Obnoviť stránku

55" Philips 55PUS8007

2,5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

55" Philips 55PUS8007

Televízor 55

Na sledovanie obľúbených filmov a relácií môžete staviť na TV 55" Philips 55PUS8007 s bohatou výbavou, perfektným obrazom a smart funkciami. Úplne dostačujúca hodnota uhlopriečky 55 " ruka v ruke s rozlíšením 4K Ultra HD ocení každý, kto hľadá televízor do izby veľmi náročného diváka. Dokonalé rozlíšenie 4K TV ponúka štvornásobok detailov oproti štandardnému Full HD. Technológia Android TV vám otvára úplne intuitívne prepojenie s vaším smartfónom a možnosť inštalácie radu aplikácií. Výrobcom použitá technológia LCD LED pomocou výkonných svetelných diód sa zaručuje za dlhú životnosť obrazových bodov až po okraje samotnej plochy televízora. Smart televízor vám otvára nekonečné možnosti vďaka šikovným aplikáciám.

Najzaujímavejšie rysy televízora 55" Philips 55PUS8007

  • TV Philips ponúka uhlopriečku 55"
  • Filmy a seriály v detailnom 4K rozlíšení
  • Typ tunera DVB-T2 - HEVC je štandardom, bez ktorého sa používatelia už čoskoro na sledovanie pozemného vysielania nezaobídu
  • Využite podporu Google Assistant a Amazon Alexa
  • Hodnota obnovovacej frekvencie 50 / 60 Hz pre hladký a plynulý obraz
  • Televízor Philips je hybridný podľa vzoru HbbTV, ten kombinuje televízne vysielanie a širokopásmový internet
  • Technológia Ambilight na okolité nasvietenie farebne odrážajúce dianie na obrazovke televízora
  • Červené tlačidlo na ovládači na čítanie napríklad aj programov TV staníc, archívov videí, spätné prehrávanie, hranie hier alebo sledovanie počasia
  • Schopnosť hlasového ovládania vyradzuje nutnosť zastaralého tlačidlového ovládania
  • Vstavaná WiFi v TV na pripojenie na internet
  • Štandard prichytenia VESA s vopred pripravenými závitmi na skrutky v rozpätí 200×300 na montáž napríklad na stenu
Televízor 55
Televízor 55

Mimoriadne detailný obraz TV Philips

Náročnejší diváci sa uspokoja len s tým najlepším. televízora 55" Philips 55PUS8007 s jemným rozlíšením prinesie skutočne výnimočné zážitky. Pomenovanie 4K charakterizuje zariadenie so štvornásobným počtom bodov obrazu oproti obľúbeným Full HD panelom. Obraz televízora Philips je teda poskladaný z 3 840 × 2 160 bodov, a preto ponúka výnimočnú úroveň detailov. Ani pri pohľade z blízkosti obrazovky nestráca kvalitu a zostáva ostrý. Veľmi jemné rozlíšenie môžete oceniť predovšetkým pri kvalitných filmoch na Blu-ray, ale aj dokumentoch či seriáloch. Aj klasické filmy a seriály natočené v nízkom rozlíšení vie prepočítať a ľahko ich tým zdokonalí. Praktickým efektom vysokého rozlíšenia býva rýchly priebeh najrôznejších aplikácií, v týchto TV totiž býva výkonnejší hardvér.

Televízor 55

DVB-T2 tuner a praktické funkcie TV 55" Philips 55PUS8007

Ak si stále vystačíte s klasickou anténou, o funkčný príjem sa báť nemusíte. Nové tuzemské vysielanie DVB-T2 bude tento televízor ovládať, je veľmi ľahkým riešením aktuálneho prechodu. Vďaka DVB-S2 tuneru možno prijímať signál zo satelitu obľúbený kvôli pokrytiu a pestrému výberu kanálov. Ak dávate prednosť káblovému typu, potom sa zapojí 55" Philips 55PUS8007 pomocou tunera s označením DVB-C. Potenciál smart TV rozvinie až internet, na ktorý má pripravený konektor. Ak nechcete preťahovať kábel až do obývacej izby, pripojíte sa na internet prostredníctvom WiFi. Rovnako ako na počítači, nájdete nielen užitočné originálne aplikácie a služby, ale aj prehliadač na bežné prehliadanie internetových stránok. Na spojenie s ďalšou elektronikou poslúži schopnosť pracovať s Bluetooth signálom. Do podporovaných zvukových formátov patria Dolby Atmos.

Ďalšie smart funkcie a aplikácie v TV Philips

TV 55" Philips 55PUS8007 vám tiež okrem iného ponúkne aplikácie ako je O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Apple TV, Amazon Prime Video, Skylink Live TV, SkyShowtime, Prima+, Magio TV a Telly. Televízor Philips vám tiež okrem iného ponúkne aplikácie ako je O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Apple TV, Amazon Prime Video, Skylink Live TV, SkyShowtime, Prima+, Magio TV a Telly. K dispozícii je tiež podpora Google Assistant a Amazon Alexa.

Televízor 55

Parametre a špecifikácia

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 77 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 90 kWh/1000h

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 55 " (139,7 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 px

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Direct LED
Podporované HDR štandardy HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG

Typ

Operačný systém Android TV
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2022

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Magio TV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video
SMART funkcie HbbTV, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač
Kompatibilita s hlasovým asistentom Google Assistant, Amazon Alexa

Multimediálne funkcie

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Chromecast
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.0, Slúchadlový výstup, CI+
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 123,1 cm
Výška 73,7 cm
Hĺbka 25,6 cm
Výška bez podstavca 71 cm
Hĺbka bez podstavca 8,2 cm
Šírka podstavca/rozstup nožičiek 71,4 cm
Hmotnosť 14,4 kg
VESA prichytenie 200×300

Farba

Farba Čierna

Obsah balenia

Ovládač v balení Inteligentný
Kód:  WC389o770
Produktové číslo:  55PUS8007/12
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12