Obnoviť stránku

55" Philips 55POS9002

5 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

55" Philips 55POS9002


OLED televízor Philips 55POS9002 s uhlopriečkou 55" a nádherným ultratenkým prevedením prináša dokonalé divácke zážitky priamo do vašej obývačky. Špičkový OLED panel je zárukou brilantných farieb, predovšetkým sýtej čiernej a v kombinácii s rozlíšením 4K Ultra HD posilní váš zážitok zo sledovania audiovizuálneho obsahu na maximum. Výkon P5 Engine systému a platforma Android TV vám dáva prakticky neobmedzené možnosti. Philips OLED TV ponúkne dokonale hladký pohyb a širší pozorovací uhol, takže konečne uvidíte filmy tak, ako zamýšľali sami tvorcovia.


Kľúčové vlastnosti Philips 55POS9002

  • Špičkový OLED panel so živými farbami
  • Štvorjadrový procesor a 16 GB rozšíriteľná pamäť
  • Platforma Google Android - nekonečné možnosti využitia televízora
  • Trojstranná funkcia Ambilight
  • Podpora HDR Perfect
  • 4K Ultra HD rozlíšenie - obraz ostrý ako britva
  • Philips Triple Ring - lepší pohyb reproduktora v subwooferoch

Philips P5 Perfect Picture

Špičkový algoritmus digitálne optimalizuje všetko, čo vidíte. Výrazne zvýšený procesný výkon enginu P5 umožnil dosiahnutie celkového nárastu kvality obrazu až o 50 %. Vychutnáte si tak hlbšiu čiernu, jasnejšiu bielu, celkovo živšie a jasnejšie farby či prirodzené, realistické tóny pleti. Algoritmus tiež zabezpečuje plynulý a ostrý obraz s neuveriteľnými detailmi a hĺbkou, a to bez ohľadu na žáner a zdroje.


Nekonečná zábava

Obchod Google Play a galéria aplikácií Philips vám ponúkajú bohatý výber filmov, televíznych relácií, hudby, aplikácií a hier. Rozšíriteľná pamäť s kapacitou 16 GB poskytuje dostatok priestoru pre všetky vaše obľúbené programy a pre inštaláciu nových aplikácií. Samozrejmosťou je tiež podpora služby Netflix.


Elektrizujúci Ambilight

Jedným z dôvodov prečo mať tento model doma je predovšetkým technológia podsvietenia Ambilight, ktorá prehlbuje nielen obrazový zážitok. Široká žiara svieti z troch strán obrazovky na okolité steny a vytvára vzrušujúce farebné kombinácie zintenzívňujúce divácky zážitok. Vytvorte jedinečnú atmosféru vo svojej obývačke.


Čierna je naozaj čierna

Philips OLED TV je schopný úplne vypnúť alebo stlmiť jas jednotlivých pixelov na obrazovke pre vytvorenie dokonale čiernej farby. Vďaka plnej kontrole jasu každého pixelu nedochádza k rozliatiu svetla z okolitých bodov a výsledkom je dokonalý obraz s bohatým kontrastom.


HDR Perfect

High Dynamic Range Perfect je novinkou v oblasti štandardov videa, ktorú ocenia predovšetkým filmoví nadšenci. Prináša revolúciu v domácej zábave - vďaka tomuto štandardu si užijete dokonalý jas, bohatý kontrast či skutočne živé farby, ktoré ste nikdy predtým na televízore nevideli. Už nemusíte chodiť do kina, špičkový obraz si teraz užijete v pohodlí svojho domova. 


Prémiový zvuk

Neuveriteľné výšky a živé stredy poskytuje úhľadný integrovaný soundbar. Strategicky umiestnené zadné reproduktory naopak oslnia hlbokými a bohatými tónmi. Funkcia DTS HD Premium Sound vám umožní počuť každý detail - skutočne pohlcujúci priestorový zvuk, bohaté basy a krištáľovo čisté dialógy, ktoré sú aj pri najvyššej hlasitosti bez odchýlok, orezania alebo iného skreslenia.


Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 55 " (139,7 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 Mpx

Obrazovka

Ďalšie vlastnosti obrazu HDR

Typ

Operačný systém Android TV
Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie Telly
SMART funkcie HbbTV, Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Ambilight, Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB

Pripojenie

HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 123 cm
Výška 76,86 cm
Hĺbka 22,75 cm
Výška bez podstavca 71,5 cm
Hĺbka bez podstavca 4,75 cm
Hmotnosť 17,21 kg
VESA prichytenie 300×300

Farba

Farba Strieborná
Kód:  WC389o9
Produktové číslo:  55POS9002/12
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04