Používajte rozšírenie Google Cast spolu so svojim inteligentným zariadením a využite všetko, čo váš televízor Philips Smart TV dokáže. Umožní vám prechádzať webové stránky, obsah a aplikácie aj ich prenesenie na televízor jediným stlačením tlačidla.


Philips 55PUT6400

Prenášejte obľúbenú hudbu do televízora

Obľúbenú hudbu máte v telefóne - ale nepočúvali by ste ju zo silných televíznych reproduktorov? So službou Spotify Connect môžete na televízore prehrávať Spotify pomocou aplikácie Spotify v telefóne na diaľku. Stačí stlačiť tlačidlo prehrávania a hudba sa prepne do televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 55 " (139,7 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 Mpx

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Direct LED

Typ

Operačný systém Android TV
Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, Telly, Facebook
SMART funkcie Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Základný hotelový režim, Svetelný senzor

Pripojenie

HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 123,9 cm
Výška 77,3 cm
Hĺbka 26,6 cm
Výška bez podstavca 71,2 cm
Hĺbka bez podstavca 7,9 cm
Hmotnosť 17,8 kg
VESA prichytenie 400×200

Farba

Farba Čierna
Kód:  WC378h79
Produktové číslo:  55PUT6400/12
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17