Obnoviť stránku

55" Philips 55PUS7304

5,0 24 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

55" Philips 55PUS7304

4K UHD LED Android TV Philips s funkciou Ambilight

LED televízor Philips 55PUS7304 ohromí nielen elegantným minimalistickým dizajnom, ale predovšetkým špičkovou kvalitou obrazu v ultra jemnom 4K rozlíšení, prvotriednym zvukom a radom inteligentných funkcií. Vďaka najmodernejším technológiám je zaistený maximálny zážitok pri sledovaní filmov, TV relácií alebo športových prenosov, ktorý navyše umocňuje funkcie atmosférického zadného osvetlenia Ambilight.

Funkcia Ambilight - preneste emócie aj za okraj obrazovky

Nechajte sa pohltiť obsahom a posuňte vaše filmové a herné zážitky na novú úroveň. Inteligentné LED diódy umiestnené po okrajoch televízora premietajú v reálnom čase na stenu farby a vytvárajú atmosférické osvetlenie miestnosti. Hudba je sprevádzaná svetelnou show, takže ju môžete vnímať aj vizuálne.

Detailné 4K UHD rozlíšenie televízora Philips

4K UHD televízor Philips poskytuje nádherne ostrý obraz s 8 miliónmi pixelov, ktorý oplýva živými farbami, pôsobivým kontrastom a plynulejším pohybom. Užite si akýkoľvek obsah vo vysokej obrazovej kvalite nezávisle na zdroji.

Obrazový procesor Philips P5

O precízne spracovanie obrazu sa stará výkonný procesor Philips P5 Perfect Picture, ktorý dodá detailom väčšiu hĺbku a poskytne živšiu a prirodzenejšiu reprodukciu farieb. Priaznivci športových prenosov a akčných scén ocenia zobrazenie plynulejšieho pohybu so zachovaním vynikajúcej ostrosti objektov.

Dolby Vision a Dolby Atmos televízora Philips

Televízor Philips 55PUS7304 je vybavený podporou technológií Dolby Vision a Dolby Atmos, ktoré zaistia špičkové spracovanie obrazového a zvukového HDR obsahu na navodenie zážitku ako v digitálnom kine. Vychutnajte si úžasný jas, realistické farby a bohatý kontrast bez ohľadu na obsah a nechajte sa obklopiť pohlcujúcim priestorovým zvukom.

Podpora HDR10+ obsahu

S Philips Smart TV využijete potenciál formátu HDR10+ na maximum a užijete si obraz v špičkovej kvalite, v akej ho zamýšľali jeho tvorcovia. Obraz je spracovávaný snímku po snímke a vďaka presnej optimalizácii je zaistená reprodukcia reálnejších farieb, temnejších tieňov a žiarivejších jasných povrchov.

Operačný systém Android TV televízora Philips

Intuitívne ovládanie televízora Philips, sledovanie online obsahu, spúšťanie obľúbených aplikácií a rad ďalších inteligentných funkcií zabezpečuje operačný systém Android TV. Používateľské prostredie navyše môžete prispôsobiť podľa svojich individuálnych potrieb a obľúbený obsah umiestňovať do popredia, kde ho ľahko nájdete. Samozrejmosťou je podpora obľúbených streamovacích online služieb Netflix, Youtube, Amazon Prime Video a ďalších.

Podpora hlasového ovládania Google Assistant

Philips TV s operačným systémom Android môžete ľahko ovládať pomocou hlasových príkazov. Ľahko tak nájdete obľúbený obsah, vyhľadáte filmy na Netflix, nájdete aplikáciu v obchode Google Play či zobrazíte aktuálnu predpoveď počasia. Služba Google Assistant rovnako umožňuje ovládať všetky kompatibilné zariadenia v inteligentnej domácnosti, ako je napr. stlmenie svetiel alebo nastavenie termostatu.

Kompatibilný televízor so službou Amazon Alexa

Už nemusíte hľadať diaľkové ovládanie. Šikovný televízor Philips je možné ľahko ovládať pomocou hlasových príkazov zadávaných prostredníctvom zariadení s podporou služby Amazon Alexa (napr. Amazon Echo). Ľahko môžete prepínať medzi kanálmi, meniť zdroje signálu či prechádzať online obsah a využívať výhody inteligentnej domácnosti.



Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 55 " (139,7 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 Mpx

Obrazovka

Technológia LCD LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR
Podporované HDR štandardy HDR10+, Dolby Vision

Typ

Operačný systém Android TV
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2019

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Facebook
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač
Kompatibilita s hlasovým asistentom Google Assistant, Amazon Alexa

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Ambilight, Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Základný hotelový režim, Svetelný senzor

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.0, Slúchadlový výstup, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+, Kompozitný, Komponentný
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 123,36 cm
Výška 74,68 cm
Hĺbka 24 cm
Výška bez podstavca 72,07 cm
Hĺbka bez podstavca 7,82 cm
Hmotnosť 16,4 kg
VESA prichytenie 300×200

Farba

Farba Strieborná

Farba

Farba Strieborná
Kód:  WC389o69a5
Produktové číslo:  55PUS7304/12
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08